s2 mi s3 mini mi xperia p mi?

Sponsorlu Bağlantılar

endozom

Üye
    Konu Sahibi
s2 mi s3 mini mi xperia p mi?
Arkadaşlar telefon alıcam 3 tane model belirledim ama içinden birini seçemedim. Xperia güzel ama 1305 mAh pili vardı sanırsam şarj sıkıntısı çekerim diye korkuyorum. s3 mini'de de kamera iyi değil gibi geldi s2 de eski güncelleme almaz (tabi diyeceksiniz xperia'da almaz neyin kafasındasın sen daha yeni olduğu çok tutulduğu için alır diye düşünüyorum) diye korkuyorum eminim kullananlarınız vardır, ilgisi bilgisi tecrübesi olan vardır beni aydınlatırsa sevinirim. Hepinize teşekkür ederim şimdiden. (EDİT= Bir de galaxy nexus ekledim şimdi de)


galaxy s3 mini =>


xperia p =>


galaxy s2 =>


yeni ekleme
galaxy nexus=>
 


Kerim.

Kerim.

Üye
s2 tartismasiz
 
skywalker06

skywalker06

Üye
s2 al derim şarj konusunda biraz sıkıntı yaşarsın yedek batarya işini görecektir s3 mini yeni bir cihaz ama android sürümü s2 gibi 4.2.2de kalacak android 5.0 gelmeyecek sammobile.com'un sızdırdığı listede çünkü s4 mini yi çıkaracakmış samsung ama tavsiyem s2 yedek batarya al yada çok kurcalamam diyorsan 1günü çıkartırsın eğer oyun falan çok oyanayan biriysen şarjı çabuk bitecektir
 
sinan627

sinan627

Üye
senin yerinde olsam önceliğim şu şekilde olurdu s2-xperia p-s3 mini
 
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
bence tabiki s2.
 

bthn1

Üye
s2 tabii ama s4 cıktı samsung s3 ü piyasadan silmek için kampanyalar yapıcaktır bence , beklersen mini fiyatına s3 alabilme şansında olabilir.
 

Benzer Konular



Üst Alt