en stabil tema hangisidir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
jellybean çok iyi ve hızlı sony ericsson xperia arc s 'de

killer53

killer53

Üye
sağolun hocam motorola atrix modeli android 2.3 yüklü ram i 1 gb :)

adw launcher olabılır stabıl guzel calısır ıstersen go launcher kullanabılırsın ama hız ıstersen holo daha ıyı
ADW launcher da guzel hız konusunda gorsellık olarak da guzel bır cok go launcher teması uygun kullanılabılır secım senn

kamil_3545

kamil_3545

Üye
    Konu Sahibi
adw launcher olabılır stabıl guzel calısır ıstersen go launcher kullanabılırsın ama hız ıstersen holo daha ıyı
ADW launcher da guzel hız konusunda gorsellık olarak da guzel bır cok go launcher teması uygun kullanılabılır secım senn
önerilernz için teşekkür ederim :) holo kullanıyordm ama hızlı mesaj falan yazarken telefon donmaya başladı nedense :S birde hiç girmediğim programlar bile kendi kendine açılıyor ya bu açık programları kapatmann yolu yok mu acaba temadan değildir dimi

Türe

Türe

Üye
Apex guzel

killer53

killer53

Üye
önerilernz için teşekkür ederim :) holo kullanıyordm ama hızlı mesaj falan yazarken telefon donmaya başladı nedense :S birde hiç girmediğim programlar bile kendi kendine açılıyor ya bu açık programları kapatmann yolu yok mu acaba temadan değildir dimi

temadan değildir eger telefona rom atmadıysan hala orjınal halındeyse telefon kendı programları aktıf olur ne kadar kapatsanda acılır...

kamil_3545

kamil_3545

Üye
    Konu Sahibi
temadan değildir eger telefona rom atmadıysan hala orjınal halındeyse telefon kendı programları aktıf olur ne kadar kapatsanda acılır...
anladım sağolun garanti gitmesin diye rootlamadm artık böyle idare edeceğiz :S

killer53

killer53

Üye
anladım sağolun garanti gitmesin diye rootlamadm artık böyle idare edeceğiz :S

rootsuz telefon pişmanlıktır bir zaman sonra anlarsın :)
bende telefonu aldıktan tam 1 ay sonra dırek root arkasından rom kaptık gitti :D

kamil_3545

kamil_3545

Üye
    Konu Sahibi
haklısınız root şart :)

qazedctgb

Üye
hizli olsun, rootsuz olsun diyorsan en stabil stock (kendi) temasidir.

en-sel

en-sel

Üye
sarz ve stabillik yönünden nemus güzel ama ben şuan holo launcher plus kullanıyorum cok da memnunum cihazım wonder görselliği güzel go launcher in temalarını da destekliyo :oke:

karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
TSF shell'den daha stabilini asla bulamazsın.

andezitt

andezitt

Üye
Holo launcher kur keyfine bak hem sarj hem stabillik bakımından en iyisi :)