Uslubunuza dikkat ediniz kendinize bile kullansanız kurallara göre izin veremeyizherseyim değişiyor. tipim falan kayıyor bence bu bölümde ayrı bi sihir var sizce?

Uslubunuza dikkat ediniz kendinize bile kullansanız kurallara göre izin veremeyiz![]()

Ne olduKerim ?
Senin bu yaptığın tehdit gibi birşey oluyor. Psikolojik baskı kuruyor milletin üstüne. O yüzden sende yazdıklarına dikkat et.

Oradan bir seyler silinmisaslinda cok da sorun yaratacak bisey degildi ama neyse kusura bakmayin bozuk bi kafayla yazilmis bu dalga konusuydu
![]()
![]()

Senin bu yaptığın tehdit gibi birşey oluyor. Psikolojik baskı kuruyor milletin üstüne. O yüzden sende yazdıklarına dikkat et.

Sorun yok sadece forum kuralları gereği yanlış bir kelime idi
![]()
Herkesin ortasında yazınca da baskı oluşturuyorsunuz. Cevap veremiyorlar.
Şaka demiyorum tamam forum kuralları var ama böyle davranarak çok kişiyi korkutuyor olabilirsiniz. Kuralları da daha ince bir şekilde uygulayabilirsiniz.Herkesin ortasında yazınca da baskı oluşturuyorsunuz. Cevap veremiyorlar.
.Biz buranın düzeni için ne gerekiyorsa sormak zorundayız.
Baskı Yaptığımıda nerden çıkardın.Ben sadece soru sordum " Ne oldu kerim " diye.Biz buranın düzeni için ne gerekiyorsa sormak zorundayız.

Ne kadar korkaksınız arkadaş![]()

Erol bey özellikle ben sizden çok korkuyorum. Ara sıra tersinize gelip marizi yiyince geceleri uyuyamıyorum

Ne kadar korkaksınız arkadaş![]()

Kerimciğim falan de o zaman ?
- - - Eklendi - - -
Hayır niye korkalım ki. Adam mı kesiyorsunuz![]()