Nexus Sailfish için yeni görseller geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nexus Sailfish için yeni görseller geldi
Google her sene yeni Nexus çatısı altında akıllı telefon ve tablet modelleri sunarken, bu cihazlar, şimdiye kadar hep farklı üreticiler üzerinde geldi ve son olarak da geçtiğimiz sene Ekim ayı sonunda Nexus 5X ve Nexus 6P adındaki modeller duyurulmuş ve sonrasında da pazara sunulmuştu.



Nexus 5X akıllı telefon LG tarafından üretilirken, daha önce LG, Nexus 4 ve Nexus 5 akıllı telefonların da üretimini üstlenmişti. Ayrıca Nexus 6P ise Çinli Huawei'den geldi.

Diğer taraftan bu sene de yeni Nexus akıllı telefon modellerinin pazara sunulması beklenirken hangi modellerin geleceği ve bu cihazların da hangi firmalar tarafından üretileceği büyük merak konusu.

Bir süredir, Tayvan kökenli HTC'nin ismi ön plana çıkmakta. Daha önce HTC, Google'ın Nexus 9 adındaki tabletini üretmişti ve görünen o ki şimdi de Nexus akıllı telefon ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor. İddialar HTC'nin iki Nexus akıllı telefonu üreteceği şeklinde.



Yine iddiaların devamına bakacak olursak eğer, HTC'nin Nexus modellerinden birisi Sailfish diğeri deSwordfish ismine sahip.

Geçtiğimiz günlerde HTC Nexus için bir görsel gelmişti ve şimdi de Nexus 5P olarak Sailfish'e ait olduğu kaydedilen ve akıllı telefonun farklı renklerine ait render görseller ortaya çıktı.

Cihazlar iddialara göre 5" ve 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 823 yonga seti, 12MP arka kamera, 8MP ön kamera, Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi ile gelecek.
Nexus Sailfish için yeni görseller geldi
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke


furyzer0

furyzer0

Üye
Arka tasarımı değişik ve hoş olmuş

Sent from mTalk using lumia950
 

Emre

Üye
İPhone 3gs çakması derler.
 
Invoke

Invoke

Üye
Bu sefer Türkiye'ye de gelecek gibi hissediyorum. 4 gözle bekliyoruz. :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Invoke

Invoke

Üye
Bir de şu arka kamera çok küçük duruyor. HTC böyle küçük kemaralı mı yapıyor ki cihazlarını? Hayır. Nexus 5/5X/6 veya diğer htc telefonları da hep büyük kameralar, bence biraz büyük olabilir.
 


Üst Alt