Sizce sorun çıkarmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Sizce sorun çıkarmı ?
Arkadaşlar geçen gün yazılımdan kaynaklanan sorun oldu cfw denerken falan dead flas bile etkilemedi. Nasıl yapıldığını biliyorum ve 3 kere yapmıştım o yüzden yanlış yapmışsın demeyin. Telefonu servise vereli 1. gün şuan sizce servis düzeltirmi ? Bir sorun çıkarmı yani yapmadan geri gönderme gibi. Ve en korktuğum şey olursa yapılmadan geri gelirse telefoncular yapabilirmi ? Telefonun hiç bir hasarı yok sadece dead flas atamadım eğer servis yapamazsa telefoncular ne kadar ücret alır sizce ??

- - - Eklendi - - -

Ha yapamadım değil data send başlamıyordu.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Cfw yüklü iken verdiysen garantin felch onun dışında sorun çıkmaz telefonlar da yaparlar rahat ol :D

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Valla yazılım güncellerken çöktü dediysen yada öyle sansılrsa sorun olmaz. Ama telefonu yapmadan gönderirlerse sağlam bi telefoncuya ver yapar kesin fiyatıda telefondan telefona değişir 100 gibi bi bütçe ayır derim

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Valla yazılım güncellerken çöktü dediysen yada öyle sansılrsa sorun olmaz. Ama telefonu yapmadan gönderirlerse sağlam bi telefoncuya ver yapar kesin fiyatıda telefondan telefona değişir 100 gibi bi bütçe ayır derim

yok bee 25 yeter

asigsasi

asigsasi

Üye
taş çatlasa 30 lira :)

hizan

hizan

Üye
Arkadaşlar geçen gün yazılımdan kaynaklanan sorun oldu cfw denerken falan dead flas bile etkilemedi. Nasıl yapıldığını biliyorum ve 3 kere yapmıştım o yüzden yanlış yapmışsın demeyin. Telefonu servise vereli 1. gün şuan sizce servis düzeltirmi ? Bir sorun çıkarmı yani yapmadan geri gönderme gibi. Ve en korktuğum şey olursa yapılmadan geri gelirse telefoncular yapabilirmi ? Telefonun hiç bir hasarı yok sadece dead flas atamadım eğer servis yapamazsa telefoncular ne kadar ücret alır sizce ??

- - - Eklendi - - -

Ha yapamadım değil data send başlamıyordu.

arkadaşım belliki dead yapamamışsın neyse olabilir garanti var ise sorun çıkmaz garanti yok ise 40-50 tl arası dır.

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Cfw yüklü kaldı ama telefonun açılış ekranı falan orjinal ama tel açmıyor kendini işte onlar bi dead atar heralde para ayırdım ne olur ne olmaz. Ve garantisi devam etmekte

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Cfw yüklü kaldı ama telefonun açılış ekranı falan orjinal ama tel açmıyor kendini işte onlar bi dead atar heralde para ayırdım ne olur ne olmaz. Ve garantisi devam etmekte

kendin yap derim ben hizan ın sana yardımcı olabileceğini düşünüyorum

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Ya abi ben 3 kere dead flas ile telefonu kurtardım ama tekrar denedim olmadı işte o yüzdende servise gönderdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt