S3 Minimi İphone 4 mü

Sponsorlu Bağlantılar

Krofessional

Tabiki mini

caglar b

caglar b

Üye
s2 yada iphone 4

kaanbaba19

kaanbaba19

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini alındı..

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
S2 Alsaydın daha iyiydi bence

kaanbaba19

kaanbaba19

Üye
    Konu Sahibi
keşke demiyeceğim bi telefon aldım mutluyum :) yanlız 4.1.2 yayınlandı diyor ama bende sürüm güncel diyor 4.1.1 ne iş :D

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Hayırlı olsun kardeş

besim.farhan

besim.farhan

Üye
subatta verecereklermis bize kardesim bekleyecegiz

- - - Eklendi - - -

hayirli olsun bu arada

codblackops2

codblackops2

Üye
hayırlı olsun :) iosun stabilitesi fazla abartılıyor bence. Tamam androidden iyi ama ne bileyim en basit şeyler için bile jb yapıyorsun :hmmm ayrıca iphone 4 ios 7 alır dahada güncelleme almaz ve tarih olur gider.ama s3 mini , androidin açık kaynak kodlu olmasının avantajı ile bundan 3 yıl sonra bile geliştiriciler tarafından desteklenir. Yani mantıklı bir seçim yapmışsın, hayırlı olsun tekrardan:)

Türe

Türe

Üye
hayırlı olsun :) iosun stabilitesi fazla abartılıyor bence. Tamam androidden iyi ama ne bileyim en basit şeyler için bile jb yapıyorsun :hmmm ayrıca iphone 4 ios 7 alır dahada güncelleme almaz ve tarih olur gider.ama s3 mini , androidin açık kaynak kodlu olmasının avantajı ile bundan 3 yıl sonra bile geliştiriciler tarafından desteklenir. Yani mantıklı bir seçim yapmışsın, hayırlı olsun tekrardan:)

Artık jb yapmaya gerek yok ömer :) Jb'siz uygulamalar ücretsiz yüklenebiliyor.

codblackops2

codblackops2

Üye

Artık jb yapmaya gerek yok ömer :) Jb'siz uygulamalar ücretsiz yüklenebiliyor.

Peki ya bluetooth ? Itunes olmadan dosya aktarma :hmmm nasıl oluyor ki jbsiz bedavaya oyun yüklemek? :)

furkey

Üye

Peki ya bluetooth ? Itunes olmadan dosya aktarma :hmmm nasıl oluyor ki jbsiz bedavaya oyun yüklemek? :)

çoğu zaman bluetoothu bozuk olan romlar yüklüyorum telefona ve en son bluetooth u ne zaman kullandım bilmiyorum bile :) Itunes konusunda haklısın ona lafım yok :)

Türe

Türe

Üye

25pp var. k ile başlayan birşey daha var. Beleşe yükleniyor onlar sayesinde. Bluetooth ile iPhone'lara dosya aktarımı mevcut zaten ama diğer cihazlar için var mı bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

apple rezillikleri +1

Sanki hergün bluetoothla işiniz oluyor :hmmm Al bende s3 var toplasam 5 kere kullanmadım. Bu da bir politika.

- - - Eklendi - - -

Ha bir de ömer itunes zorunluluğu yok. itools da kullanabilirsin.

daha merak ettiğiniz varsa cevaplıyım

Kerim.

Kerim.

Üye

25pp var. k ile başlayan birşey daha var. Beleşe yükleniyor onlar sayesinde. Bluetooth ile iPhone'lara dosya aktarımı mevcut zaten ama diğer cihazlar için var mı bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

Sanki hergün bluetoothla işiniz oluyor :hmmm Al bende s3 var toplasam 5 kere kullanmadım. Bu da bir politika.

- - - Eklendi - - -

Ha bir de ömer itunes zorunluluğu yok. itools da kullanabilirsin.

daha merak ettiğiniz varsa cevaplıyım

Jb yaptiginda hersey ucretsiz oluyo deme?