Denenmiş Ve Bilinen Tüm Oyunların Apk Ve Sd Paylaşımları !!

Sponsorlu Bağlantılar

61 mustafa

Üye
modern combatta bütün sd linklerini indiriyormuyuz birde vf 945 te çalışırmı

mks740

mks740

Üye
Asphalt7 sd dosyası bozuk. Yenileyebilir misin?

MaxicepManyagı

Üye
teşekürler

heroesmania

Üye
İyi günler.Dark EvoPad A7000 e Asphalt 7 yüklemek istedim ama Gameloft yazısından sonra kapatıldı diyor.Baştan açmaya çalışıyor sonra tekrar kapanıyor.Ben müdahale edene kadar bu kısır döndü devam ediyor.Ne yapmam lazım?

redroyse

redroyse

Üye
Merhaba arkadaşlar root yapmadan bu oyunları yada uygulamaları yükleyebilirmiyim galaxy s3 e yüklenirse nasıl olur yardım edebilirmisiniz. teşekkürler

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkadaşlar Bu Asphalt 7 yi Nasıl Çalıştıracağım Sd dosyalarını gameloft/games oluşturup içine atıyorum olmuyor, gameloft/games/asphalt 7 oluşturuyorum olmuyor, android/data ya atıyorum olmuyor son olarak android/obb ye atıyorum o da olmuyor telefonum Sensation Xe

• Beğen
Tepkiler: mks740
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bu Asphalt 7 yi Nasıl Çalıştıracağım Sd dosyalarını gameloft/games oluşturup içine atıyorum olmuyor, gameloft/games/asphalt 7 oluşturuyorum olmuyor, android/data ya atıyorum olmuyor son olarak android/obb ye atıyorum o da olmuyor telefonum Sensation Xe

com.gameloft.android.GAND.GloftA7HP klasörünü sdcard/android/data klasörüne atacaksın

loneywolfs

Üye
benim sd kartta android data diye bir klasör yok ne yapmam lazım

sawsiriko

Üye
kardes mc3 ü yükledim oyunun sd dosyaları WİFİDEN OTAMATİK indirdim oyun acıldı ama yuvarlak dönüyor sonra bidaha dönüyor acılmıyor hep tekrarlıyor böyle ne yapıcam

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
kardes mc3 ü yükledim oyunun sd dosyaları WİFİDEN OTAMATİK indirdim oyun acıldı ama yuvarlak dönüyor sonra bidaha dönüyor acılmıyor hep tekrarlıyor böyle ne yapıcam
Telefonun dilini ingilizce yapıp öyle deneyebilir misin açmayı?

adı burdasaklı

adı burdasaklı

Üye
Sd dosyalarını indiremiyorum başka linkler ekleyebilirsiniz
eline sağlıklı iyi çalışma:-P

FRoBS

Üye
İyi günler.Dark EvoPad A7000 e Asphalt 7 yüklemek istedim ama Gameloft yazısından sonra kapatıldı diyor.Baştan açmaya çalışıyor sonra tekrar kapanıyor.Ben müdahale edene kadar bu kısır döndü devam ediyor.Ne yapmam lazım?

Aynı sorun bende de var :bilmm HTC Evo 3D

acun121212

Üye
Arkadaşlar Gta 3 ün data dosyalarını nereye atmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz telefonum galaxy s3

hasagic27

Üye
Modern Combat 3: Fallen Nation v1.1.1 Apk + SD Data
Gerekli Android Sürümü:2.1+
Market linki:
İndirme linkleri:Modern Combat 3: Fallen Nation v1.1.1 Apk
Modern Combat 3: Fallen Nation v1.1.1 Apk (ICS düzeltmesi)
SD dosyaları:

şidi google play de bu oyun paralı yazıyor burdan indirip dosyaları tablete kursak para gider mi ücretsiz mi olur

h4yfans

Üye
Beyler ben android'e oyun yüklemede yeniyim bir rica sorum olacaktı. apk ve sd nedir. ayrı ayrı yükleyince olmuyor mu? ikisini aynı anda tek klasöre atıp mı setup yapacağız? mazur görüm sorumu teşekkür ederim :)

darkking96

Üye
arkdaşlar telefonum xperia play niye benimkiine göre oyun hiç paylaşılmaz buralarda yardım edin banada :)

hukukcuemre

hukukcuemre

Üye
buna sadece sd dosyası ve apk kurulumu yeterli mı acaba çunku dosya boyutu 443 mb yazıyor normalde 1.3 gb diye bılıyorum ancak emeğin için çok teşekkür ederim

moskovalı

moskovalı

Üye
iyi arsiv sagol dostum

kilicaslan17

Üye
Paylaşımın devamı 2 yıl sonra gelicek galiba

Üst Alt