Kasa Fiyatı :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibozi1771

ibozi1771

Üye
    Konu Sahibi
Kasa Fiyatı :(
Bugün Nokia servise gidip kasa değiştirmek isitiyorum orjinal kasa sordum fiyat tahmin bile edemezsin 650 TL dediler zaten telefon C7 şuan fiyatı max 800 TL direk çıktım başka telefonculara sordum ortalama 70 TL fiyat çekiyorlar sizce 70 TL lik kasa değiştirsem bi sorun olur mu şuanda orj kasası sağlam hiçte sorun yok ama çok ufak ekranda bi çizik var ışığa tutarsan anca görülüyor bide orta gövdede hafif zedelenme var düşürmüştüm bir kere dokunmatik 1.5 sene geçmesine rağmen hala ilk günkü gibi telefonu çok kullanmama rağmen sizce ne yapayım önerileriniz nelerdir ? Teşekkürler şimdiden :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Nokia kasada ki her bir parçayı ayrı ayrı fiyatlandırma yapıyor ve fiyatlar ucuyor. Bence hiç bulaşma. Yan sanayi kasalar cok kötü ve cok cabuk deforme oluyor.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bu Saatten Sonra Telefonun Hiçbirşeyini Değiştirme Derim Yaza Kadar Kullan Sonrada Satıp Güzel Bir Telefon Alırsın ;)

restmod

restmod

Üye
Bence oldugu gibi kullan 650 ne demek ya yan sanayiler plastik oluyo zaten anca 3ay gider

ibozi1771

ibozi1771

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya en güzeli o zaman ekrana bi jelatin çekmek arkayada plastik bi kılıf :/

restmod

restmod

Üye
Aynen en mantiklisi o bi iki cizik icin degismez yani

tayfun14

tayfun14

Üye
bende de c7 war bende beyaz kasa taktıracaktım :D kvk ya götürmüştüm telefonu banada 367 tl dediler işçilikte hariçmiş :D

ibozi1771

ibozi1771

Üye
    Konu Sahibi
bende de c7 war bende beyaz kasa taktıracaktım :D kvk ya götürmüştüm telefonu banada 367 tl dediler işçilikte hariçmiş :D

ama sağlam telefon demi :D

- - - Eklendi - - -

http://www.prestijgsm.com/C7-SIYAH-ORJINAL-KASA-KAPAK--100-ORJINAL,PR-93.html Sizce bu nasıl orjinal midir ? alıp değiştirtsem ama anlayamadım ki

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
o zaman telefon belese geliyo bi kasa alırsan .d

MaxipmaN

Üye
ama sağlam telefon demi :D

- - - Eklendi - - -

Sizce bu nasıl orjinal midir ? alıp değiştirtsem ama anlayamadım ki

resimden anlaşılmaz ki

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Kardeş, bence madem bu vakte kadar bekledin biraz daha bekle bu yaz belki değiştirirsin. Ha nasıl kullancam dersen şuan elindeki cihazı biraz daha koruyarak zaman geçirebilirsin. Kılıf, jelatin vb. materyaller ile yapabilirsin. Çünkü o fiyata kasa değiştirmek akıl işi değil. Sabır diliyorum ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...