Modifikasyon,Custom Rom,Cm hakkında Sorularınız Buraya..

Sponsorlu Bağlantılar

taylan08

Üye
bunların hepsini denedim ama olmuyor :( hatta cm 9 kurup stock romda modem driver yüklemeye calistim ama telefon sony yazından sonra gitmedi :( bende tekrar stock flashladım öyle açtım tel i

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bunların hepsini denedim ama olmuyor :( hatta cm 9 kurup stock romda modem driver yüklemeye calistim ama telefon sony yazından sonra gitmedi :( bende tekrar stock flashladım öyle açtım tel i
Peki hat var değilmi? Sadece 3 g yok yani?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bende XXJVT modemi var.işler tıkırında :D

Apn olarakda T-Mobile kullanıyor ama Vodafone ile çalışıyor :ehe

Ekli dosyalar

taylan08

Üye
evet gsm falan çalışıyor ama mobil internet yok yani E,H,H+,3G hiç biri yok sadece wifi den net e girebiliyorum

- - - Eklendi - - -

apn ayarlarında sıkıntı yok stock ta kullandıgım i orda uyguluyorum olmuyor u-p-go larin ana bant sürümleri ile uyuyor galiba sola nın ki birini bulabilsek sıkıntı kalmıycak :(

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum çok saçma bir soru olacak ama bu menüdeki ilk 2 seçenek tiklimi?

Ekli dosyalar

taylan08

Üye
evet hatta kombinasyon bile denedim 1.ile 2. 1.2.3 1.3 sadece 2g kullan falan ama olmuyor

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
evet hatta kombinasyon bile denedim 1.ile 2. 1.2.3 1.3 sadece 2g kullan falan ama olmuyor

Sorun kesinlikle modem ile alakalı bence.

Telefon hakkında bölümünden modem çekirdek sürümü vs yazan yerden ss atabilirmisin?

gredyy06

gredyy06

Üye
Ace 2 ye cm10 nasil yuklerim ? Şu siteye bak falan demessen sevinirim cunku senin verdiklerin ingilizce sitesi oluyor bende anlamiyorum :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 ye cm10 nasil yuklerim ? Şu siteye bak falan demessen sevinirim cunku senin verdiklerin ingilizce sitesi oluyor bende anlamiyorum :D

Kardeş bana bu konuları sormayın diye belirttim 1. Mesajda :) yanlış bir bilgilendirme yapmak istemiyorum.

Ancak xda dan ingilizce "nasıl yüklenir" yazısını sana tercüme edebilirim.

Android Police

Android Police

Üye
hacı bir sorum olacak htcnin unlock bootloader kilidini açdık diyelim geri kapatabiliyormuyuz ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hocam kernel için driver nasıl yazılıyor :ehe

gredyy06

gredyy06

Üye
Nasıl yuklenir ingilizce ? :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Mantıklı sorunlarınız olsa keşke :D

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Cyanogenmod ROM'larının xda forumda indirme linkleri gözükmüyor bunu nasıl bulabilirim.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod ROM'larının xda forumda indirme linkleri gözükmüyor bunu nasıl bulabilirim.
burası official indirme sayfası.Cihazını bul indir.

Üst Alt