ÖZKAN Ç.--BELLEBAR-- C:122 Mb--OFW-v23.0.015-31.01.2013✔

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
vodafone ev ekranını kullanırsan bildirim farkıni göreceksin.

sena5135

sena5135

Üye
kamera kötü çekiyyy. bide .wgz dosyalarını kurup ev ekranına nasıl atarz?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
onun ofw ile ilgisi yok ofwde kamera iyileştirmesi var hatta. Sürekli kullanıyorum ben. Ekranının ve kamera caminin her zaman temiz olmasına dikkat et ayrıca bilgisayara atınca görürsün fotoğraftaki görünüm farkını.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
güncel :)

igetsky

igetsky

Üye
hafıza kartına dediğin dosyaları thikchange ve patches olarak çıkartarak ayrı ayrımı atıyoruz yoksa klasörün içindeki dosyaların tamamınımı dışarı çıkarıyoruz?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
evet ilk dediğin gibi olacak

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
hoca işten fırsat bulup cevap veremedim ama konu falan nerde görmedim birde nasıl adam çekim onuda anlamadım

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
her şey çok güzelde şu kilite yandan basinca kilit dırek açılınca guzel olmuyor. Onu duzeltebilir miyiz?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
orjinal kilit ile değiştirmek gerekir

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
orjinal kiliti bana yollasana pm den

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
bu ofw'de şöyle bir sıkıntı var sadece bu kilit ekranı ve orjinalın tek tıklama ile açılanı çalışıyor yok kilit aç yazsın dersen atarım ama yandan tek basma ile çalışır yine. O sorunu çözmeye çalıştım ama olmadı

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
Teşekkürler :D

- - - Eklendi - - -

:tşk:

• Beğen
Tepkiler: hasim38
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :)

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
Hocam gravity ne oluyo bende yokta ?

- - - Eklendi - - -

Birde flv uzantılı dosyalar açılmıyor...

• Beğen
Tepkiler: hasim38
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
özkan kardeşim yeni cfw yapmicak mısın ? Yazı/ekran bölümünde paylaştığın arayüzlerle cıkarsan güzel olur.

Joker.

Joker.

Üye
Karden sen buna bele toppar uyarlıyosan yemede yanında yat :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Hocam gravity ne oluyo bende yokta ?

- - - Eklendi - - -

Birde flv uzantılı dosyalar açılmıyor...

Gravity sosyal ağ için kullanılan bir program. Facebook, twitter gibi.
Normalde açılıyor mu yada bilmiyorum dostum hiç denemedim. Flv desteği yok diye biliyorum ?

- - - Eklendi - - -

Bu ofwde her mod çalışmıyor. Çalışması gereken bile yani. Ben ama birkaç modu birleştirip çalıştırdim sürükleme ekranı hangi mod olursa olsun ekran soluk gösterir ve sürüklemeden sıkılırsin ama istersen yapabilirsin tabiki. Birde belle topbar'i ayarlayabilirsem birini normal tuş kilitli diğerini sürüklemeli çıkartmayı düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

özkan kardeşim yeni cfw yapmicak mısın ? Yazı/ekran bölümünde paylaştığın arayüzlerle cıkarsan güzel olur.

Üzerinde çalıştığım bir ofw var dostum ama belle topbar'i uyarlamaya çalışıyorum birkaç gündür yoktum zaten bakamadım şuan beklemede yani

- - - Eklendi - - -

Karden sen buna bele toppar uyarlıyosan yemede yanında yat :)

Inşallah olur kardeşim uğraşıyorum bakalım :).

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
kardeş eline sağlık harika 2 aydır kullanıyorum sorun yok . ama iznin olursa kendim biraz düzenleyip yayınlamak istiyorum :D

Üst Alt