GALAXY W GT-I8150 Android 4.2.2 JB SpannerMOD10.1 V1.3 KERNEL 2.6 VERSION.( 30 Mart 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

pinokyotr

pinokyotr

Üye
    Konu Sahibi
GALAXY W GT-I8150 Android 4.2.2 JB SpannerMOD10.1 V1.3 KERNEL 2.6 VERSION.( 30 Mart 2013)

BU KONUDA ANLATILAN HERŞEY İÇİN CWM RECOVERY KULLANILMASI GEREKLİVE ZORUNLUDUR.CWM KULLANILMAMASINDAN KAYNAKLI SORUNLARLA İLGİLENİLMEYECEKTİR.​

CWM YÜKLEMEK İÇİN:
http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-araclari-bilgi/samsung-galaxy-w-cwm-yukleme-675569.html#post5033922

Çalışmayan nerede ise yok arkadaşlar çok stabil bana göre şarz herzaman olduğu gibi aynı samsung S III görünümü verilmiş kendi telefonumdan çektiğim görüntüleri ekleyeceğim ha unutmadan söyleyim 2.6 kernel üzerine kurulmuş ve android 4.2.1 sürümü entegre edilmiş gayet güzel denemenizde fayda var kasıntı falan yok performans bence çok güzel antutu ile test ettim 5400 gibi bir sonuç çıktı bence gayet başarılı

Ekran görüntüleri

Ekran goruntuleri bunlar arkadaslar

Kurulum

1) SpannerMOD10.1 V1.3 KERNEL ve sd karta atın.

2)Telefonunuzu kapatın ve recovery modda açın.(Ses açma+home+güç tuşuna aynı anda basılı tutun)
3)Cwm kullanarak tam bir yedek alın.(backup and restore/backup)

4)Wipe data, wipe cache, advanced/wipe dalvik cache, mounts and storages/format system

5)
SpannerMOD10.1 V1.3 KERNEL

dosyasını "install zip from sd card/choose zip from sdcard" yolunu izleyerek seçin.

6)Yükleme tamamlanınca "reboot system now" tıklayın telefonunuz yeniden başlatılacaktır.İlk açılış uzun zaman alabilir bekleyin.

Link

V1.3 DOWNLOAD(Kernel 2.6)

zippyshare

zippyshare

zippyshare

Ekleyen arkadas 2 part halinde yuklemis inen dosyalari cikarin ve sd karta atin kuruluma gecin arkadaslar konuyu acarken diger konulardan faydalandim yukleme sartlari ayni oldugu simdiden hayirli olsun guzel bir rom bana gore

Kaynak orjinal konu

Kullanıcı Yorumları

Ben dünden beri kullanıyorum bu romu ve çok beğendim diyebilirim. Cm10 üzerine uygulanmış bir mod bu ama cm10 dan çok daha iyi, internet konusunda da sıkıntı yok genelde 3g kapalı bende kullanmak isteyince açıyorum ve hemen geçmezse uçak moduna almam yeterli oluyor. Oyun performansı da gayet iyi, benim için bir rom Temple Run serisini oynatabiliyorsa o rom dan iyisi yoktur. Ben birde buna Yoon kernel 1.7 kurdum çok daha iyi oldu. Cm9 dan sıkılmış olan ancak cm10 un çıkardığı sorunlar nedeniyle cm9 kullanmaya devam edenler için iyi bir seçenek olabilir bu rom. Ben kendi adıma beğendim ve tavsiye ederim.
Gereksiz uygulamalar var kurulu gelen, onları iptal edince daha iyi oluyor. Ayrıca s3 görünümlü launcher biraz sorunlu onu iptal ettim titanium backup la ve xperia launcher ı güncelledim çok iyi oldu.

Kullandığım uygulamalar yalnızca bunlar, geri kalanını dondurdum yada kaldırdım. Kasma falan yapmıyor. Yoon kernel 1.7 yüklü.

• Beğen
Tepkiler: FrukoFurkanZ ve okan1100

slvestre-99

Üye
Tesekkurler

- - - Eklendi - - -

hocam bi walkman mod var birde cm10.1 anlamadim bizim indirecegimz hangisi

- - - Eklendi - - -

hocam s3 modunu nasil yuklediniz

pinokyotr

pinokyotr

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben indireceginiz linki verdim yukarda toplamda 2 part 377 mb sanirim kurduktan sonra orta tusa basinca ana ekrandayken yukaridaki resimde hava durumunu gosteren sekildeki o ekrandayken orya tusa badin ve sagdaki sekli secin tamamdir

ismailnayir

Kapalı Hesap
stock gb 5000 puan
slimbean 3.10 6400 puan
bu rom 5400

- - - Eklendi - - -

verdiğin linkler 1.1'in
1.2 sürümü için
http://www53.zippyshare.com/v/8096091/file.html
http://www53.zippyshare.com/v/90164326/file.html

pinokyotr

pinokyotr

Üye
    Konu Sahibi
SpannerMOD10.1_v1.2.part1.rar
Size: 200 MB
Uploaded: 21-01-2013 21:51
Last download: 31-01-2013 18:04

Verdigim 1 link bu dosyanin adi yaziyor spanner mod 10.1 ve versiyon 1.2 gayet acık kardes

Kerim.

Kerim.

Üye
Xperia launcher mi var touchwiz5mi var?

ahmetsuha525000

Üye
ya anlamad cok karisik dosyalari indirip cyanogen gibimi kurcaz

ismailnayir

Kapalı Hesap
SpannerMOD10.1_v1.2.part1.rar
Size: 200 MB
Uploaded: 21-01-2013 21:51
Last download: 31-01-2013 18:04

Verdigim 1 link bu dosyanin adi yaziyor spanner mod 10.1 ve versiyon 1.2 gayet acık kardes

senin linkin "CM10 SpanMOD_WALKMAN v1.1 SDS_NYE.part1.rar"
benim verdiğim link "
SpannerMOD10.1_v1.2.part1.rar"

pinokyotr

pinokyotr

Üye
    Konu Sahibi
SpannerMOD10.1_v1.2.part1
Bende bu linkleri verdimya kardes konuda bir yanlislikmi var benmi gormuyorum yoksa

- - - Eklendi - - -

Xperia launcheri kurdum ben

- - - Eklendi - - -

Ahmet evet kardes konudaki 2 partli dosyayi indir rardan cikar sd karta at cyanoden rom gibi kur aynen

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
hizli mi xxlm8 e gore

ahmetsuha525000

Üye
mobil internet niye calismiyor

pinokyotr

pinokyotr

Üye
    Konu Sahibi

slvestre-99

Üye
Ucak modunu acip kapayin acilir internet bendede olmustu

CasuS_87

CasuS_87

Üye
saol kardeşş .. ilerde denicem :)

memleket80

Üye
Selamlar görüntülü görüşme varmı acaba ? Şimdiden teşekkürler ......

pinokyotr

pinokyotr

Üye
    Konu Sahibi
Memleket80 bu romlarda goruntulu konusma yok ama kur pişman olmassın

anık

Üye
arkadaşlar cm9 kadar performans verebiliyormu oyunlarda falan

pinokyotr

pinokyotr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cm9 kadar performans verebiliyormu oyunlarda falan

Ben oyun performansini denemedim denedim desem yalan olur zynga poker ve angry birds var onlari oynadim sıkıntı yok 3d oyun deneyen arkadaşlar tecrubelerini yazabilir

nsaktn

Üye
Yükledim ve denedim. Rc3 sürümü daha stabil, ama bu romda görsel olarak farklı kullanıcılara hitap edebilir.
Teşekkürler emeğine sağlık

Üst Alt