Android Telefon Alıcam Tavsiyeleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pisten22

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefon Alıcam Tavsiyeleriniz
Android Telefon Alıcam Tavsiyeleriniz Bütçem Öax 600-650 motorola atrix istiyorumda ondada ics android güncellemesi yokmuş ne işe yarıyor güncelleme oyun flnmı çlştrmaz

sizin tavsiye edeceğiniz başka marka model varsa tavsiye edebilirmisiniz.....

godofnight

godofnight

Üye
Galaxy W bak ama sanırım bütçenin biraz üstü o veya 2.el d iyi telefon alabilirsin.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
galaxy s

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Eger sabretmeyi arastirmayi bilirsen o paraya htc sensation serisi ve galaxy seriside bulursun hemde cift cekirdekli. Kendim htc cift cekirdekli sensiation xe 600 verdim. Tertemiz. 2 cekirdek altindaki cihszlarda inanin hayir yok

Kerim.

Kerim.

Üye
2.el s2 alabilirsin 700e

pisten22

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sıfır almak istiyorum xperialar felan nasıl

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşların söylediği cihazlarda da ICS güncellemesi yok. Samsung Galaxy SIII Mini almanı öneririm. Bütçeyi aşman gerekecek ama sonuçta SIII Mini de güzel telefon ve Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi var.

pisten22

Üye
    Konu Sahibi
motorola atrix ve xperia serileri hakkında düşünceleriniz var mı ?

pisten22

Üye
    Konu Sahibi
motorola atrix ve xperia serileri hakkında düşünceleriniz var mı ?

danger6800

danger6800

Üye
Bütçeni biraz daha yükseltebilirsen.Nokia lumia 620,Ace 2 almanı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: berko47 ve cs_oyuncu1

burakyrs1

Üye
Xperia Sola benim tavsiyem 5mp kamera 1ghz işlemci çift çekirdek işlemci mükemmel hız sağlıyor 4.0 inç ekrandı sanırım

MrExpert

MrExpert

Üye
Atrix güzel hala alınabilir...

OdaServisi

Üye
800tlye s advance var bütün media marktlerrde geçen görmüitüm bi 150 tl daha ekleyip onu alabilirsin hem odinle 4.1.2ye de yükseltilebiliyor çok yakın zamanda da resmi güncelleme gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt