Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yeni versiyonu sabırsızlıkla bekliyorum ;)

Ekran görüntüsü olanlar koyabilirler mi acaba merak ettm çok

Bakalim vaktim olursa guzel birseyler yapmaya calisacagim fakat bu aralar ciddi mesgulum ve CFW ile ugrasma imkanim yok. V4'u yaptim ve kullaniyorum fakat tam anlamiyla kullanmadigim icin ciddi bir test yapamadim.

- - - Eklendi - - -

Bir kaç sorum olacak:
1) Sistem Hackli mi? Yani sistem klasörlerine tam erişim var mı?
2) Joshlog mod var mı? Yoksa Avkon modunu flash sayesinde mi yaptınız?
3) OFW ile gelen orjinal Fruit Ninja çıkarıldı mı? (Çünkü onda Dragon Fruit :) )
4) Batarya harcanım durumu nasıl?
5) GPU ve CPU gelişim modları ile daha az mı kasma sağlanıyor?

Joshlog yok, avkon sisteme gomulu.
Sistem klasorlerine tam erisim var. (RP+ gomulu)
Fruit ninja yok. (C surucusune uzatma islemi uygulandi)
Siistem gayet akici ( pil konusunda tam bir test yapmadim.)

Butun modlar ROFS3 te gomulu. Diledigin gibi ekleme cikarma yapabilirsin.

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Bu ROFS3'e ekleme olayının bir rehberi var mı?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hazan Edition v4.0.1 indirlmeye hazirdir, umarim begenirsiniz arkadaslar.

- - - Eklendi - - -

Bir cok modu ROFS 3 ten cikardim, dilediginiz modlari uygulayarak ozellestirebilirsiniz.

Pringles

Pringles

Üye
Hemen deniyorum yeni sürüm için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Süper olmuş fakat orjinal menü yapamadım klasörler silinmiyor ?

- - - Eklendi - - -

Neyse abi alıştım süper olmuş :oke:

- - - Eklendi - - -

Son bir sorum herşey güzel ama bazen geri gelirken takılma oluyor ?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hemen deniyorum yeni sürüm için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Süper olmuş fakat orjinal menü yapamadım klasörler silinmiyor ?

- - - Eklendi - - -

Neyse abi alıştım süper olmuş :oke:

- - - Eklendi - - -

Son bir sorum herşey güzel ama bazen geri gelirken takılma oluyor ?

tesekkur ederim kardesim. rofs3 icinden silersen olur. matrixmenu icin cfw icine ekleme-kaldirma programi koyacagim nasipse.

bende bir takilma olmuyor. yuklemeden once telefonuna hard format attin mi, E hafizasini da formatla ve hard format at. sonra flashla.

yada Qeffect ile temaefektini kapatarak dene.

Pringles

Pringles

Üye
Tamam herşeyi hallettim süper bişi olmuş tekrar teşekkürler :oke:

ErSin9006

Üye
603 fp2 kullanıyorum da msj gelince ana sayfada çıkmıyor 1 mesaj alındı diye birde bu rehberi mesajlaşma klasörünü ana klasör ypmak istiyorum yardım ve paylaşım için teşekkürler buarada

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam herşeyi hallettim süper bişi olmuş tekrar teşekkürler :oke:

Rica ederim kardesim. gule gule kullan :D

- - - Eklendi - - -

603 fp2 kullanıyorum da msj gelince ana sayfada çıkmıyor 1 mesaj alındı diye birde bu rehberi mesajlaşma klasörünü ana klasör ypmak istiyorum yardım ve paylaşım için teşekkürler buarada

rica ederim, 603 fp2 kullaniyorum derken OFW mi CFW mi?

ErSin9006

Üye
cfw sizin verdiğiniz i yükledim

Eklendi

bu mavili klsörleri değiştirmek ve de silmek için ne yapmalıyım birde

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
cfw sizin verdiğiniz i yükledim

Eklendi

bu mavili klsörleri değiştirmek ve de silmek için ne yapmalıyım birde

rofs3 icinde resourceIcons klqsorunu ve private klasoru icindeki 200113dd klasorunu silmeli ve oyle flash atmalisin.

