Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar samsung galaxy ace alacam ama kullananlardan yorum bekliyorum.yorumlar.olum yönkeri olumsuz yönleri şeklindede olabilir.
slhtnr
Üye
arkadaşim ben kullanmistim ace yi telefonun artilari bataryasi iyi gidiyor fotograf cekimi güzel tip olarak çoğu telden iyi diyebilirim..eksileri ise telefondan çok büyük bisey bekleme yani büyük oyunlari acmaz çünkü ram i çok değil ekran çözünürlüğü pek iyi değil 320×480 olmasi lazim bunun dişında güzel telefon bütçeni söylersen daha fazla yardimci oluruz..
Kerim.
Üye
Bulaşma
CasuS_87
Üye
Sana şu kadarını söyleyim
Nfs shifti galaxy aceye yükledim grafikleri açmadı .. aynı apk dan galaxy pockete yükledim ve sorunsuz açtı
skywalker06
Üye
Bütçeni söyle ona göre bir cihaz belirleyelim bence ace alanlar genelde çok büyük uygulamaları kullanamıyor telefon kitlenmesinden falan şikayetçi oluyorlar
muhammedayvaz
Üye
evet bütçeni söyle ona göre yardımcı olalım
Android Police
Üye
500-1000tl arası için :desire x,ace2,s3mini,xperia p,one v,galaxy nexus
1500-2000 arası için:lumia serisi,one x , one s ,galaxys3,iphone4s,xperia s onexplus,vs
2000veüstü: iphone5
Ali58_58
Üye
s3 mini büyük ekran seviyorsanki s3 miniden dahada çok öneririm kendi zevkimce söylüyorum 750 liraya s advanced alabilirsin ses kalitesi iyi ama onun ramı 4.1.2 jb güncellemesi aldı samsungtan türkiyeye gelmedi olmassa başka ülkeninkini yüklersin ramı bu güncelleme ile 650 yada 625e kadar çıkmıştı s3mininin ise 800 en fazla 850 mb ramı vardır tek fark dediğim şu ram ama yinede sen bilirsin yeniliğe açığım dersen s3 mini büyük ekran seversin diye ben alternatif yazdım ama galaxy aceye bulaşma sana google playda oyunları gösteriri ağzını sulandırır oynayamazsın ekran kalitesi ise berbat zaten
blacktalon
Üye
en sonunda çıkacam sokaklar şu telefonu elimler toplucam ve yakacam kalmıyacak bende rahatlıcam sizde yav bu telefon alınır mı hiç akıl var mantık var o paraya mis gibi telefonlar var hiç bulaşma ben elden çıkarsam yaza kadar alacam adam gibi birşey
- - - Eklendi - - -
ayrıca gerçekten galaxy y vs modeller dahi daha iyi sisteme sahip gördükçe içim acıyor acı ama gerçek o paraya yazık hala utanmadan satmaya çalışıyor samsung hiç haketmiyor
NovaThor
Üye
Kardes galaxy ace 5830i ye hic bulasma ben kullandim. Gerçi tek sorunu oyun da eger oyun oynarim ama kucuk oyun oynarim dersen al. İnternette cok iyi ozellikle tipi tartisilamaz derecede hoş sanirsam 450 tl falan heralde veya 500 o fiyata xperia telefonlarda var onlarada bakaabilirsin lg ye bulasma derim servisi cok kotu ve fazla tutulmuyor.
blacktalon
Üye
ace için 1 ocakta cm7 yeni sürüm cıkmış burdan indirebilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve malesef cm7 üstü rom çıkamaz ace'e çünkü samsung 2.3.6 da bıraktı güncellemeyi ve 2.3 serisine sadece cm7 yükleniyor
kaanbaba19
Üye
S3 Mİni aldım şu an asphalt 7 ve nfs most wanted oynayabiliyorum asphalt7 0 kasma most wanted patlamalarda biraz takılma yapıyor fiyatı 849tl internette 899tl markette