S3 Minimi İphone 4 mü

Sponsorlu Bağlantılar

kaanbaba19

kaanbaba19

Üye
    Konu Sahibi
S3 Minimi İphone 4 mü
İyi akşamlar Yarın telefon alıcam ve uzun zamandır takip ettiğim Galaxy S3 Mini Y u göründü bayram paraları vs biriktirerek 1000TL Biriktirdim ve alabiliceğim en yeni tel bu sanırsam şu anki telefonum xperia neo v sorularım şu olucaktı
xperia neo v de şarj sabah çıkartıyorum okuldan gelince bitiyor s3 minide böyle bir sorun mı yani okulda 100DK Müzik 1 saat oyun oynuyorum şarj %5 e düşüyor
oyun performansı nasıldır neo v ye göre ekran parlaklığı xperia neo v ye göre nasıldır bilirsiniz neo v ışık özürlüsü boş ram neo v de 90 mb kalıyor s3 minide kaç kalır
ses kalitesi nsıl neo v de çok cızırtılı geliyor kalitesiz babamda note 2 var çok iyi ses veriyor hemde çok yüksek kamerası neo v ile aynı sanırsam 5mp 720p neo v de öyle
Birde ısınma sorunu varmı neo v 42 dereceye çıkıyor hemen kışın çok iyide yazın terletiyor s3 minide böyle bi sorun varmı yoksa s3 minidede aynı sorun devam edermi
Avea dan alıcağım fazla seçeneyim yok kısacası s3 mini nasıl bir telefon birde neo v den sonra beni üzermi
Birde Sorum iphone 4 mü S3 Minimi

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
Herturlu s3 mini ;)

kuralsiz9

Üye
Sony Xperia P ye de göz at ses kalitesi ve ekranda işin içine girmiş.

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Hocam stabilite istiyorsanız iPhone 4
Özgürlük istiyorsanız s3 mini.

• Beğen
Tepkiler: erhank98, ozakin70 ve Ulysseus
NovaThor

NovaThor

Üye
İkisinide istiyorsa :D

kaanbaba19

kaanbaba19

Üye
    Konu Sahibi
xperia mı aman aman :D 2.eli 0 10 tane telefoncuya gittim ben buna fiyat veremem diyolar annemin corby bile satıldı 150tl ye :(

samikayaa

samikayaa

Üye
Mini usta ,artistik yapıcaksan orası ayrı :) (o zaman iphone 4s ) derim onuda tutmak zor kenarları keskin pişman olabilirsin

- - - Eklendi - - -

buda özellikleri arasında kıyaslama

awdil

awdil

Üye
s3 mini tabiki.isinma yok,kasma yok batarya performansı göreceli.tabi iphone alip piranha surusune dahil olmak istersen karar senin. :)

TheMadness

TheMadness

Üye
S2 al bence.

caglar9726

caglar9726

Üye
Gösteriş yaparım dersen iphone4, ama ben oyun oynarım ,film veya çesitli uygulamalar dersen s3mini .

avcitalip

avcitalip

Üye
bence iki cihazıda alma 1.000 TL paran varsa parana küfür etmiş olursun :evet: ya s2 al yada Xperia S al veya üzerine 150 TL falan daha koy Xperia İon al eğer 300-350 daha koyarım dersen gittigidiyor'da s3 var 1.340 TL civarı onu al ama ne ip4 nede s3 mini al o fiyata

ben senin yerinde olsam yinede s2 alırdım + neo v'yi sattığında eline en az 400-500 TL para geçeceğinide varsayaraktan bence SIII alırdım :oke:

bu arada maddi durumum sıkıntılı s3 alamam s3 mini alacak kadar durumum var dersen s3 mini'ye o kadar para verme bence :

veya bir S2 bulmaya çalış s3 miniden daha iyi :oke: bu kataloğu bence bir incele ondan sonra karar ver :evet:

blacktalon

blacktalon

Üye
Tabiki de iphone 4 mini diyenler neye gore diyor acaba

Türe

Türe

Üye
S3 mini yerine S2 al. :oke:

furkey

Üye
iphone 4 derim ben. s3 mininin çok bir olayı yok en azından iOs kullanmış olursun çok hissettirmez donanım yokluğunu :)

Samet.25

İphone 4

Jomolocco

Jomolocco

Üye
iphone 4 tabiki ekran kalitesi cok daha iyi ustelik ios

Artles

Artles

Üye
iPhone 4 tabiki s3 mini yetim gibi geliyor bana kimse alınmasın ama