Analog MersinİdmanYurdu Saat (saniyeli)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Analog MersinİdmanYurdu Saat (saniyeli)
İstek üzerine yapılmıştır.:oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Dede ve rafetcell

rafetcell

rafetcell

Üye
çok teşekkür ederim...Uzun zamandır arıyorum link atayım indirsinler....

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim güle güle kullanın. :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Superfan

Superfan

Üye
Teşekkürler.Baya güzelmiş.

• Beğen
Superfan

Superfan

Üye
Bu arada decompile ve compile için hangi programı kullanıyorsunuz? Ve hangi versiyonunu?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada decompile ve compile için hangi programı kullanıyorsunuz?

Java ve SDk kurulu olmalı ApkMultiTool.Ayrıca decompile ve compile yapacağınız uygulama boşluk ve türkçe karakter içermemeli :oke: bunlar bazı ipuçları

Superfan

Superfan

Üye

Java ve SDk kurulu olmalı ApkMultiTool.Ayrıca decompile ve compile yapacağınız uygulama boşluk ve türkçe karakter içermemeli :oke: bunlar bazı ipuçları

Bende java kurulu.AutoTool var.3 apktool versiyonu içeriyor.Baya geniş.ApkMultiTool kullandım fakat sorun çıkarınca bırakmıştım.
Ama sanırım SDK ' da sorun vardı.

SDK'da hangi versiyonları kurmak gerekiyor?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kısaca belirteyim burası yeri değil çünkü kullandığınız Android sürümlerini indirmeniz yeterli api ve sdk'lar Şu an bende Sdk 20.1 var

• Beğen
Tepkiler: Superfan
Superfan

Superfan

Üye
Kısaca belirteyim burası yeri değil çünkü kullandığınız Android sürümlerini indirmeniz yeterli api ve sdk'lar Şu an bende Sdk 20.1 var

Onu sormamıştım.Yani hangi android sürümlerini sormuştum.İndirecektim de kararsız kalmıştım.Sorayım dedim
:ehe Yinede yardımcı oldunuz.Çok teşekkür ederim :oke:

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.1 ve gereklileri indirmişim tekrar baktım ve bende cygwin'de kurulu ordanda bazen rom yapıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Superfan
Superfan

Superfan

Üye
4.1 ve gereklileri indirmişim tekrar baktım ve bende cygwin'de kurulu ordanda bazen rom yapıyorum.

Bende de cygwin ve kitchen kuruluydu.Bende yapmıştım ama çok dikkat gerektiriyor.Yaptığımda wi-fi takılı kalıyordu :box
Neyse konuyu dağıtmayalım.Yardımların için çok teşekkür ederim.O kadar türkçeye çevirdim.Compile etmiyor :ehe Hadi bendende sana güzel bir yardım.Eğer compile ederken java hatası alıyorsan eski sürüm kullan :sirit:

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt