Turkcell artık benim için bitmiştir.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell artık benim için bitmiştir.
2222 ücretsizdi ne oldu?
2mesaj attık 41krş gitti kaldım -1.41de

+internet paketimi iptal edeyim dedim olmadı.
bulunamadı diyor abonelik.yahu 1gün önce mesaj atıyor şimdi bulamıyor.ne iş??
zaten o tllerde o paketi iptal edeyim derken gitti.
turkcell artık benim için bitmiştir.
boşuna senelerdir dolandırıcı demiyorlarmış.

plusnettr

plusnettr

Üye
2222 ye ne yazıp yolluyorsunuz ben senelerdir yolluyorum daha 1 kuruş bile kesmedi. Sanırım operator değiştirme fikri sizde bir önyargı ile başlamış. -1 kişi daha şebeke rahatlığı icin iyidir. Yeni operatorunuzu güle güle kullanın.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
2222 ye ne yazıp yolluyorsunuz ben senelerdir yolluyorum daha 1 kuruş bile kesmedi. Sanırım operator değiştirme fikri sizde bir önyargı ile başlamış. -1 kişi daha şebeke rahatlığı icin iyidir. Yeni operatorunuzu güle güle kullanın.
IPTAl 100MB falan yazdım o yüzden.
gelen mesajda zaten aboneliğiniz bulanamamıştır oldu.
4senedir kullanıyorum ve bu tür şeylerde nedense kazıklandığım oldu çok.
özellikle kontör sistemindeyken.

plusnettr

plusnettr

Üye
Şu anda hala geçmediyseniz Online İşlem Merkezin den abonelik gözüküyor mu? Ona bakabilirmisiniz ?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda hala geçmediyseniz Online İşlem Merkezin den abonelik gözüküyor mu? Ona bakabilirmisiniz ?
yok daha geçmedim.
kalan şeye baktığımda gözüküyor.hala 10mb varmış.
internet,konuşma,mesajlaşmaya baktığımda gözükmüyor ama ev resmine tıkladığımda orda kullandığım servislerde gözüküyor :S
bu online işlem merkezide yenisi bi garip olmuş eskisi daha iyiydi.
eğer internet paketini tekar yenilemeye kalkarsa gidecem turkcellciye niye böyle diyecem teknik arıza vs saçmalarsa direk bişey demeyip anında bi vodafone bayisine gidip numara taşıyacam.

plusnettr

plusnettr

Üye
Online İşlem Merkezinden iptal etmeyi deneyin. Yine olmazsa dediğinizi yaparsınız

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
messevim

messevim

Üye
bende çok kazıklandım turkcell de. Ama bildiğim birşey daha var turkcell kadar kalitelisini de bulamam. O yüzdn turkcell e devam

lucello

Üye
Şirket hattım vodafone..Kendi hattım Turkcell..12 Yıldır Turkcell kullanıcısıyım..iki sefer Avea ya geçiş yaptım , bir hafta dolmadan geri geldim..Ne demişler .Turkcell ile bağlan hayata !!!!

• Beğen
Tepkiler: levent.benli
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Sekebe olarak tek iyi onun disinda bi halta yaramaz turkcell bende kullaniyom sadece sebeke icin en uygun olan avea internet icin ise vodafone tercihimdir.

levent.benli

levent.benli

Üye
turkcell e küsmene gerek yok yapacağın iş çok basit bir kere sifre yazıp 2222 ye sms atıcaksın gelen şifre ile '' '' online işlemlere giriş yapıcak daha sonrasında hattın ile ilgili tüm işlemleri ücretsiz olarak oradan hallediceksin. ayrıca 2222 ye atılan smsler ücretsiz daha önceki aylardan kalan tl eksikliği yüzünden alınamayan telsis kullanım vergileri tahsil edilmiş olabilir..

eğer hat sahibi isen bir turkcell i,letişim merkezine gidip kontrol ettirebilirsin...
2222 ücretsizdi ne oldu?
2mesaj attık 41krş gitti kaldım -1.41de

+internet paketimi iptal edeyim dedim olmadı.
bulunamadı diyor abonelik.yahu 1gün önce mesaj atıyor şimdi bulamıyor.ne iş??
zaten o tllerde o paketi iptal edeyim derken gitti.
turkcell artık benim için bitmiştir.
boşuna senelerdir dolandırıcı demiyorlarmış.

murat.122a

murat.122a

Üye
2222 ye ne yazıp gönderdinde kr su nu yedi

irememre

irememre

Üye
6 ay vodafone kullandım hiçbir şekilde turkcell den az kalır bi yani yok gayet gizli çekim gücü turkcell kadar iyi avea beş para etmez

murat.122a

murat.122a

Üye
Avea eskiden öyleydi simdi 22 bin baz istasyonu var a kaliteye Avea da ulastı turkcell gibi kaliteli.Avea dk internet kullanımını ucuza veriyor bence Avea kötü değil artık suan sınırsız interneti avea ve vodafone veriyor.ne alaka demeyin sınırsız internet baz istayyonları çok etkiliyor alt yapısı kuvvetli olan belli Turkcell oda sınırsız konusma,internet vermediği için

- - - Eklendi - - -

Avea eskiden öyleydi simdi 22 bin baz istasyonu var a kaliteye Avea da ulastı turkcell gibi kaliteli.Avea dk internet kullanımını ucuza veriyor bence Avea kötü değil artık suan sınırsız interneti avea ve vodafone veriyor.ne alaka demeyin sınırsız internet baz istayyonları çok etkiliyor alt yapısı kuvvetli olan belli Turkcell oda sınırsız konusma,internet vermediği için

Yanlıs anlasılmasın ben sınırsız paketleri elestirmek icin demedim

irememre

irememre

Üye
aveakötü çektiği için bu kadar ucuz tarifelerle müşteri çekmeye çalışıyor etrafımda avea kullanıcıları var bnm vodafone hattım çekerken yanımdaki avea hattı çekmiyor biraz mantıklı düşünürseniz avea nın bu politikasını anlarsınız ucuz tarifelerle müşteri çekmek kar etmek ve trkcell vodafone kalitesine ulaşmak...

murat.122a

murat.122a

Üye
bence diğer turkcell de avea gibi ucuz internet verse konusma verse millet yüklenir avea dan bile kötü olur bir ara sınırsız internet verdi hemen kapatdı vodafone de kapat dı demeyin haftalık günlük sınırsız interneti var

serinaga

serinaga

Üye
Ben yıllar önce Terk ettim ...

murat.122a

murat.122a

Üye
turkcell li arkadaslar sınırsız internet paketini alma yöntemini arkadasın biri bulmus turkcell kampanyalar bölümüne bakın sınırsız paket yaz 2222 gönderin 19.99 tl kota 1gb dan sonra hız 96kbp düşüyor ama 113kbp le 116kbp den asağı düsmüyor 14kb

Jomolocco

Jomolocco

Üye
senin icin bitti benim icin basladi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben Avea'dan memnunum, bugüne kadar diğer operatörlerden aşağı kalır bir yanını görmedim. Tabi bu durum bölgeden bölgeye farklılık gösterebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt