Denenmiş Ve Bilinen Tüm Oyunların Apk Ve Sd Paylaşımları !!

Sponsorlu Bağlantılar

elv3da

Üye
paylaşım güzel

lezo77

Üye
kardeş sen mükemmel birisin, teşekkürler

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar güle güle kullanın :oke:
Kırık link olduğunda mutlaka bildirin..

sefasahin34

Üye
apk yı yükledim ve 1 gb lık bir yükleme yaptı oyun trailerı acılıp bittikten sonra oyundan atıyor.tel s3 bu arada

mardok

mardok

Üye
uploaded yerine mediafire'a yükleyebilir misiniz indirmede sorun yaşıyorum

chile_mix

Üye
Sd dosyasında eksik var.

kekomastikooo

Üye
süper paylaşım ellerinize sağlık

bayramkaragedik

Üye
casper nirvana tablette çalışır dei arkadaşlar android 4.03 işleti sistemi var

merdannı

Üye
kardeş ellerine sağlık teşekkür ettim yalnız asphalt7 apk+sd dosyalarını indirdim telefonda gereken yerede taşıdım ama oyun açılmıyor nedeni nedir acaba?

Artles

Artles

Üye
Most wanted yukledim ve calistirdim ama grafikleri bozuk heryer kapkara note 2 kullaniyorum yardim edebilir misiniz

EasyPad

Üye
Moderatörüm Exper EasyPad'e Çok umutlu olarak tüm oyunları denedim hepside çözünürlüğün içine etti napmalıyım?

taylan08

Üye
devamını bekliyoruzz

ozgunb

ozgunb

Üye
Bu GTA III oyununu bir türlü çalıştıramadım. Sd dosyalarını atmama rağmen dosyaları indirmemi istiyor. Yardım edin

defectboy

Üye
Most wanted yukledim ve calistirdim ama grafikleri bozuk heryer kapkara note 2 kullaniyorum yardim edebilir misiniz

aynı sorun bende de oldu. Sanırım çözüm online apk yı yükleyip direk ea sitesinden data dosyalarını almakta. Yarın öyle deneyeceğim

bombasi00

Üye
Arkadaşlar sorunu çözdüm online apk yi yükleyin wifiye bağlayın ea dan datayı çeksin sizde oynayın

Samsunq.

Üye
Ellerine sağlık kardeşim güzel paylaşım olmuş :oke: :oke:

evo_24

Üye
Paylaşım için teşekkürler.Bu oyunları polypade nasıl yükleyebilirim? Oyunları sd karta atıp apk kurulumunu yapıyorum fakat oyunları çalıştıramıyorum.Oyunlar açılacak gibi yapıyor sonra başa dönüyor.Acaba sd kartta yanlış yere mi atıyorum?Android 4.1 yüklü polypadim.

Superfan

Superfan

Üye
Yalnız o asphalt 7 nasıl sıkıştırılmış :ehe 1,6GB dan nasıl indi..anlamış değilim.Alternatif linklerimi vercektim baktım 480 MB :oha:

Üst Alt