ÖZKAN Ç.--BELLEBAR-- C:122 Mb--OFW-v23.0.015-31.01.2013✔

Sponsorlu Bağlantılar

SenyorMD

Üye
kardes bunu bana sadesini yani programsız ve sadece ev ekranı olarak rehber ve temel olanını ve lumia zil sesli olanını yaparmısın?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
sena5135

sena5135

Üye
parmak kullanımı ev ekranı ne oluyor?

sena5135

sena5135

Üye
ev ekranına widget eklenmiyomu? bide ev ekranındakki saat olduğu gibi duruo kalkmamış

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
eklenen ev ekranları var tabiki. Kalkması mi gerekiyordu ki ?

major38

major38

Üye
Gayet başarılı teşekkürler :oke:

mrexper3

Üye
ben bunu zamanında yüklemiştim hatırlarsınız belki beni telefon bikere bi kapandı kırmızı tuşa basınca sadece titriyordu sonra bi süre bekledim açıldı hemen orjinale çevirdım şimdi tekrar yapmak istiyorum ama korkuyorum sizce neden böyle bişey oldu

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
o phoenix de yaptığın herhangi bir hata'dan dolayı olur ancak senin dediğin konu sanırım belle shell konum çünkü onda phoenix'de seçim falan yapmak gerekiyor biraz uzun işlemilı, ancak bu belle bar konusu yani siz bu konudaki dosyayı indirip bilgisayarım c;\programfiles\nokia\phoenix\products içine RM-697 diye bir klasör oluşturup içine çıkartın ve sonra phoenix'i açıp file'den open products ve ordan rm-697 seçip sonra flashıng kısmından firmvare update tıklayıp üstten üç noktadan telefonu seçip dead phone'yi tikleyin ve refurbish'e basın sonra ekrana 6 maddeli bir hava çıkar o sırada telefonu kapalı olarak bağlayın ekrandaki hataya ok deyin işlem tamamdir

mrexper3

Üye
birde ben telefondaki c yi arttırmak istiyorum ama cfw yüklemeden mesela chat buradaveşimdi gibi bileşenleri nasıl silerim

- - - Eklendi - - -

o phoenix de yaptığın herhangi bir hata'dan dolayı olur ancak senin dediğin konu sanırım belle shell konum çünkü onda phoenix'de seçim falan yapmak gerekiyor biraz uzun işlemilı, ancak bu belle bar konusu yani siz bu konudaki dosyayı indirip bilgisayarım c;\programfiles\nokia\phoenix\products içine RM-697 diye bir klasör oluşturup içine çıkartın ve sonra phoenix'i açıp file'den open products ve ordan rm-697 seçip sonra flashıng kısmından firmvare update tıklayıp üstten üç noktadan telefonu seçip dead phone'yi tikleyin ve refurbish'e basın sonra ekrana 6 maddeli bir hava çıkar o sırada telefonu kapalı olarak bağlayın ekrandaki hataya ok deyin işlem tamamdir

Yok bu cfwde oldu o hata aynende o şekilde flaşladım

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
o dediklerini yine ofw'yi düzenlerek silebilirsin başka türlü olmaz yani yine flaşlama işlemi yaparsın.
Bilmiyorum dostum daha hata alan olmadı yine yükleme ile ilgili bir durumdur

mrexper3

Üye
peki ofwyi nasil düzenlerim

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
sadece silmek istiyorsan nokia fw cleaner ile halledersin benim modlama ile ilgili konum var orda kullanım detayları falan var ona bakarak yapabilirsin

mrexper3

Üye
peki bulmaya çalışıcam o konuyu

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
modlama bölümünde idi.

sena5135

sena5135

Üye
mesaj bildirimini nasıl engellerim? yani mesaj geldiğinde sohbetlerde açmasını istiyorum.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle olmasını istiyorum ama maalesef olmuyor dostum :)

sena5135

sena5135

Üye
aslında şöle bişi olsa mesaj geldiğinde 1 yeni mesaj yazmasa iyi olur

Üst Alt