c3-01 kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
c3-01 kullananlar
arkadaşlar c3-01 nasıl bi telefon kullananlar hakkındaki görüşleri alabilir miyim.

HereİsJohnny

Üye
kullanmıyorum ama en iyi s40 telefonlardan birisi. Keşke c3 alsaydım dediğim bile oluyor

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
kullanmıyorum ama en iyi s40 telefonlardan birisi. Keşke c3 alsaydım dediğim bile oluyor

ben günde 200 civarı mesaj atıyorum o yüzden dokunmatik telefon istemiyorum bu telefonu gördüm nette yorumlarda dokunmatiği çabuk bozuluyor diyorlar bende ikinci el almayı düşünüyorum napsam ki

HereİsJohnny

Üye
ben günde 200 civarı mesaj atıyorum o yüzden dokunmatik telefon istemiyorum bu telefonu gördüm nette yorumlarda dokunmatiği çabuk bozuluyor diyorlar bende ikinci el almayı düşünüyorum napsam ki

c3-00 nasıl? Hem klavyeli hızlı olur

dj.eric

dj.eric

Üye
bende c3-00 war ama hiç iyi deqil.c3-01 al benden tavsiye :oke:

reisati34

Üye
Aynen ya arızası cok cıkıyo ben bı tema attım telefona muzık calara gırmıyo bozuldu oncekı temasına alıyım dedım ondan sonra bulamadım zaten yukledıgım tema hafıza kartında cıkardım telefonu hafıza kartından kapatıp tekrar actım yukledıgım tema hala duruyo telefonda fabrıka ayarlarına dondurmek ıstıyorum telefonda 2. El bunu oncekı kullanan kısı guvenlık kodu koymus guvenlık kodunuda bulmak ıcın her yolu denedım olmadı yanı kısaca bı tema yuzunden olay guvenlık kodna kadar geldı nokıa c3 guzel ama alcaksan bence 0 al 2. Elın arızası cok

reisati34

Üye
Nası bulcam senın temalareı ben telefondan gırıyomda lınkını burda paylasabılırmısın hem herkes goruru yararlanır soz begencem

HereİsJohnny

Üye
sen pcye geçince bana haber ver ben teamviewer ile sana bağlanayım şifreni çözerim

reisati34

Üye
Tm tesekkurler arkadaslar cok saolun bu paylastıgın temaları telefonuma ındırebılıyorum dımı telefonumun markası nokıa c3

dj.eric

dj.eric

Üye
ewet beğenmeyi unutma :oke:

reisati34

Üye
Dj.eric cok saol telefona ındırdım cok ısıme yaradı cok saol bıde bu paylastıgın seyı nasıl begencem cuku telefondan gırıyom

- - - Eklendi - - -

Dj.eric cok saol telefona ındırdım cok ısıme yaradı cok saol bıde bu paylastıgın seyı nasıl begencem cunku telefondan gırıyom

- - - Eklendi - - -

Pardon 2 kere gıtmıs telefondan yazıyom cunku

dj.eric

dj.eric

Üye
​pcden girince beğenirsin telden nasıl beğeniliyo bilmiyorum

reisati34

Üye
Dj.erıc ben senın paylastıgını pc den gırınce begensem olurmu telefondan nasıl begenılıyo bılmıyom

dj.eric

dj.eric

Üye
olur kardeşim sorun değil

reisati34

Üye
Tmm valla cok saol bı tane tema ındırdım muzık calalara gırıyo valla guvenlık kodu aramaktan artık gına gelmıstı senın sayende artık aramak zorunda kalmıycam senın sayende cok saol yardımların ıcın kardes

dj.eric

dj.eric

Üye
nedemek kardeşim her zaman

HereİsJohnny

Üye
telefondan beğeniliyo beyler. En aşağı inin masaüstü görünümü seçin beğenirsiniz artık

dj.eric

dj.eric

Üye
ok saol kardeşim :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...