Denenmiş Ve Bilinen Tüm Oyunların Apk Ve Sd Paylaşımları !!

Sponsorlu Bağlantılar

fekace

Üye
hocam apk yı kurduktan sonra sd dosyalarını burdan indirip cihaza atmayıp, wifi ile indirsek bi sıkıntı olur mu ?

Teşekkürler.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
hocam apk yı kurduktan sonra sd dosyalarını burdan indirip cihaza atmayıp, wifi ile indirsek bi sıkıntı olur mu ?

Teşekkürler.
Madem wi fi ile indireceksin neden burdan sd dosyalarını indiriyorsun anlamadım :)

TheSkyhan01

Üye
Hocam bende aynı soruyu sorucakdım sadece apk indirip guncellemesini yapsak sıkıntı cıkarmı ücret isterlermı wifi yok telefonun interneti var sadece ?

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
Modern Combat 3: Fallen Nation v1.1.1 Apk + SD Data

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

[video=youtube_share;mdF0EvDwH-Y]http://youtu.be/mdF0EvDwH-Y[/video]

Androidli cihazınızda FPS türünde bir oyun arıyorsanız
Modern Combat 3: Fallen Nation tam da size göre. Gameloft tarafından sunulan bu oyunun son sürümünü aşağıdaki eklentilerden kolayca edinebilirsiniz.

Keyifli Oyunlar :oke:

Not: Oyunu ICS ve üzerinde çalıştıramayanlar ikinci linkteki apk dosyasını deneyebilirler..

Özellikleri:
Gerekli Android Sürümü:2.1+
Market linki:
İndirme linkleri:Modern Combat 3: Fallen Nation v1.1.1 Apk
Modern Combat 3: Fallen Nation v1.1.1 Apk (ICS düzeltmesi)
SD dosyaları:

güvenlik ndeniyle telefonunuz android marketten indirilmemiş olan uygulamaların yüklenmesi engellenmeye ayrlıdır diyor ? ne yapmam gerekiyo . lütfen yardm edin ..

burakkeklik2010

Üye
Modern Combat 3: Fallen Nation v1.1.1 Apk + SD Data

[video=youtube_share;mdF0EvDwH-Y]http://youtu.be/mdF0EvDwH-Y[/video]

Androidli cihazınızda FPS türünde bir oyun arıyorsanız
Modern Combat 3: Fallen Nation tam da size göre. Gameloft tarafından sunulan bu oyunun son sürümünü aşağıdaki eklentilerden kolayca edinebilirsiniz.

Keyifli Oyunlar :oke:

Not: Oyunu ICS ve üzerinde çalıştıramayanlar ikinci linkteki apk dosyasını deneyebilirler..

Özellikleri:
Gerekli Android Sürümü:2.1+
Market linki:
İndirme linkleri:Modern Combat 3: Fallen Nation v1.1.1 Apk
Modern Combat 3: Fallen Nation v1.1.1 Apk (ICS düzeltmesi)
SD dosyaları:

güvenlik ndeniyle telefonunuz android marketten indirilmemiş olan uygulamaların yüklenmesi engellenmeye ayrlıdır diyor ? ne yapmam gerekiyo . lütfen yardm edin ..

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

burakkeklik2010

Üye
yunus ayarlara gir sonra uygulamalar ve en bastaki bilinmeyen kaynaklar diye bi seçenek var onu aktif et düzelir.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: yunus_ 123
yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
:tşk: apk yi çalıstırdıktan sonra sd dosyalarını android/data klasörüne atmam gerekyo değilmi

delooo

Üye
nova 3 sd dosyaları inmiyor a dostlaaaaaar yardım edin yeni link atıın noluur :)

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Hocam saol ya büyüksün :D.Çok teşekkürler.

omrrdm

Üye
asphalt ı galaxy s3 mini de çalıştıramadım durduruldu diyor sürekli. yardımınıza ihtiyacım var.teşekkür ederim

pred5534

Üye
com.gameloft.android.AND.GloftA7HP klasörünü sdcard/android/data klasörüne kopyaladım ama yine durduruldu diyor, yardım edebilirseniz sevinirim, uzun süredir aradığım bir oyundu tesekkurler paylaşım için

06mlk21

Üye
sagol kardesm eline saglk

mkdesing

Üye
Teşekkürler güzel paylaşımlar.

omrrdm

Üye
com.gameloft.android.AND.GloftA7HP klasörünü sdcard/android/data klasörüne kopyaladım ama yine durduruldu diyor, yardım edebilirseniz sevinirim, uzun süredir aradığım bir oyundu tesekkurler paylaşım için

bendede durum aynen öyle ama yardım eden yok okadar veriyi indirdik yalan oldu

yusuf268

Üye
Kardeş bende Sony Xperia Neo L var Qualcomm MSM8255 1000MHz işlemci var bu işlem PowerVR , Adreno , Mali , Tegra2 mi?

sefacil19

Üye
şimdi bunlar google playde ücretli.burdan indirince ücretsizmi indirmiş mi oluyoruz ?

connection123

Üye
:tşk:

zeyd333

Üye
Gta ve NFS indirdim ikisi de sorunlu...

mardinli.mati

mardinli.mati

Üye
ellerinize saglik da benim su tl cunyirada oyun bulsaniz markette yokda indan galaxi mini s5570i

Emre Arık

Emre Arık

Üye
Moderatör bende vodafone smart II var telefon hafızası küçük uygulamalar tam sığımıyor bu uygulamaları bağlantı kablosu yerine hafıza kartıyla telefona yüklesem oyunlar çalışır mı ?

Üst Alt