neyse bitti çok :tşk:
Kayahan14 Üye BeanDeJean' Alıntı: Arkadaş bir oyunu türkçeye çeviriyormuş da.Çeviremediği yerleri bize soruyor. Büyük ihtimalle simstir.Hiç oynamadım ama simstir - - - Eklendi - - - Ooo Genişletmek için tıkla ... banada sims gibi geldi
BeanDeJean' Alıntı: Arkadaş bir oyunu türkçeye çeviriyormuş da.Çeviremediği yerleri bize soruyor. Büyük ihtimalle simstir.Hiç oynamadım ama simstir - - - Eklendi - - - Ooo Genişletmek için tıkla ... banada sims gibi geldi
Superfan Üye tazz2' Alıntı: neyse bitti çok Genişletmek için tıkla ... Önemli değil benim beğeni çuvalım Unutmadın çuvalı değil mi? Şu an oyun oynuyor olmalıydım
tazz2' Alıntı: neyse bitti çok Genişletmek için tıkla ... Önemli değil benim beğeni çuvalım Unutmadın çuvalı değil mi? Şu an oyun oynuyor olmalıydım
RecepBerkA Üye BeanDeJean' Alıntı: Önemli değil benim beğeni çuvalım Unutmadın çuvalı değil mi? Şu an oyun oynuyor olmalıydım Genişletmek için tıkla ...
BeanDeJean' Alıntı: Önemli değil benim beğeni çuvalım Unutmadın çuvalı değil mi? Şu an oyun oynuyor olmalıydım Genişletmek için tıkla ...
tazz2 Üye Konu Sahibi MarjinaL -TR' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Orda düzgün çıkmıyo :S
MarjinaL -TR' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Orda düzgün çıkmıyo :S
Superfan Üye tazz2' Alıntı: If you neglect your NEEDS your character ATTRIBUTES will start to suffer! Genişletmek için tıkla ... "Karakterinin ihtiyaçlarını ihmal edersen,karakterinin özellikleri zayıflayacak" gibi bir şey işte.. A be benim beğeni çuvalım Nerde kaldu benim çuvalum? Google translate ile bilmediğin kelimeleri çevir.Birleştir.Ve mantıklı bir cümle kur
tazz2' Alıntı: If you neglect your NEEDS your character ATTRIBUTES will start to suffer! Genişletmek için tıkla ... "Karakterinin ihtiyaçlarını ihmal edersen,karakterinin özellikleri zayıflayacak" gibi bir şey işte.. A be benim beğeni çuvalım Nerde kaldu benim çuvalum? Google translate ile bilmediğin kelimeleri çevir.Birleştir.Ve mantıklı bir cümle kur
tazz2 Üye Konu Sahibi BeanDeJean' Alıntı: "Karakterinin ihtiyaçlarını ihmal edersen,karakterinin özellikleri zayıflayacak" gibi bir şey işte.. A be benim beğeni çuvalım Nerde kaldu benim çuvalum? Google translate ile bilmediğin kelimeleri çevir.Birleştir.Ve mantıklı bir cümle kur Genişletmek için tıkla ... Öyle olmuyo sen bi yardım etsen kanki
BeanDeJean' Alıntı: "Karakterinin ihtiyaçlarını ihmal edersen,karakterinin özellikleri zayıflayacak" gibi bir şey işte.. A be benim beğeni çuvalım Nerde kaldu benim çuvalum? Google translate ile bilmediğin kelimeleri çevir.Birleştir.Ve mantıklı bir cümle kur Genişletmek için tıkla ... Öyle olmuyo sen bi yardım etsen kanki
Superfan Üye tazz2' Alıntı: Öyle olmuyo sen bi yardım etsen kanki Genişletmek için tıkla ... Neyse.Az kaldıysa bakarız.
tazz2' Alıntı: Öyle olmuyo sen bi yardım etsen kanki Genişletmek için tıkla ... Neyse.Az kaldıysa bakarız.
tazz2 Üye Konu Sahibi az kaldı - - - Eklendi - - - 1. I really should WASH first! - - - Eklendi - - - 2. I've already washed, don't want to be late! - - - Eklendi - - - 3. I could do with some pocket money before heading off to school. - - - Eklendi - - - 4. Brilliant! You have grasped the basics of lobstering! - - - Eklendi - - - 5. I think you mean chatting, and I've been talking since I was one! - - - Eklendi - - - 6. It's a time for new experiences and new friends. The world is your lobster! - - - Eklendi - - - 7. Get your relationship with Dad up to 3 stars! - - - Eklendi - - - neyse boşver yaz yaz bitmiyo
az kaldı - - - Eklendi - - - 1. I really should WASH first! - - - Eklendi - - - 2. I've already washed, don't want to be late! - - - Eklendi - - - 3. I could do with some pocket money before heading off to school. - - - Eklendi - - - 4. Brilliant! You have grasped the basics of lobstering! - - - Eklendi - - - 5. I think you mean chatting, and I've been talking since I was one! - - - Eklendi - - - 6. It's a time for new experiences and new friends. The world is your lobster! - - - Eklendi - - - 7. Get your relationship with Dad up to 3 stars! - - - Eklendi - - - neyse boşver yaz yaz bitmiyo