PriZm
Üye
telefonu sağa-sola-yukarı-aşağı manyak gibi çevirip duruyonJiroskopla nasil oynaniyoki![]()

telefonu sağa-sola-yukarı-aşağı manyak gibi çevirip duruyonJiroskopla nasil oynaniyoki![]()

oynanılmıyor işteOha onla oynanir mi mc3![]()
kasmasa oynayacam belki 
Root/datadata/android.browser.com olması lazımAcil yazarmisin tarayıcının depoladigi veriler nerede? Bu kadar yermini tekrar kurmaktan bıktım da.
Deadzone ve birkaç uygulama daha için geçerli bu dediğim.
bana kalırsa 15 tatilde telefonu nandroid yedeklemesi yap cm7 yi bir dene derim.boş ram 200 den aşağıya düşmüyor.Ve sistem sürekli hızlı çalışıyor.Bir süre sonra yavaşlama yok.iOS gibi çalışıyor
- - - Eklendi - - -
bu arada bugün işyerinde birisinin iPhone 4 telefonuna mc3 yükledim.(12,99 bayıldı adam)
Oyun acayip kasıyordu.Sadece oyunun açılış hızı benim telefondan daha hızlıydı.geri kalanında benim telefon yağ gibi 60 fps de oynatırken i4 en fazla 20-25 fps idi.
bana kalırsa ya o iPhone 4 de sorun vardı yada iOS fazla abartılıyor.
Abimdede Iphone 4 var abim hayatta para vermez heleki 12 milyon, 5 milyn felan olsa neyse
ki hic sevmiyoda zaten satıcak yakına sırf arayüz yüzünden
vay be ağzım açık kaldı şmdi bi kaç kişi çıkar benim ıphone 4 var bende donma olmuyor derAbimdede Iphone 4 var abim hayatta para vermez heleki 12 milyon, 5 milyn felan olsa neyse
ki hic sevmiyoda zaten satıcak yakına sırf arayüz yüzünden
![]()
Bu arada ben tatile erken girdim son hafta nasıl olsa tatile gttm bu gece yedekleyip denicem bakalm nasılmış![]()
Cm7 + gapps yükledikten sonra glitch kernel yüklemeni öneririm

şartyok be bremin bilmiyodum
yav bide 2.3.6 yi kurmak şartmi![]()

Nawy, siyahkernel sence iyi mi yoksa başka kernele geçeyim mi![]()
Cwm dan yükleyeceksins3 mini ye 4.1.2 nasil yuklerim cevaplarinizi bekliyorum... simdiden tesekkurler
bnde bise sorim.rom yuklerken sarjin dolu olmasimi gerekir.aksi taktirde erken bosalmalar olurmu bnde suan oldugu gibi :-)
Bende dedim kim bu deli cesaretlisen olunca iyi tabi
trandroidev sitesinde adam bootlader kaldırma diyor? Nasıl Olacak o iş?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Mobil odin pro kur. Xda dan uygun cwmyi indir ve odin ile kur.
Yok öyle birşey.Uyduruyor.
konuda bootloader kaldırma diye birşey yazmıyor.nerenizden bakıyorsunuz anlamadım.
aynen o dediğinden öyle birşey yazmıyor.hayalinizde birşeyler üretip bunların üzerinden fikirler yürütüyorsunuz. iyice okumayı öğrenip ona göre eleştiri yapın.