ÖZKAN Ç.--BELLEBAR-- C:122 Mb--OFW-v23.0.015-31.01.2013✔

Sponsorlu Bağlantılar

lastlord242

Üye
ya hocam konuyu çok beğendim hayatımda ilk defa cfw kurucam ama kurulumu pek anlamadım keşke biraz daha ayrıntılı yazsaymışsın.şimdi phoenix i bilgisayara kurdum senden indirdiğim rar dosyasına dosyaları çıkart dedim ve c/program files/nokia/products a kadar geldim ama products ın içinde rm-697 yok bu klasörü kendimmi açmalıyım.birde telefonu usb ile bilgisayara hangi aşamada bağlamalıyım yada kuruluma başlarken mi bağlamalıyım ve hangi modda bağlamalıyım ovi suite demi yoksa depolamada falan mı? kusura bakmayın sanırım bu aklıma takılanlar çok basit şeyler ama ne yazıkki cwf kurulumu hakkında en ufak bi bilgim yok.Birde dosyaları çıkartıp öylemi atayım yoksa dosyaları çıkart deyip direk dediğiniz yeremi çıkarayım öyle yapınca hafıza kartına yazan klasör de onun içine çıkıyor da sanırım o hariç geri kalanlarını çıkarıcam.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ya hocam konuyu çok beğendim hayatımda ilk defa cfw kurucam ama kurulumu pek anlamadım keşke biraz daha ayrıntılı yazsaymışsın.şimdi phoenix i bilgisayara kurdum senden indirdiğim rar dosyasına dosyaları çıkart dedim ve c/program files/nokia/products a kadar geldim ama products ın içinde rm-697 yok bu klasörü kendimmi açmalıyım.birde telefonu usb ile bilgisayara hangi aşamada bağlamalıyım yada kuruluma başlarken mi bağlamalıyım ve hangi modda bağlamalıyım ovi suite demi yoksa depolamada falan mı? kusura bakmayın sanırım bu aklıma takılanlar çok basit şeyler ama ne yazıkki cwf kurulumu hakkında en ufak bi bilgim yok.Birde dosyaları çıkartıp öylemi atayım yoksa dosyaları çıkart deyip direk dediğiniz yeremi çıkarayım öyle yapınca hafıza kartına yazan klasör de onun içine çıkıyor da sanırım o hariç geri kalanlarını çıkarıcam.

Kardesim 1si rm-697 yi kendn olstracksn 2.si rardaki hafıza kartına klasoru hariç diğer tüm dosyaları rm697 ye atacksn usbyi teli kapalı olarak öncedn bağla ben depolama modunda bağladım ve hafıza kartına klasorunun icndekileri direk karta atcksn ama önce kartı biçimlendir

lastlord242

Üye
teşekkürler yaptım ve kullanıyorum gayet güzel oldu ellerinize sağlık.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
kardeş eline sağlık harika 2 aydır kullanıyorum sorun yok . ama iznin olursa kendim biraz düzenleyip yayınlamak istiyorum :D

sıfırdan birşeyler yapmanı tavsiye ederim dostum ama illede üzerine koyup yayınlayım diyorsan emeğimizi unutma yeter :)

- - - Eklendi - - -

teşekkürler yaptım ve kullanıyorum gayet güzel oldu ellerinize sağlık.

arkadaş yardımcı olmuş.

Rica ederim iyi kullanımlar

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
özkan şu tuş kilidini hallet lutfen.Cebimde açiliyor abuk sabuk şeyler yapiyor.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Yeni OFW ne zamana çıkar ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
orjinal yazılım içinden çekmek gerekiyor tuş kilit modunu onuda şuan yapamam ethem. ancak tuş kilit modlarının içindeki mevcut dosyalara bakarak orrjinal yazılımdan odysları çıkartıp ofw'ye uygularsan sorunun düzelecektir.

- - - Eklendi - - -

Yeni OFW ne zamana çıkar ?

belletopbar'ı gömmeye çalışıyorum uygulamayı otomatik başlatabilirsem yakında çıkar

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
orjinal yazılım içinden çekmek gerekiyor tuş kilit modunu onuda şuan yapamam ethem. ancak tuş kilit modlarının içindeki mevcut dosyalara bakarak orrjinal yazılımdan odysları çıkartıp ofw'ye uygularsan sorunun düzelecektir.

