oke
- - - Eklendi - - -
.
.Evvet kamera sesini kapatıp açılış ekranlarını değiştirmekle başladım bir iki zil sesi silip Lumia zil sesi ekledim falanCore yada udalara girmeme gerek var mı ? yoksa sadece Rof2 de mi takılayım
![]()

Kardeş yüklüyorumda sen ses ayarlariyla oynadinmiki ?

benim c5'in rom yanmıştı kvk anakartı değiştirdi yolladı sonra yine önceki ofw mi yükledim ben daha sonra bu ofw yi yaptım bunu yükledikten sonra kulaklık sesinde fark oldu. Belki diğer ofwlerde başka modlar sorun oluyordu örneğin yeniden başlat modu sesi kısıyor ama dostum denemeden bilemezsin![]()
harbiden yazi şekli hizi felan değişik güzel olmuş ama bu belle ekrani gibi geçiş yok dimi hani parmağini kaydirinca başka resimli ekran çikiyo felan ya güzel olmuş eline sağlik kardeş denicem şimdi sesi 
yükledim dostum şimdiharbiden yazi şekli hizi felan değişik güzel olmuş ama bu belle ekrani gibi geçiş yok dimi hani parmağini kaydirinca başka resimli ekran çikiyo felan ya güzel olmuş eline sağlik kardeş denicem şimdi sesi
![]()
sadelik telefonun hızı telefon hafızası, bellebar daha ön planda ve şarjı daha uzun belle shellde 2,5 cc kesiliyor mübarek 
seste değişiklik yok kardeş fakat hafiza kartimda 5bine yakin sms vardi hafiza kartini seçince diğer cfwlerde hafiza dolu hatasi çekiyo habire şimdi iyi oldu çekmiyo saol ellerine sağlik ama bidaha çalişma yaparsan benide hatirlarsan iyi olur
yok belle ekranı gibi yandan geçiş diğer yandan çıkış gibi aksiyon dolu sahneler yok maalesefsadelik telefonun hızı telefon hafızası, bellebar daha ön planda ve şarjı daha uzun belle shellde 2,5 cc kesiliyor mübarek
![]()

seste değişiklik yok kardeş fakat hafiza kartimda 5bine yakin sms vardi hafiza kartini seçince diğer cfwlerde hafiza dolu hatasi çekiyo habire şimdi iyi oldu çekmiyo saol ellerine sağlik ama bidaha çalişma yaparsan benide hatirlarsan iyi olur![]()
çünkü ses kısıklığı gibi bir durum olmuyor ki belediye otobüslerinden bunu test ediyorum kendim
Rica ederim en azından bi yerden yardımcı olmuşum 
kardeş ya senin kulaklık çıkışında sorun var yada kulaklıkta da sorun olabilir ne bileyim doktora git bi gerçekten yanlış anlama beniçünkü ses kısıklığı gibi bir durum olmuyor ki belediye otobüslerinden bunu test ediyorum kendim
Rica ederim en azından bi yerden yardımcı olmuşum
![]()
yüksek ses alışkanlık oldu yalnız ben değil 5800la beraber nokia telefonların sesi kısık diye kaç tane konu gördüm gerçekten eski ila yeni arasında çok fark var kulaklık çıkışında bişey olabilir ama dediğin gibi
saol tekrardanYok kulağımda sorun olduğunu sanmıyorumyüksek ses alışkanlık oldu yalnız ben değil 5800la beraber nokia telefonların sesi kısık diye kaç tane konu gördüm gerçekten eski ila yeni arasında çok fark var kulaklık çıkışında bişey olabilir ama dediğin gibi
saol tekrardan
doğru genel olarak seste bi kısıklık var ama fazla değil
Rica ederimSaol hacı . teşekkürler eline sağlık![]()

emeğine saygı gösteriyorum dostum.çalışmalarında başarılar.tek gıcık olduğum nokta orjinal ikonların olmaması.

Bellebar nasıl aktif olacak ?