Lumia 920 Portico güncellemesi bi sorum var bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
liwestime1

liwestime1

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Portico güncellemesi bi sorum var bakarmısınız
öncelikle herkese merhaba soruma gelince lumia 920 telefonumun dil+bölge ayarlarını amerikaya çevirdim telefon açıldığında güncelleme kontrolü yaptım ve portico gözüktü şimdi dil+bölge ayarları amerika iken güncellemeyi yapıp ayarları türkçe-türkiyeye çevirirsem yinede güncellemeden faydalanabilirmiyim?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gozuken guncellemenin portico olduguna emin misin.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
İlginç, dene bakalım olacak mı :)

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de denedim ama herhangi bir şey gözükmüyor

MPoZ

MPoZ

Üye
çok merak ettim bende deniyorum :D

- - - Eklendi - - -

evet beyler güncelleme geldi :D

- - - Eklendi - - -

şimdi sürüme nereden bakıyoruz portico olduğunu nasıl anlayacağım ?

dedereis123

dedereis123

Üye
Bende bölge secimi çıkmıyor kurulum yaparken tek dil çıkıyor o kadar

dedereis123

dedereis123

Üye
Tamam abi kızma ya :( kurulumda sadece dil olarak çıktıda yani bende america fkn yoktu o yüzden :D

- - - Eklendi - - -

Kaslarına kurban catık kaslı özgür abim :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tamam abi kızma ya :( kurulumda sadece dil olarak çıktıda yani bende america fkn yoktu o yüzden :D

Kaslarına kurban catık kaslı özgür abim :D

Yok kardeşim kızmadım:sarıl:
İlk açılıştaki çok önemli değil, sonuçta dilediğin zaman ayarlardan dil ve bölgeyi değiştirebiliyorsun.
Gerçi portico çok büyük değişiklikler getirmiyor. Yani telefonun ayarlarıyla oynamaya gerek bile yok bence.
Ben kullanıcı isteklerinin yerine getirileceği güncellemeyi bekliyorum dört gözle.
Ancak onun gelmesi muhtemelen Nisan ayı sonlarına doğru olacaktır. :hmmm

dedereis123

dedereis123

Üye
Porticoda bu sıfırlama olayı düzelmiş o güzel . Kamera oncedende iyi geliyordu yine gayet iyi gözüküyor , ancak biraz ortamı soluk çekiyor aslında hala dengel değil bazen normal çekiyor bazense kompakt makinelerin üstüne rahat geçiyor . Google anasayfa iyi olmuş . Benim en çok istediğm silverlight destekli browser Microsoft olarak neden wpde yok anlamadım ama inşallah en kısa surede öyle birsey olur.

alical33

alical33

Üye
Ben de denedim bir değişiklik yok

- - - Eklendi - - -

Yok kardeşim kızmadım:sarıl:
İlk açılıştaki çok önemli değil, sonuçta dilediğin zaman ayarlardan dil ve bölgeyi değiştirebiliyorsun.
Gerçi portico çok büyük değişiklikler getirmiyor. Yani telefonun ayarlarıyla oynamaya gerek bile yok bence.
Ben kullanıcı isteklerinin yerine getirileceği güncellemeyi bekliyorum dört gözle.
Ancak onun gelmesi muhtemelen Nisan ayı sonlarına doğru olacaktır. :hmmm

bence de asıl apollo+ heyecan veriyor

alical33

alical33

Üye
evet o oylamada en çok oy alanlar zaten dosya yöneticisi görev yöneticisi ve bildirim merkezi
ama bide 3gli görüntülü görüşme olsa iyi olurdu şebeke üzerinden inşallah onları değerlendirirler

braayn

braayn

Üye
dil ve bölge ayarlarında değiştirmediğim ülke kalmadı :) yok güncelleme vs vs :) Türkün Güncellemeyle imtihanı .:)

sinanozcan312

sinanozcan312

Üye
arkadaşlar ben bu güncellemeyi yaptım bu portico guncellememıydı turkıye ıcın yayılandıgı zaman bana gelmeyecekmı sımdı :hmmm kafam karıstı

dedereis123

dedereis123

Üye
Porticoda çok abartı fark yok iyileştirme var ancak Apollo güncellemesi kadar heyecan verecek birşey yok gibi . Bende portico yüklü . En güzel tarafı sıfırlamanın düzgün olması . Bataryada bir farklılık yok gibi . Kamera bazen çok bazen orta çekim yapıyor. Kamerada çektiğiniz şeyin dibine tutunca odak çıldırıyor:Dtabi o kadarıda normal . Ekran ayarında sanırım güneş ışığı ile ilgili birşeyler gelmiş normalde yok diye hatırlıyorum. Telin şuan tek sıkıntısı batarya gibi duruyor . Yani kalibrasyonda yapsan su gibi emiyor 15dk wifi ile netde şu yorumu yazarken %8 batarya harcadı :\

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Bataryanın o kadar gitmesi imkansız yahu . Herkes bu bataryadan şikayet etmiş ama benim telefonumum şarjı çok rahat 26 saati buluyo .

günde en az yarım saat wifi açık .

3g devamlı açık

skype facebook whatsapp ve bi kaç sosyal ağ devamlı bağlı ve senkranizasyon halinde

konum bile açık .

Ama telefonu hep geceleri bi kez şarj ediyorum o kadar . oda %10 da falan yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt