Galaxy SIII Renkli Ekran Koruyucu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BK.

.BK.

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy SIII Renkli Ekran Koruyucu
Merhaba arkadaşlar;
Ağustos ayında Galaxy SIII aldım(mavi). Artık görünüşünden sıkıldım ve beyaz bir kılıf almıştım. Onlardanda sıkıldım farklı kılıflar aldım. Bir gün Batman'in oyununu indiricektim telefona Youtube'ye bakayım nasıl birşey diye girdim baktım. Adamdaki Ekran koruyucusu ilgimi çok çekti. Bildiğin koruyucuydu kenarları farklı renkliydi. Google'yi alt üst ettim ne yazdıysam bulamadım buna benzeyen şeyleri. Bazıları vardı ürün kapanmıştı felan. Bende soluğu burada aldım sizlere bir sorayım dedim.
İnternette böyle birşey buldunuz mu hiç ? Galaxy SIII için gördünüz mü hiç? Yardımcı olursanız çok sevirim. Şimdiden herkese teker teker Teşekkür ediyorum.

youtube.com/watch?v=UwYIkMmrXf0

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İlk defa gördüm ama çok hoş olmuş.

.BK.

.BK.

Üye
    Konu Sahibi
Bende görünce aşık oldum diyebilirim. Bugün buna benzeyen beyaz bir yapışkan kağıt ile buna benzetmeye çalıştım ama orjinallerinin yerini tutmuyor.
Googleyi alt üst ettim 48 saattir birşey bulamadım.

dedereis123

dedereis123

Üye
Bir sirkeciye uğrayım yarın büyük ihtimalle giderim , sonuçda orası ana merkez gibi :D cidden çok güzel birşey yarın bilgi veririm

.BK.

.BK.

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi yardımcı olursanız sevirim. O kadar hırslandım ki yani anlatamam. Bulursanız direk yazın lütfen.

virus19

virus19

Üye
HTC için olanı varsa bende talip olabilirim :D

m-eri

Üye
evet güzelmiş gerçekten değişik bir şey

.BK.

.BK.

Üye
    Konu Sahibi
Bulan yokmu hiç arkadaşlar ?

fbforever

fbforever

Üye
Google da telefon modeli ile beraber skin cover yazdiginizda bircok sonuc bulabilirsiniz. Turkiye icinden de firmalar var, resim dosyasini atiyorsunuz ona gore ekran koruyucu yapip gonderiyorlar

snopx

snopx

Üye
google'a S3 renkli stıker yaz görsellere bak. Bazı sitelerde ürün kapatılmış. Bi araştır derim.

enterneoll

enterneoll

Üye
cidden çok güzel bende bi tane almak istiyorum :)

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Mobilozi diye bir site var bir bakın derim.Hatta kendiniz bile tasarlayabiliyorsunuz stickerları ekran koruyucuda var (h)

.BK.

.BK.

Üye
    Konu Sahibi
fbforever : Çok Teşekkür ederim Yurt dışında ahşap desenli buldum arkalı önlü hemde. Çok şık duruyor. 5-6 tane daha sipariş vereceğim.

kerem120

Üye
mobilozi sitesinde kendi etiketini tasarlama şansın olabiliyor. birçok model dahi var. kapak vs aksesuarlarda satılıyor. ben girdim baktım fiyatlarıda uygun çok hoşuma gitti. yurtdışıyla falan uğraşmaya gerek yok.girin bakın derim bence.

hereket

Üye

ahşap ve bir sürü başka desenli etiketler var hem hazır etiketler var hme de kendiniz tasarlayabiliyorsunuz.

kilicaslan17

Üye

şakamısınız oğlum:kop:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
millet s3 bulamıyo sen sıkılmaya başlamışsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt