Hocam stabilite istiyorsanız iPhone 4
Özgürlük istiyorsanız s3 mini.

iosun stabilitesi fazla abartılıyor bence. Tamam androidden iyi ama ne bileyim en basit şeyler için bile jb yapıyorsun
ayrıca iphone 4 ios 7 alır dahada güncelleme almaz ve tarih olur gider.ama s3 mini , androidin açık kaynak kodlu olmasının avantajı ile bundan 3 yıl sonra bile geliştiriciler tarafından desteklenir. Yani mantıklı bir seçim yapmışsın, hayırlı olsun tekrardan
hayırlı olsuniosun stabilitesi fazla abartılıyor bence. Tamam androidden iyi ama ne bileyim en basit şeyler için bile jb yapıyorsun
ayrıca iphone 4 ios 7 alır dahada güncelleme almaz ve tarih olur gider.ama s3 mini , androidin açık kaynak kodlu olmasının avantajı ile bundan 3 yıl sonra bile geliştiriciler tarafından desteklenir. Yani mantıklı bir seçim yapmışsın, hayırlı olsun tekrardan
![]()
Jb'siz uygulamalar ücretsiz yüklenebiliyor.
Artık jb yapmaya gerek yok ömerJb'siz uygulamalar ücretsiz yüklenebiliyor.
nasıl oluyor ki jbsiz bedavaya oyun yüklemek? 
Peki ya bluetooth ? Itunes olmadan dosya aktarmanasıl oluyor ki jbsiz bedavaya oyun yüklemek?
![]()
Peki ya bluetooth ? Itunes olmadan dosya aktarmanasıl oluyor ki jbsiz bedavaya oyun yüklemek?
![]()
Itunes konusunda haklısın ona lafım yok 
![]()
apple rezillikleri +1
Al bende s3 var toplasam 5 kere kullanmadım. Bu da bir politika.+∞ !!!Hocam stabilite istiyorsanız iPhone 4
Özgürlük istiyorsanız s3 mini.
apple rezillikleri +1

Kullanmayan veya kullanamayanlar için zaten apple hep "kötü , rezil "![]()

Her zaman dedim : " Kullanmayı bilmeyen almasın şu cihazı " diye.![]()

25pp var. k ile başlayan birşey daha var. Beleşe yükleniyor onlar sayesinde. Bluetooth ile iPhone'lara dosya aktarımı mevcut zaten ama diğer cihazlar için var mı bilmiyorum
- - - Eklendi - - -
Sanki hergün bluetoothla işiniz oluyorAl bende s3 var toplasam 5 kere kullanmadım. Bu da bir politika.
- - - Eklendi - - -
Ha bir de ömer itunes zorunluluğu yok. itools da kullanabilirsin.
daha merak ettiğiniz varsa cevaplıyım
Jb yaptiginda hersey ucretsiz oluyo deme?
Hayırlısıyla 6.1 untherted jb çıkıcak hafta sonu![]()