Turkcell artık benim için bitmiştir.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat.122a

murat.122a

Üye
Avea gelmeseydi turkcell ve vodafone hicbir sey yapmıyorlardı avea interneti konusmayı ucuza verince vodafone cepneti cıkardı kısaca Avea rekabeti getirdi yasasın Avea ben iki hat kullanıyorum Avea biri sizde avea kullanın ki avea güclenip rekabet etsin

gerrard000

Üye
Eskiden turkcell bana kazık atardı şimdi ben turkcelle kazık atıyorum eee... ne yaparsın etme bulma dünyası senmisin bana kazık atan alsana kazık :D

omr bşr

Üye
Eskiden turkcell bana kazık atardı şimdi ben turkcelle kazık atıyorum eee... ne yaparsın etme bulma dünyası senmisin bana kazık atan alsana kazık :D

Aynen benim 20 tl mi yedi bende inat ettim şimdi sıra bende :D

deforze

deforze

Üye
en iyisi avea şu an 19 TL ye her yöne 500 dk her yöne 1000 sms 1 GB internet fazlasıyla yetiyor ve baya ucuz

stormy20

Üye
o sana ucuz şu anda yok

restmod

restmod

Üye
Beninde avea 6 yildir kullaniyorum bi mesaj geldi 4ay once faturaliya gecin size ozel kanpanya diye bende gectim 500dk heryone 5000sms her yone ve sinirsiz internet 20liraya kullaniyorum internetin hizi genelde 4mbit in uzerinde turkcellde mesaj atiyo hala numara tasiyin 20liraya 400dk diye oldu gulum:D

Türe

Türe

Üye
Beninde avea 6 yildir kullaniyorum bi mesaj geldi 4ay once faturaliya gecin size ozel kanpanya diye bende gectim 500dk heryone 5000sms her yone ve sinirsiz internet 20liraya kullaniyorum internetin hizi genelde 4mbit in uzerinde turkcellde mesaj atiyo hala numara tasiyin 20liraya 400dk diye oldu gulum:D

Bana niye gelmiyo su :(

restmod

restmod

Üye
Kullanimina bagli biraz onceden sadece sms kullanirdim aveada hep internet kampanyasi falan yapardi 3tlye 1gb internet falan yani kullanmadigin paketlere yonlendirmek aveanin politikasi internet falan kullaniyorsan yapmiyo kampanya genelde kullaniyosun zaten diye

Türe

Türe

Üye
Kullanimina bagli biraz onceden sadece sms kullanirdim aveada hep internet kampanyasi falan yapardi 3tlye 1gb internet falan yani kullanmadigin paketlere yonlendirmek aveanin politikasi internet falan kullaniyorsan yapmiyo kampanya genelde kullaniyosun zaten diye

Oo tamam o zaman kontör alacam ama hiçbişey yuklemicem :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt