Denenmiş Ve Bilinen Tüm Oyunların Apk Ve Sd Paylaşımları !!

Sponsorlu Bağlantılar

mcfethi

mcfethi

Üye
bu oyunların sd dosyalarının linklerini ne zaman yenileyeceksiniz?

Lancerr

Lancerr

Üye
ben bu most wanted sd lerini indirdim ama bu rarları nasıl android tablete kurcam yardım ? :vur

biberius

Üye
bizim tableti kasmasa hepsini indiricem de işte.. :D teşekkürler

Lancerr

Lancerr

Üye
Yardim edecek yokmu admin nerdesin ?

Lancerr

Lancerr

Üye
allah razı olsun kardeşim. ben oyunu yükledim ancak siyah ekran hatası alıyorum oyunda herşey kapkaranlık. çözüm varmı ?
piranha business tab7
1 gb DDR3 ram
a10 1.4 ghz cortex işlemci
teşekkürler

Remember Me

Remember Me

Üye
allah razı olsun kardeşim. ben oyunu yükledim ancak siyah ekran hatası alıyorum oyunda herşey kapkaranlık. çözüm varmı ?
piranha business tab7
1 gb DDR3 ram
a10 1.4 ghz cortex işlemci
teşekkürler
burdaki sd dosyasını mı kullandın?
burdaki sd dosya powervr gpusuna olduğu için uyumsuzluk olabiliyor,sen mali dosyası bulacaksın veya internetin hızlıysa ve kotasızsa oyunun tüm dosyaları sil ve apkyi tekrar yükle oyunu indirsin...

tunahan08

Üye
Pirhanna tab 7 kullanıyorum ama nfs mokst wanted da ekranda oyuna gırdıgımde bos karanlık oluyor araba gıdıyor ama her taraf karanlık yol falan gozukmuyor nedir acaba sorun ??

Remember Me

Remember Me

Üye
evet burdakıleri kullandım
burdaki sd dosya powervr gpusuna olduğu için uyumsuzluk olabiliyor,sen mali dosyası bulacaksın veya internetin hızlıysa ve kotasızsa oyunun tüm dosyaları sil ve apkyi tekrar yükle oyunu indirsin...

Lancerr

Lancerr

Üye

hımm anladım o zaman böyle karanlık ekran sıkıntısı olmaz sanırım ?

Remember Me

Remember Me

Üye
hımm anladım o zaman böyle karanlık ekran sıkıntısı olmaz sanırım ?
olmamalı zaten,olursa pm at...
konuyu açan kişide uyarmış bu sd dosyalar powervr gpusuna uygun diye...

kaplumbasever

Üye
elleriniz dert görmesin arkadaşlar sayenizde siii minimle çılgın atıyoruz

orhanblt

orhanblt

Üye
Teşekkürler

F E D A

Üye
Asphalt 7 Sony Xperia U cihazımda çalışmıyor oyunu yükledim açıcam gameloft logosu geliyor ardından çalışmayı durdurdu diyor.

Mummy1998

Mummy1998

Üye
:tşk:

aziz5353

Üye
saol süper işime yaradı hep aynı yorum atıyom ama
D:DDD

furkangiller

furkangiller

Üye
real racingi düzgün indirdi ama şu hatayı veriyor ``error loading m3g rr_track16.m3g break here? `` hatasını veriyor nasıl çözebiliriz bu sorunu ?

Üst Alt