ErSin9006

Üye
iyi yardımcı oluyorsunuzda sormadan söylemiyorsunuz nasıl sileceğimi bulamadım nokiafrimwareeditor ile açtım dediğiniz klasörü open
explorer yapınca windows pencerisi olarak açıldı shft+delete yapıp tekrar güncelleme yükledm umarım olmuştr

Olmadı

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
iyi yardımcı oluyorsunuzda sormadan söylemiyorsunuz nasıl sileceğimi bulamadım nokiafrimwareeditor ile açtım dediğiniz klasörü open
explorer yapınca windows pencerisi olarak açıldı shft+delete yapıp tekrar güncelleme yükledm umarım olmuştr

Olmadı

Konu nasil CFW yapilacagi yada editlenecegi ilgili bir konu degil. CFW yapilmis ve konuda paylasilmis. Konunun basinda "DILEDIGINIZ GIBI OZELLESTIREBILIR VE PAYLASABILIRSINIZ!!!" diye note dusmusum.

Anlatmak zorunda degilim, ki elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum. Bazi seyleride bir zahmet Forumumuzda arastirip bulun ama degil mi canim kardesim?

Bak bir sayfa once ki verdigim cevap;

anlatim linkleri de mevcut. Lutfen biraz daha cevrelice dusunup benim acimdan da konuyu irdelersen sevinirim. Amacim paylasmak olmasa burada bu zahmete girer miydim?

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Konu nasil CFW yapilacagi yada editlenecegi ilgili bir konu degil. CFW yapilmis ve konuda paylasilmis. Konunun basinda "DILEDIGINIZ GIBI OZELLESTIREBILIR VE PAYLASABILIRSINIZ!!!" diye note dusmusum.

Anlatmak zorunda degilim, ki elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum. Bazi seyleride bir zahmet Forumumuzda arastirip bulun ama degil mi canim kardesim?

Bak bir sayfa once ki verdigim cevap;

anlatim linkleri de mevcut. Lutfen biraz daha cevrelice dusunup benim acimdan da konuyu irdelersen sevinirim. Amacim paylasmak olmasa burada bu zahmete girer miydim?

Doğru :oke:

ErSin9006

Üye
herşeyi hallettm msj alındı sorunu?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
herşeyi hallettm msj alındı sorunu?

O hata degil uygulanmis bir moddur. Gelen mesajlarin ana ekranda alindi uyarisinin gosterilmemesini saglar.

rofs3 icinden 102858F2.txt silmen gerekir.

Pringles

Pringles

Üye
Sonunda klasör iconlarını hiç birşey bozulmadan değiştirebildim şimdi süper oldu tekrar teşekkürler :alkis

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sonunda klasör iconlarını hiç birşey bozulmadan değiştirebildim şimdi süper oldu tekrar teşekkürler :alkis

Rica ederim kardesim.

Klasorlerimde guzel ama :D

Yeni revizyon klasorlerle ugrasiyorum, bakalim daha guzel olacaklar insallah.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Hazan Edition v4.1.1 yayinladim, umarim revize ettigim klasorleri begenirsin ;)

Pringles

Pringles

Üye
Son version için teşekkür ederim emeğine sağlık ama telefonum patladı dead flas bile kurtarmadı dead atarken veri gönderimi başlamıyordu(data send %) bende garantisi devam ettiği için servise verdim artık geldikten sonra modlama yapıcam bir daha cfw atmayacağıma yemin ettim. Ama sorunsuz cfw yapıyorsun sorun bendeydi senin cfw ne mod ekledim telefon açılmadı bir daha sorun bende yani :S Bu arada Tokujo startup için çok teşekkür ederim istersen kırmızısı falanda var atarım ?

- - - Eklendi - - -

Oh be sonunda telefonum olmuş bir sorun çıkmamış

Üst Alt