Çıkmazda Kaldım, Fikirlerinizi Bekliyorum Arkadaslar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Çıkmazda Kaldım, Fikirlerinizi Bekliyorum Arkadaslar.
Merhaba Arkadaslar. Ben Galaxy S kullanicisiyim. Benim bir sorum olacak siz İos kullanicilarina bi danisayim dedim. Beyler benim bir arkadasim var İphone 4 32 Gb siyah telefon satiyor. Telefon temiz bayağı kontrol ettim bi kusuru yok ama bi sorunu var telefon acilirken elma logosunda takilip kaliyor acilmiyor snrada elmanin altinda Usb kablo isareti cikiyor İ tunese baglanin demek istiyor galiba. Arkadas 500 e birakiyor telefonu. Ya bunun bi cozumu varmidir daha once sizlerin basina geldimi ? Maxicpte bi konuya rastladim hatta " http://www.maxicep.com/iphone-genel-destek/iphone-nuz-elma-isaretinde-takili-kalirsa-yapmaniz-gereken-cok-basit-426043.html " bu konu işte. Sanirim Restore felan edilip duzeliyormus konuya gore. Siz ne dusunuyorsunuz bu konudaki gibi duzelcek bir sorunsa telefonu satip almalimiyim ? Sizlere bagli duzelcek sorunsa almayi dusunuyorum.

Yorumlarinizi bekliyorum. :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Merhaba Arkadaslar. Ben Galaxy S kullanicisiyim. Benim bir sorum olacak siz İos kullanicilarina bi danisayim dedim. Beyler benim bir arkadasim var İphone 4 32 Gb siyah telefon satiyor. Telefon temiz bayağı kontrol ettim bi kusuru yok ama bi sorunu var telefon acilirken elma logosunda takilip kaliyor acilmiyor snrada elmanin altinda Usb kablo isareti cikiyor İ tunese baglanin demek istiyor galiba. Arkadas 500 e birakiyor telefonu. Ya bunun bi cozumu varmidir daha once sizlerin basina geldimi ? Maxicpte bi konuya rastladim hatta " http://www.maxicep.com/iphone-genel...alirsa-yapmaniz-gereken-cok-basit-426043.html " bu konu işte. Sanirim Restore felan edilip duzeliyormus konuya gore. Siz ne dusunuyorsunuz bu konudaki gibi duzelcek bir sorunsa telefonu satip almalimiyim ? Sizlere bagli duzelcek sorunsa almayi dusunuyorum.

Yorumlarinizi bekliyorum. :)

Dediğin sorunun birden çok nedeni olabilir hatta yazılımsal değilde donanımsal bile olabilir Eğer bunu yok sayar isek :) İphone 4 32gb 500tl kelepir bir fiyat Risk almaya değebilir heleki sıfırının 1300tllerde olduğunu göze alırssak :)

MücahitTokgöz

Konu Sahibi

Dediğin sorunun birden çok nedeni olabilir hatta yazılımsal değilde donanımsal bile olabilir Eğer bunu yok sayar isek :) İphone 4 32gb 500tl kelepir bir fiyat Risk almaya değebilir heleki sıfırının 1300tllerde olduğunu göze alırssak :)

ben tekrar bi sorarim nasil oldu diye donanimsal sornlardada yapiyorsa icime bi kusku dustu acikcasi bakalm baska arkdslarinda bi yorumlarini alalmda karar vericem :)

Samet.25

i4 alma i4s al

MücahitTokgöz

Konu Sahibi

Samet.25

O sorunun cozumu vardir arkadasina de zaten bozuk diye indirebildigin kadar indir fiyati .d ben iphone kullanmadigim icin bilmiyorum ama bilen arkadaslar vardir

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
O sorunun cozumu vardir arkadasina de zaten bozuk diye indirebildigin kadar indir fiyati .d ben iphone kullanmadigim icin bilmiyorum ama bilen arkadaslar vardir

aynen krdesm bakalim :) birisi deseki al bu kolay sorun hallediliyor rahatlicam :)

Abdullahksz

Abdullahksz

Üye
ben yeni iphone kullanıcısıyım 2 haftadır kullanıyorum klasik bi telefon değil düşünsene batarya bile çıkaramıyorsun kafana göre dosya atıp silemiyorsun yani demem o ki. alma. şöyle düşün uygun maliyetle o telefon tamir edilip sorun giderilecek olsa sana neden 500 tl ye versinler kendisi yapar/yaptırır satar ;)

BlaCkMaGiC05

Üye
ben yeni iphone kullanıcısıyım 2 haftadır kullanıyorum klasik bi telefon değil düşünsene batarya bile çıkaramıyorsun kafana göre dosya atıp silemiyorsun yani demem o ki. alma. şöyle düşün uygun maliyetle o telefon tamir edilip sorun giderilecek olsa sana neden 500 tl ye versinler kendisi yapar/yaptırır satar ;)

Doğru bir bakış açısı bence. Peki madem arkadaşın yarım günlüğüne bakıyim desen telefonu yarım günlük alıp halletmeye çalışsan hallolmazsa almamak gibi bi şansın var mı? Şimdi 500tl verip elinde patlamasın yani

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Doğru bir bakış açısı bence. Peki madem arkadaşın yarım günlüğüne bakıyim desen telefonu yarım günlük alıp halletmeye çalışsan hallolmazsa almamak gibi bi şansın var mı? Şimdi 500tl verip elinde patlamasın yani

arkadaslar benm arkadsla konstmda benimle acik konustu kardesi yeremi ne dusurmus ondan snra boyle oldu dedi bnde vazgectim yaz gelnce yeni cikan modellerden almaya karar verdm fikirleriniz icin tesekkur ederim :)

blacktalon

blacktalon

Üye
zaten elinde sgs varmış yükle cm10 bak işine hiç uğraşma boş yere ama 500tlye sadece satmak için alınır i4 yoksa i4 eskidi artık kasıyor çoğu şeyi arkadaşta vardı menüden not defterine girecekti bekleme falan yapıyordu biraz :)

nfkcl00

Üye
Kardeş bi sorun yok. İos 6 jail brek yapmış. Tetheret. Untetheret. Muhabbetinden kaynaklı. Restore et kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...