Turkcell Her Gol 100 MB bedava internet kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Her Gol 100 MB bedava internet kampanyası
GollerCepte uygulamasını veya mobil site üzerinden katılım gerçekleştiren Turkcell'liler, her gol 100MB hediye internet kampanyasından yararlanabiliyor. Turkcell Her Gol 100 MB hediye internet kampanyası ile ilgili detaylar makalemizde.

Turkcell Her Gol kampanyası adlı yeni bir kampanya oluşturdu. Her gol olduğun da bedava 100mb internet veren yeni bir kampanya. Kampanyaya GOL yazıp 9100’a gönderen veya GollerCepte uygulamasını veya mobil sitesi üzerinden katılım sağlayanlar 3 TL karşılığında seçtikleri maç için maçta atılan gol sayısı kadar haftalık 100 MB bedava internet sahibi oluyorlar. Maçta gol olmazsa minimum 100 MB haftalık internet alıyorlar. Maksimum limit 1000 MB’dir. Hız kısıtında internet paketi kullananlar kampanyaya katılamazlar.

Turkcell 100MB Hediye internet
Kampanyaya katılım tüm vergiler dahil 3 TL’dir. Seçtiğiniz maçın 0-0 bitmesi durumunda hattınıza haftalık 100MB web paketi tanımlanır. Maksimum 1000 MB haftalık internet paketi alınabilir. Arzu ettiğiniz sayıda katılım sağlayabilirsiniz. Turkcell kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı meblağ. Maç başladıktan 10 dakika sonrasına kadar katılma yapılabilir. Maç bittikten sonrasında 24 saat içinde yüklemeniz yapılır.

Yükleme yapıldığında aboneye sms ile bilgi verilir. Paketinizde kalan kullanımlarınızı KALAN yazıp 2222’ye göndererek yapabilirsiniz. Paketiniz bittiğinde yapılan kullanımlar normal tarifeniz üzerinden ücretlendirilir. Hız kısıntına girmiş abonelere yükleme yapılmaz. Kampanya sadece ses hatları için geçerlidir. Paketinizin %80 ve %100’ü dolduğunda kısa mesajla bilgilendirilirsiniz. GollerCepte Premium üyeleri haftada 1 ücretsiz katılım hakkına haizdir. Bir tek yandaş uygulamalarından ilgili takım için geçerlidir. Hız kısıtlı paketi olan aboneler katılabilir fakat hız kısıntına girmiş aboneler bu kampanyaya katılamazlar. Katılımları alınmaz ve ücretlendirilmezler.

Paket aşımları data tarifeniz üzerinden ücretlendirilir. Kazanılan web paketleri yalnız yurt içi kullanımlarda geçerlidir. Faydalar tüm paketlerle alınabilir, herhangi bir kısıt yoktur, yalnızca hız kısıntına girmiş aboneler kullanamaz. İptal ileti ücretsizdir. İade yapılmaz. Kampanyaya Bireysel ve kurumsal tüm ses aboneleri kolaylıkla katılabilirler. Artık kalan megabaytlar bir sonraki aya devredilemez. Kampanya da kalan megabayt sayısını ve kalan süre sayısının KALAN yazıp 2200’a göndererek kalan megabayt sayısını ve kalan süre sayısını kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Kampanyaya katılım sınırı yoktur. Kampanyayı iptal etmeniz gerek yoktur tek kullanımlık bir kampanyadır. Kampanya kapsamında kazandığım faydalar başka bir hatta gönderilemez.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular



Üst Alt