- - - Eklendi - - -

belletopbar'ı gömmeye çalışıyorum uygulamayı otomatik başlatabilirsem yakında çıkar

Zamanında bende denedim , Leoda denedi Del Rey'de denedi olmadı.İnşallah sen yaparsın.Peki performansı nasıl olur ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
performans olarak şöyle ben şuan kendi kullandığım rofs2'de menüde şarj yeri falan başlangıçta kalkık oluyor, ana ekrandanda kaldırdım saati operatörü şarjı falan bir haftadır denedim bu konudaki yazılıma bakarak birazda olsa fark var onda uzun süreli kullanımda RAM miktarı 30 civarı olurken bunda whatsapla 45'i gördüm ve bir haftada sürekli uygulamalarla falan uğraştım, takılma donma gibi birşey yok.
geliştirilmiş dikey menü galeri, ayarlar, işlem kaydı gibi yerlerede uygulandı.
sonradan kurulum yapmaya uğraşmamak için topbar'ı gömmeye çalışıyorum ama oda olmuyor şuan tıklayınca açılmama gibi garip bir problemi var

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
performans olarak şöyle ben şuan kendi kullandığım rofs2'de menüde şarj yeri falan başlangıçta kalkık oluyor, ana ekrandanda kaldırdım saati operatörü şarjı falan bir haftadır denedim bu konudaki yazılıma bakarak birazda olsa fark var onda uzun süreli kullanımda RAM miktarı 30 civarı olurken bunda whatsapla 45'i gördüm ve bir haftada sürekli uygulamalarla falan uğraştım, takılma donma gibi birşey yok.
geliştirilmiş dikey menü galeri, ayarlar, işlem kaydı gibi yerlerede uygulandı.
sonradan kurulum yapmaya uğraşmamak için topbar'ı gömmeye çalışıyorum ama oda olmuyor şuan tıklayınca açılmama gibi garip bir problemi var

O tüm c5 lerde öyle ama senin paylaştığın topbar'ı kullanıyorum şuan memnunum. Hem belle topbarı CFW dışında vermeni bence kimse sorun etmez.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
topbarı gömemezsem en son ayrıca vercem zaten.
bildirimleri falanda uyarladım zaten bildirim sadece belle bar'da çıkıyor şuan istediğim iki şey var onları yapsam istediğim gibi olacak.
ilki topbar'ı gömmek.
ikincisi ise başka bir tema gömdüğümde sorunsuz çalışması. içindeki temadan başka tema gömemiyorum ofw'ye bununla ilgili bir bilgin var mı peki.açılmıyor tel.
wp ismiyle çıksın istiyorum

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
topbarı gömemezsem en son ayrıca vercem zaten.
bildirimleri falanda uyarladım zaten bildirim sadece belle bar'da çıkıyor şuan istediğim iki şey var onları yapsam istediğim gibi olacak.
ilki topbar'ı gömmek.
ikincisi ise başka bir tema gömdüğümde sorunsuz çalışması. içindeki temadan başka tema gömemiyorum ofw'ye bununla ilgili bir bilgin var mı peki.açılmıyor tel.
wp ismiyle çıksın istiyorum
Rambo_FT'nin vardıya CFW o işine yarayabilir.Bütün dahili temaları sildi ve belle ikonlu bir tema yaptı içine gömdü.İsminide TCK yaptı. Ondan veya Son Tuğra v1 belle ikonlu OFW'den yararlanabilirsin.

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
merak etme seninde adını geçirecem yalnız biraz yardımına ihitiyacım var :D

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
birde ondaki temayı deneyim bakalım o sorunsuz çalışacak mı. sağol

- - - Eklendi - - -

merak etme seninde adını geçirecem yalnız biraz yardımına ihitiyacım var :D

tamam hadi merak etmeyim :)

takıldığın yerde sorabilirsin özelden mesajını gördüğüm zaman cevaplarım zaten :oke:

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
birde ondaki temayı deneyim bakalım o sorunsuz çalışacak mı. sağol

- - - Eklendi - - -

tamam hadi merak etmeyim :)

takıldığın yerde sorabilirsin özelden mesajını gördüğüm zaman cevaplarım zaten :oke:

bir de kesinlikle yazı fontunu son tuğradaki gibi yap eğer windows arayüzü kazandırmak istiyorsan yazı fontu bence en iyisi

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
yazı fontunu değiştirdim zaten ama bakayım belki onu yaparım

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye

kesin birşey diyemem şimdi bu fontun bellebar'a uyarlama süreci oluyor ona girmemek gibi bir düşünceye kapılırsam yapmam ki değiştirdiğim fontta güzel :oke:

İnşallah hatasız ve güzel olur.Bekliyoruz :D

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
kontrol ediyorum hep zorluyorum bazen bakayım hata verecek mi diye bir sorun yok ama temayı halledebilirsem birde topbar için metalci melek birşey düşündü çalışırsa onu deniycem yarın oda olmazsa yapacak birşey yok :)

Üst Alt