kaanbaba19
Üye
S3 Minimi İphone 4 mü
İyi akşamlar Yarın telefon alıcam ve uzun zamandır takip ettiğim Galaxy S3 Mini Y
xperia neo v de şarj sabah çıkartıyorum okuldan gelince bitiyor s3 minide böyle bir sorun
oyun performansı nasıldır neo v ye göre ekran parlaklığı xperia neo v ye göre nasıldır bilirsiniz neo v ışık özürlüsü boş ram neo v de 90 mb kalıyor s3 minide kaç kalır
ses kalitesi nsıl neo v de çok cızırtılı geliyor kalitesiz babamda note 2 var çok iyi ses veriyor hemde çok yüksek kamerası neo v ile aynı sanırsam 5mp 720p neo v de öyle
Birde ısınma sorunu varmı neo v 42 dereceye çıkıyor hemen kışın çok iyide yazın terletiyor s3 minide böyle bi sorun varmı yoksa s3 minidede aynı sorun devam edermi
Avea dan alıcağım
Birde Sorum iphone 4 mü S3 Minimi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
u göründü bayram paraları vs biriktirerek 1000TL Biriktirdim ve alabiliceğim en yeni tel bu sanırsam şu anki telefonum xperia neo v sorularım şu olucaktı xperia neo v de şarj sabah çıkartıyorum okuldan gelince bitiyor s3 minide böyle bir sorun
mı yani okulda 100DK Müzik 1 saat oyun oynuyorum şarj %5 e düşüyor oyun performansı nasıldır neo v ye göre ekran parlaklığı xperia neo v ye göre nasıldır bilirsiniz neo v ışık özürlüsü boş ram neo v de 90 mb kalıyor s3 minide kaç kalır
ses kalitesi nsıl neo v de çok cızırtılı geliyor kalitesiz babamda note 2 var çok iyi ses veriyor hemde çok yüksek kamerası neo v ile aynı sanırsam 5mp 720p neo v de öyle
Birde ısınma sorunu varmı neo v 42 dereceye çıkıyor hemen kışın çok iyide yazın terletiyor s3 minide böyle bi sorun varmı yoksa s3 minidede aynı sorun devam edermi
Avea dan alıcağım
fazla seçeneyim yok kısacası s3 mini nasıl bir telefon birde neo v den sonra beni üzermi Birde Sorum iphone 4 mü S3 Minimi

ya s2 al yada Xperia S al veya üzerine 150 TL falan daha koy Xperia İon al eğer 300-350 daha koyarım dersen gittigidiyor'da s3 var 1.340 TL civarı onu al ama ne ip4 nede s3 mini al o fiyata