Galaxy S2 İçin Ekran Koruyucu Film Önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceycey84x

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 İçin Ekran Koruyucu Film Önerisi?
arkadaşlar yardım ıstıcem arastırmalarıma gore sgp en ıyımarka ultra crystal en ıyı koruyucusu fakat turkıyede sadece 2 modelını buldum onlarda ultra eleophobic, diğeri ultra fine bunalrdan hangısını alayım dıgerlerının gelmesı 15-20 gun surer beklıyemıcem bunalrın 2 sını kullanan varsa yazabılırmı?bıde lınk atayım yardımcı olun lutfen. lınkını attıgım urun cokmu mat acaba malum galaxy s2 yı en kısık ekran ısıgında kullanıyorum.

ide bu ürün var...

ceycey84x

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olacak arakdaslar yokmu?

jkbaha

Üye
Bu tür ekranların çizelmediğini, gerek olmadığını söyleyenler var ama bilemiyorum

Narutodth

Narutodth

Üye
Bu tür telefonların ekranında Gorilla Glass denen bir koruyucu cam kullanılır ve s2 dede vardı sanırım, ayrıca Gorilla Glass'ı çizmek çok zordur.

electro77

electro77

Üye
Yokya çiziliyorlar bende çizilmez sandım ama çizildi :(

cr55

Üye
Merhaba Arkadaşlar Çok Önemli Tesbit
1. Galaxy s2 Ekranı çizilmeye dayanıklı ama çizilmez değildir.
2. Galaxy s2 Ekranın çizen maddeler sıralıyorum Kum , Cam , Elmas bu madde zerrecikleri eğer kılıf kullanıyorsanız telefonunuzun ekranını zımpara eder gibi çizilmesine neden oluyor.
Bu maddeler nerelerde bulunur : Kum Tozu veya cam tozu zerrecikleri rüzgarlı havalar uçuşabilir. Deniz kenarı ve yerlede bolca bulunur. Elmas ile kesim yapan fabrikalarda. Bu tozlar telefonunuzun kılıfına birşekilde girdikden sonra her çekişinizde ekrana yeni çizikler oluşturabilir.

Önerilerim : Asla kılıf kullanmayınız yani telefonunuzu içinde çekip herdefasında zımpara edecek bir kılıf yerine jelatin ve silikon kılıf ikilisi ile telefonunuzu korubilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt