Gereksizlere gelince...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Gereksizlere gelince...
herseyim değişiyor. tipim falan kayıyor bence bu bölümde ayrı bi sihir var sizce?

Kerim.

Kerim.

Üye
Aynen bendede oluyor.burasi harika dostum:cigara:

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hele bu saatte süper oluyo zaten android bölümünde herkes uyumuş burda birkaç kişi oluyo yine =)

Kerim.

Kerim.

Üye
:evet::yuru kernel hakkinda attigim yorumu gormedin mi?

- - - Eklendi - - -

Çip çip konusuna bak:evet:

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
tamam bakiyim 20 dkdir androide bakmiyom

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ne oldu :hmmm Kerim ?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Oradan bir seyler silinmis :hmmm aslinda cok da sorun yaratacak bisey degildi ama neyse kusura bakmayin bozuk bi kafayla yazilmis bu dalga konusuydu :( :(

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Topal Pire

Topal Pire

Üye

Sorun yok sadece forum kuralları gereği yanlış bir kelime idi :)

:)

Şaka demiyorum tamam forum kuralları var ama böyle davranarak çok kişiyi korkutuyor olabilirsiniz. Kuralları da daha ince bir şekilde uygulayabilirsiniz. :) Herkesin ortasında yazınca da baskı oluşturuyorsunuz. Cevap veremiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Şaka demiyorum tamam forum kuralları var ama böyle davranarak çok kişiyi korkutuyor olabilirsiniz. Kuralları da daha ince bir şekilde uygulayabilirsiniz. :) Herkesin ortasında yazınca da baskı oluşturuyorsunuz. Cevap veremiyorlar.

Baskı Yaptığımıda nerden çıkardın.Ben sadece soru sordum " Ne oldu kerim " diye :).Biz buranın düzeni için ne gerekiyorsa sormak zorundayız.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ne kadar korkaksınız arkadaş :D

doctorrr

doctorrr

Üye
Erol bey özellikle ben sizden çok korkuyorum. Ara sıra tersinize gelip marizi yiyince geceleri uyuyamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt