LG gelecek ay Nexus 4 üretim kapasitesini arttıracak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
LG gelecek ay Nexus 4 üretim kapasitesini arttıracak
Google yazılım alanından sonra son dönemde donanım alanına kaymış ve özellikle akıllı telefon ve tablet alanına yönelerek Nexus çatısı altında birleştirdiği akıllı telefon ve tablet modellerini satışa sunmuştu. Googlegeçtiğimiz Ekim ayı sonunda yeni cihazları Nexus 4 akıllısını ve Nexus 10tablet modelini tanıtmıştı.

Google, Nexus 10 tabletinin üretimini Samsung üzerinden gerçekleştirirken, Nexus 4 akıllı telefonunun üretimini ise sürpriz bir biçimde diğer Güney Kore kökenli üretici LG aracılığı ile gerçekleştirmişti. Her ne kadar Nexus 4 satışa sunulsa da yoğun ilgi sebebi ile stokların erken tükenmesi, talebin karşılanamaması gibi olaylarla gündeme gelmişti.Söz konusu durumla ilgili olarak LG suçlansa da, firma yaptığı açıklamalarda Google‘ın pazar tahminleri nedeni stok sıkıntılarının yaşandığını belirtmişti. LG yeni yaptığı açıklama ile üretim kapasitesini arttırmayı planladığı, gelecek aydan itibaren daha fazla Nexus 4 akıllı telefon üretimi gerçekleştireceğini duyurdu.

Kaynak: Maxicep

Kerim.

Kerim.

Üye
Şartti

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Nexus 4 de Az Değil Haa :D +Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
PriZm

PriZm

Üye
İşin içine Google girdiği zaman fiyatlar hep çok uygun oluyor.

PriZm

PriZm

Üye

Fiyatlar aslında Türkiye'ye de normal geliyor,ama devletin başındakiler kdv-ötv carttı-curttu ekliyorlar herşeyi boğuyorlar insanı.

Sırf bu derece pahalılık yüzünden ileride yurt dışında yaşamayı düşünüyorum.

Kerim.

Kerim.

Üye

Fiyatlar aslında Türkiye'ye de normal geliyor,ama devletin başındakiler kdv-ötv carttı-curttu ekliyorlar herşeyi boğuyorlar insanı.

Oha:blink:

Kerim.

Kerim.

Üye
2.paragraf:D
Yoksa 1.paragraf dogru.ona dicek lafim yok:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

İmkan olsa keşke bende aynı fikirdeyim

Kerim.

Kerim.

Üye

Nedenki? Yanlış birşeymi söyledim? Haksızmıyım?

Hayir tamam da sirf elektronik veya daha bi cok sey pahali diye yurtdisinda yasanmaz.mesela ordada yiyecekler cok pahali,insanlar robot gibiymis,hadi onu gec aile,akraba falan cekilmez yani.tamam bende nefret ediyorum turkiye kazigindan ama baska ulkeye gececek kadar degil:hmmm

PriZm

PriZm

Üye
Hayir tamam da sirf elektronik veya daha bi cok sey pahali diye yurtdisinda yasanmaz.mesela ordada yiyecekler cok pahali,insanlar robot gibiymis,hadi onu gec aile,akraba falan cekilmez yani.tamam bende nefret ediyorum turkiye kazigindan ama baska ulkeye gececek kadar degil:hmmm

O lafın gelişiydi.Ucuzluktan ziyade çok daha farklı birsürü nedenlerimde var.ingilizce geliştirmek,farklı kültürleri yakından görerek öğrenmek gibi

Kerim.

Kerim.

Üye

O lafın gelişiydi.Ucuzluktan ziyade çok daha farklı birsürü nedenlerimde var.ingilizce geliştirmek,farklı kültürleri yakından görerek öğrenmek gibi

:bilmm valla ben cekemem baska ulkede yasamayi.

PriZm

PriZm

Üye
Kişisel bir olay zaten bu.herkes sevemez adapte olamaz yada tam terside olabilir

Kerim.

Kerim.

Üye
Gidenler genelde turkiyeye gelmek istiyoda.ama dedigin gibi kisisel zevk:bilmm

ka_za

ka_za

Üye
İmkanım olsun bir dakka durmam. Eğer onu özlerim bunu özlerim diye bi derdiniz yoksa kolay kolay istemezsinizde gelmeyi

Kerim.

Kerim.

Üye
İste oyle derdimiz var:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt