Arkadaşlar Bu Asphalt 7 yi Nasıl Çalıştıracağım Sd dosyalarını gameloft/games oluşturup içine atıyorum olmuyor, gameloft/games/asphalt 7 oluşturuyorum olmuyor, android/data ya atıyorum olmuyor son olarak android/obb ye atıyorum o da olmuyor telefonum Sensation Xe
Galaxy SL de dahili hafızaya atmak zorundasınız.benim sd kartta android data diye bir klasör yok ne yapmam lazım
Telefonun dilini ingilizce yapıp öyle deneyebilir misin açmayı?kardes mc3 ü yükledim oyunun sd dosyaları WİFİDEN OTAMATİK indirdim oyun acıldı ama yuvarlak dönüyor sonra bidaha dönüyor acılmıyor hep tekrarlıyor böyle ne yapıcam
İyi günler.Dark EvoPad A7000 e Asphalt 7 yüklemek istedim ama Gameloft yazısından sonra kapatıldı diyor.Baştan açmaya çalışıyor sonra tekrar kapanıyor.Ben müdahale edene kadar bu kısır döndü devam ediyor.Ne yapmam lazım?
HTC Evo 3DModern Combat 3: Fallen Nation v1.1.1 Apk + SD Data
Gerekli Android Sürümü: 2.1+ Market linki: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızİndirme linkleri: Modern Combat 3: Fallen Nation v1.1.1 Apk
Modern Combat 3: Fallen Nation v1.1.1 Apk (ICS düzeltmesi)SD dosyaları: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız