Lumia 920 Portico güncellemesi bi sorum var bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alical33

alical33

Üye
şarj konusunda benmde sıkıntım yok çok şükür

dedereis123

dedereis123

Üye
Cok dengeslz batarya bu ya , dun oyun lnternet ile 15 saat gordum şimdi şarjdan çıkardım 2 saat oldu hiç ellemedim herşey kapalı %8 şarj yemiş bu nasıl iştir.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bende baya sıkıntı yaşadım bu batarya konusunda ve sadece 1 gün denedim 3g yi kapatarak 7 saatte %3 şarj yedi resim çektim işe giderken müzik dinledim ki 20 dk falan yapar iyiydi beğendim ve ben kusuru 3g nin açık olmasına bağladım...deneyin derim. ihtiyaç dışında kapatılırsa batarya uzun gidiyor.ha dersiniz ki madem kapatıcaz ne gerek var eeee o kadarını bilemicem :ehe

dedereis123

dedereis123

Üye
Wifi ve internet açıkken daha iyi, benimki hepsi kapalı iken 2 saatte %8 yiyor mantık kurmak zor ve kalibrasyon yapıldığı halde

sinanozcan312

sinanozcan312

Üye
arkadaşlar ben bu hafta başı bu batarya konusunu denemek istedim şuan hala deneme devam edıyor.pazartesı sabahı saat 06:00 da şarjdan telefonumu aldım. net baglantısı sadece ihtiyac oldugu zaman baglanıyorum servıste kayıtlı bırcak parcayı dınlıyorum bırde gunluk kullanım arama falan.bırde 3g modunda degıstırmedım şuan tarıh ve saat çarşamba 21:38 %48 şarjım var tahmınımce yarın aksam veya cuma gunu sabah sarj etmem gerekecek.bukadarını bende beklemıyordum dogrusu.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben bu hafta başı bu batarya konusunu denemek istedim şuan hala deneme devam edıyor.pazartesı sabahı saat 06:00 da şarjdan telefonumu aldım. net baglantısı sadece ihtiyac oldugu zaman baglanıyorum servıste kayıtlı bırcak parcayı dınlıyorum bırde gunluk kullanım arama falan.bırde 3g modunda degıstırmedım şuan tarıh ve saat çarşamba 21:38 %48 şarjım var tahmınımce yarın aksam veya cuma gunu sabah sarj etmem gerekecek.bukadarını bende beklemıyordum dogrusu.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Maaşallah :)

Darısı benim başıma

sinanozcan312

sinanozcan312

Üye
Belki biraz standartların altında bir deneme oldu.Bu benim kendimi hiç birşeylere zorlamadan nasıl olsa sınırsız net ve harika bir telefonum var her dakika mutlaka bir şeylerini kurcalayım demeden gerçekten gerektiği zamanda gerektıgı kadar kulanımımı gormeyı ıstedım bie denemeydi.Yoksa aldıgım gunden berı mutlaka şarj hergun bıtene kadar kullanıyordum.Gercekten istisnalar hariç problem olan urunlerde olabılır bunları saymassak arkadaşlar harika bir cihaza sahibiz.Lütfen ozellıkle batarya konusunda inancım o gercekten gorevini yapıyor.Biz onu cok zorluyoruz gıbıme gelıyor.

dedereis123

dedereis123

Üye
Bende tarayıcı çok yiyor hemde yemek değil içiyor . Oyun , wifi açık , what , face(arada) fln 15 saaat gidiyor . Ancak internet tarayıcsına girince 5 dkda %15 şarj gidebiliyor . Bunu çözemiyorum bataryada sorun olsa her turlu gider diye düşünüyorum acaba tarayıcıda mı sıkıntı var . Portico yuklu tel yani .

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende tarayıcı çok yiyor hemde yemek değil içiyor . Oyun , wifi açık , what , face(arada) fln 15 saaat gidiyor . Ancak internet tarayıcsına girince 5 dkda %15 şarj gidebiliyor . Bunu çözemiyorum bataryada sorun olsa her turlu gider diye düşünüyorum acaba tarayıcıda mı sıkıntı var . Portico yuklu tel yani .

Masaüstü sürüm kullanıyorsan olağandan fazla şarj harcıyor olabilir :hmmm
Çünkü ekran ve grafik performansı ne kadar çok kullanılırsa, o kadar çok şarj gidiyor ve o kadar çabuk ısınıyor.
Masaüstü sürümde yüklenen görsel öğe ve içerik çok olduğu için, telefon işlemci ve grafik ünitesini mobil sürüme göre daha çok kullanır.
Bu da ister istemez bataryaya ek yük getirir.

dedereis123

dedereis123

Üye
Heh işte abi aradığım cevap bu sanırım

katil_197

katil_197

Üye
sizdeki bişey değil bendeki hiç kullanma 2 saatte en az %30 yiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt