Google Chrome Koyu Tema Aktif Etme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Chrome Koyu Tema Aktif Etme
Arama devi Google tarafından geliştirilen ve piyasaya çıktığı günden bu yana hızla büyümeye ve gelişmeye devam eden internet tarayıcısı Chrome sunduğu birçok farklı özellik ve sade tasarımıyla milyonlarca kullanıcıyı kendisine çekmeyi başarıyor. Bu bağlamda Android'in sahibi olan Google işletim sisteminde kendi tarayıcısına varsayılan olarak yer veriyor.

Geçtiğimiz aylarda gelen son güncellemeler ile uzun bir süredir merakla beklenen Chrome koyu tema özelliği hem bilgisayarlarda hemde mobil cihazlarda kullanılabilir hale geldi. Android için Chrome koyu tema aktif etme özelliğini kullanarak sizde düşük ışık koşullarında Chrome uygulamasının beyaz arka planından kurtulabilir ve koyu renkli yapısı ile daha rahat bir şekilde yazıları okuyabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Chrome uygulamasını telefonunuzda açın ve adres çubuğuna chrome://flags/#enable-android-night-mode adresini yazarak girin. Android Chrome UI Dark mode ayarını bulun ve bu seçeneği Enabled yapın. Bu sayede Chrome koyu renkli temayı aktif hale getirmiş olacaksınız. OLED ve AMOLED ekran paneline sahip cihazların koyu renkli tema sayesinde daha az pil tüketimine sahip olacağını söyleyebiliriz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: bveo1990 ve Mesut Aktaş


Üst Alt