en stabil tema hangisidir ?

Sponsorlu Bağlantılar

kamil_3545

kamil_3545

Üye
    Konu Sahibi
en stabil tema hangisidir ?
açıkcası 2.3 ün görünümünden sıkıldım stabil az şarj yiyen bi tema öneriniz var mı uzun süre kullanılır dediğiniz ?

Samet.25

ben go yu kullaniyorum ram fazla yiyo ama gorunumune deger adw stabil holoda oyle

Samet.25

ben ace kullaniyom s2 edit romla beraber cok fazla kullanmiyo

kamil_3545

kamil_3545

Üye
    Konu Sahibi
next launcher yükledm çok güzel görünüyor

Samet.25

guzelde bi okadarda ram yiyo .d

restmod

restmod

Üye
Smart launcher guzel hic yormuyor telefonu

mcnpl4

mcnpl4

Üye
360 launcher

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
nemus launcher en stabili diyebilirim google playde ararsan bulursun

sergei95

sergei95

Üye
Tsf shell kullanıyorum bana göre çok stabil en ufak kasma olmuyor

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Nemus launcher hem go launcher temalarını açıyor hende çok stabil çalışıyor

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
holo launcher bin basar her temaya cok stabil

kamil_3545

kamil_3545

Üye
    Konu Sahibi
nex launcher hemen yakalanıyo ya diğer önerilerinizi deneyeyim :)

- - - Eklendi - - -

guzelde bi okadarda ram yiyo .d
50 mb yiyo sanrm eklentilerle aşıyo :) ama müzikçalar eklentisi harika :)

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
Holo guzelde menudeki uygulamalar ayarlanamadigi icin kullanmiyom yokmudur onun bi cozumu

holo launcher plus yukluceksın bıde tum ozellıkler gelıor holo launcher sadece ucretsız surumudur plus olan ucretlıdır ve her ıstedıgını yapabılırsın

killer53

killer53

Üye
kisinin kullandigi telefonu ogrenip onerirseniz daha aciklayici olabilir arkadaslar cunku armv6 bazi tellerde ram sıkntsı oldugunu biliyorsunuz suan her telefonda en stabil holo launcher olarak gorunuyor. eger biraz kurcalarsaniz hersey mumkun olur adw launcher da stabildir onda da bircok ayar mevcut go launcher cok kapsamli bir uygulama oldugu icin hizli calismasi icin ram i cok kullanmasi normaldir o yuzden dusuk ramlerde kullanilmasi pek uygun degil :)

erkonetti

Üye
killer53, hocam özel mesaj atamıyorum mesaj kutun dolu diyor, rica etsem kontrol edermisin.

kamil_3545

kamil_3545

Üye
    Konu Sahibi
kisinin kullandigi telefonu ogrenip onerirseniz daha aciklayici olabilir arkadaslar cunku armv6 bazi tellerde ram sıkntsı oldugunu biliyorsunuz suan her telefonda en stabil holo launcher olarak gorunuyor. eger biraz kurcalarsaniz hersey mumkun olur adw launcher da stabildir onda da bircok ayar mevcut go launcher cok kapsamli bir uygulama oldugu icin hizli calismasi icin ram i cok kullanmasi normaldir o yuzden dusuk ramlerde kullanilmasi pek uygun degil :)
motorola atrix kulllanuyorum daha yeni aldım ram 1 gb :)

killer53

killer53

Üye
kamil_3545 iyi hayirli olsun telefon modelini soyle ona gore soyleyeyim