Artık Bu Modası Geçmiş Telefonları Napıcaksınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Hatırası Çok Tabi Satılır Nokianın en Parlak Olduğu Dönemler İyi Hatırlıyorum İphone 1 den iyidi 5800 hava atıyodum iphone 1 olanlara :)

- - - Eklendi - - -

Bence İş görme telefonla Ne yaptığına Bağlı Telefona Güzel uygulama istiyosan İş görmüyor.Arama-mesaj-müzik için diyosan Gideri Var :)

zaten o parlak dönem bitti sonrasını hatırlamıyorum nokia'da kör oldu :)

aynen öyle uygulama-oyun vb. şeyler istiyorsan iş görmezde bizim gibi kızı arasın kıza mesaj atsın kızla gezerken müzik çalsın diyorsan iş görür hahaha :kop::kop:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Hatırası Çok Tabi Satılır Nokianın en Parlak Olduğu Dönemler İyi Hatırlıyorum İphone 1 den iyidi 5800 hava atıyodum iphone 1 olanlara :)

- - - Eklendi - - -

Bence İş görme telefonla Ne yaptığına Bağlı Telefona Güzel uygulama istiyosan İş görmüyor.Arama-mesaj-müzik için diyosan Gideri Var :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

müzik ve arama yapma alma yeter..

CryuS

CryuS

Üye
Arkadaşlar öyle böyle ama bakın adamlar resmi olarak açıkladı, Türkler 2 yılda bir telefon değiştiriyor diye.Adam daha 5 ay öncesinden S2 alıyor.S3 çıkınca yeni aldığı telefonu satıp S3' e başlıyor.Şu anda bizim teller aslında çağın gerisinde değil.Bize o yeni çıkmış telefonlar öyle bir lanse ediliyor ki zannedersin uçağa çıkartıyor.Yeni tellerde artık öyle bir hal aldı ki artık oyun konsolu gibi birşey.Şu anda babamın kullandığı Note 2 benim pc'mden daha yüksek özelliği var(ram, ekran kartı, işlemci).O telefonun maliyeti bizim 4 aylık kira masrafımız.Babamın 1 aylık parası.

- - - Eklendi - - -

Örnektir.İphone 4S satılırken, apple mağazası önü.

• Beğen
Tepkiler: Da®kness
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
adamlar bunu biliyor ona göre piyasaya sürüyor zaten. 4s satışı başladıktan sonra iphone 5'i üretmedıki zaten hazırda vardı herşey planlı. Bunlar hep amerikanin oyunları :)

gutihaz1

gutihaz1

Üye
ölmek var dönmek yok yaşasın 5800

CryuS

CryuS

Üye
adamlar bunu biliyor ona göre piyasaya sürüyor zaten. 4s satışı başladıktan sonra iphone 5'i üretmedıki zaten hazırda vardı herşey planlı. Bunlar hep amerikanin oyunları :)

Bak görürsün İphone 5 de pek özellik yok deniliyordu ya.İphone 6'da da olmuyacak.Zaten alan alıyor, mühendisler neden yorulsun ki :)

tayo01

tayo01

Üye
    Konu Sahibi
Bak görürsün İphone 5 de pek özellik yok deniliyordu ya.İphone 6'da da olmuyacak.Zaten alan alıyor, mühendisler neden yorulsun ki :)
5800 ı iphone üretseydi şatış fiyatı 1.200 tl den aşağı olmazdı işaret farkı panpaaa:)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
iphone ayrıcalıkmis adamlar ordan kazanıyor :)

gutihaz1

gutihaz1

Üye
apple keşke nokiayı satın alsaydı harita derdinden kurtulurdu

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
5800 ı iphone üretseydi şatış fiyatı 1.200 tl den aşağı olmazdı işaret farkı panpaaa:)

Aslında iphone ABD de 200 dolar bişey ama türkiyeye gelirken gümrükten 1000 küsür lira alıyolar ondan pahalı işte.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Satılacak bir telefon olduğunu düşünmüyorum.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
nette surf yapmaya ve mesajlasmya yetiyor bana

maximert353

Üye
Bende Şuan 5800 Var Bi aralar baya tutuluyordu Forumda da Baya bi Cwf veya Ofw Çıkmıştı[İndirip Yüklemeyen Yoktur Heral de:)]
Ama Artık eskidiler Emektar Olmak Üzereler Ben. 5800' rı mı satmayıp mp4-mp3 çalar niyetine Kullanıcam Peki Siz Ne yapacaksınız, Merak Ediyorum.

Ben 200 lira falan veren birini bulursam hiç durmam ama satamazsamda hatıra olur saklarım :D

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
Şarji biterse yedek olarak :D

pissed26

pissed26

Üye
14 şubat 2010 yılında kendime armağan olarak aldığım sim kartı takabilmek için kılavuzunu incelemek zorunda kaldığım daha önce hiç dokunmatik kullanmadığım için neye tıklasam hep başka şeyleri açıp rezil olduğum ama 3 senedir kahrımı çekmekten bıkmadan inatla sabırla çalışan bataryası dahil bugüne kadar hiçbiryeri bozulmayan ilk göz ağrımdır şimdi aldığım 580 liraya almaya kalksalar yemin ederim satmayacağım kadar önemli bi telefondur benim için ;)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
14 şubat 2010 yılında kendime armağan olarak aldığım sim kartı takabilmek için kılavuzunu incelemek zorunda kaldığım daha önce hiç dokunmatik kullanmadığım için neye tıklasam hep başka şeyleri açıp rezil olduğum ama 3 senedir kahrımı çekmekten bıkmadan inatla sabırla çalışan bataryası dahil bugüne kadar hiçbiryeri bozulmayan ilk göz ağrımdır şimdi aldığım 580 liraya almaya kalksalar yemin ederim satmayacağım kadar önemli bi telefondur benim için ;)

Doktor büyüksün helal :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt