ÖZKAN Ç.--BELLEBAR-- C:122 Mb--OFW-v23.0.015-31.01.2013✔

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
oke

- - - Eklendi - - -

:) .

gobbels

gobbels

Üye
Evvet kamera sesini kapatıp açılış ekranlarını değiştirmekle başladım bir iki zil sesi silip Lumia zil sesi ekledim falan :naughty: Core yada udalara girmeme gerek var mı ? yoksa sadece Rof2 de mi takılayım :bilmm

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Evvet kamera sesini kapatıp açılış ekranlarını değiştirmekle başladım bir iki zil sesi silip Lumia zil sesi ekledim falan :naughty: Core yada udalara girmeme gerek var mı ? yoksa sadece Rof2 de mi takılayım :bilmm

kolay gelsin :)

sadece rofs2'de takılman yeter :oke:

okanbiz

okanbiz

Üye
Kardeş yüklüyorumda sen ses ayarlariyla oynadinmiki ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş yüklüyorumda sen ses ayarlariyla oynadinmiki ?

benim c5'in rom yanmıştı kvk anakartı değiştirdi yolladı sonra yine önceki ofw mi yükledim ben daha sonra bu ofw yi yaptım bunu yükledikten sonra kulaklık sesinde fark oldu. belki diğer ofwlerde başka modlar sorun oluyordu örneğin yeniden başlat modu sesi kısıyor ama dostum denemeden bilemezsin :oke:

okanbiz

okanbiz

Üye

benim c5'in rom yanmıştı kvk anakartı değiştirdi yolladı sonra yine önceki ofw mi yükledim ben daha sonra bu ofw yi yaptım bunu yükledikten sonra kulaklık sesinde fark oldu. Belki diğer ofwlerde başka modlar sorun oluyordu örneğin yeniden başlat modu sesi kısıyor ama dostum denemeden bilemezsin :oke:

yükledim dostum şimdi :) harbiden yazi şekli hizi felan değişik güzel olmuş ama bu belle ekrani gibi geçiş yok dimi hani parmağini kaydirinca başka resimli ekran çikiyo felan ya güzel olmuş eline sağlik kardeş denicem şimdi sesi :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
yükledim dostum şimdi :) harbiden yazi şekli hizi felan değişik güzel olmuş ama bu belle ekrani gibi geçiş yok dimi hani parmağini kaydirinca başka resimli ekran çikiyo felan ya güzel olmuş eline sağlik kardeş denicem şimdi sesi :)

yok belle ekranı gibi yandan geçiş diğer yandan çıkış gibi aksiyon dolu sahneler yok maalesef :) sadelik telefonun hızı telefon hafızası, bellebar daha ön planda ve şarjı daha uzun belle shellde 2,5 cc kesiliyor mübarek :ehe

okanbiz

okanbiz

Üye

yok belle ekranı gibi yandan geçiş diğer yandan çıkış gibi aksiyon dolu sahneler yok maalesef :) sadelik telefonun hızı telefon hafızası, bellebar daha ön planda ve şarjı daha uzun belle shellde 2,5 cc kesiliyor mübarek :ehe
seste değişiklik yok kardeş fakat hafiza kartimda 5bine yakin sms vardi hafiza kartini seçince diğer cfwlerde hafiza dolu hatasi çekiyo habire şimdi iyi oldu çekmiyo saol ellerine sağlik ama bidaha çalişma yaparsan benide hatirlarsan iyi olur :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
seste değişiklik yok kardeş fakat hafiza kartimda 5bine yakin sms vardi hafiza kartini seçince diğer cfwlerde hafiza dolu hatasi çekiyo habire şimdi iyi oldu çekmiyo saol ellerine sağlik ama bidaha çalişma yaparsan benide hatirlarsan iyi olur :)

kardeş ya senin kulaklık çıkışında sorun var yada kulaklıkta da sorun olabilir ne bileyim doktora git bi gerçekten yanlış anlama beni :) çünkü ses kısıklığı gibi bir durum olmuyor ki belediye otobüslerinden bunu test ediyorum kendim :) Rica ederim en azından bi yerden yardımcı olmuşum :)

okanbiz

okanbiz

Üye

kardeş ya senin kulaklık çıkışında sorun var yada kulaklıkta da sorun olabilir ne bileyim doktora git bi gerçekten yanlış anlama beni :) çünkü ses kısıklığı gibi bir durum olmuyor ki belediye otobüslerinden bunu test ediyorum kendim :) Rica ederim en azından bi yerden yardımcı olmuşum :)

Yok kulağımda sorun olduğunu sanmıyorum :) yüksek ses alışkanlık oldu yalnız ben değil 5800la beraber nokia telefonların sesi kısık diye kaç tane konu gördüm gerçekten eski ila yeni arasında çok fark var kulaklık çıkışında bişey olabilir ama dediğin gibi :) saol tekrardan

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Yok kulağımda sorun olduğunu sanmıyorum :) yüksek ses alışkanlık oldu yalnız ben değil 5800la beraber nokia telefonların sesi kısık diye kaç tane konu gördüm gerçekten eski ila yeni arasında çok fark var kulaklık çıkışında bişey olabilir ama dediğin gibi :) saol tekrardan

:) doğru genel olarak seste bi kısıklık var ama fazla değil :) Rica ederim

uyakan45

uyakan45

Üye
Saol hacı . teşekkürler eline sağlık :)

neşter1461

neşter1461

Üye
emeğine saygı gösteriyorum dostum.çalışmalarında başarılar.tek gıcık olduğum nokta orjinal ikonların olmaması.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
emeğine saygı gösteriyorum dostum.çalışmalarında başarılar.tek gıcık olduğum nokta orjinal ikonların olmaması.

Teşekkürler.

bence c5 için orjinal ikon seçimi bu şekilde olmalıydı çünkü daha hoş görünüyor böyle :good:

zevkler ve renkler tartışılmaz biliyorsundur ki :)

gobbels

gobbels

Üye
Bellebar nasıl aktif olacak ?

ebor

Üye
nasıl yüklendiğini anlamadım. şöyle anlayacağım şekilde anlatırmısınız ? :D

sena5135

sena5135

Üye
sohbetler uygulaması varmı bunda

Üst Alt