Uygulama Siyah Kernel İle DualBoot Nasıl Yapılır? [Videolu Anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi

Aynen öyle ubuntu bizim çıkarsa bizim cihazlara portlayan olurmu acaba :hmmm

Normalda hangi kerneli tercih edersin.Ben siyah kernelde sanırım çekirdek sayısını azaltarak tararruf yapılabiliyormuş demi?

Evet Stweaks Uygulamasından Yapılabiliyor. Ayrıca İşlemci Hızını Düşürerek De Yapabilirsin Şarj Tasarrufu :oke:

UbuntuOS'u da Aynı CyanogenMod yükler gibi yükleyebilirsek DualBoot Sayesinde Hem UbuntuOs Hem De Android Kullanabiliriz :kop:

Software95

:hmmm kullandığın kernel nedir peki :) . Buarada bilgilerinle aydınlattığın için birkez daha çok sağol..

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
:Hmmm kullandığın kernel nedir peki :) . Buarada bilgilerinle aydınlattığın için birkez için çok sağol..

Stock Kernel Kullanırım. Hız Aşırtma Yapmama Gerek Olmadığı İçin. Şu Anda Siyah Kernel Kullanıyorum :kop:

Software95

Stock Kernel Kullanırım. Hız Aşırtma Yapmama Gerek Olmadığı İçin. Şu Anda Siyah Kernel Kullanıyorum :kop:

Alemsin ne diyim ama benim kafa yanıyor kusuruma bakma.Otomasyon kafa bırakmadı bende.. :ehe

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Bilgi birikimini bizlerle paylaştığın için :tşk: ayrıca teşvik eden arkadaşımızada :tşk: etmek istiyorum.Ne zamandır arıyordum ancak hep ingilizce videolar olduğu için yapasım gelmiyordu.Ufak bir sorum olacak STOCK en az 4.1.2 olmalı diye kuracağımızın versiyonu Cyanogenmod 4.2.1 olursa sıkıntı olurmu?

- - - Eklendi - - -

Sormayı unuttum 2. Rom'a yer ayırmak için formatlıyoruz ya o işlemden 1.Rom etkilenirmi? Mesela resimler, programlar

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi birikimini bizlerle paylaştığın için :tşk: ayrıca teşvik eden arkadaşımızada :tşk: etmek istiyorum.Ne zamandır arıyordum ancak hep ingilizce videolar olduğu için yapasım gelmiyordu.Ufak bir sorum olacak STOCK en az 4.1.2 olmalı diye kuracağımızın versiyonu Cyanogenmod 4.2.1 olursa sıkıntı olurmu?

- - - Eklendi - - -

Sormayı unuttum 2. Rom'a yer ayırmak için formatlıyoruz ya o işlemden 1.Rom etkilenirmi? Mesela resimler, programlar

Ozel mesajina da cevap verdim. Burdan da vereyim bilmek isteyen arkadaslar olabilir.

Mantik su : Android Surumunun 4.1 veya 4.1 ustu olmasi gerekmektedir.

2. sorun icinde hayir etkilenmez sadece telefonun hafizasinda yeni bi klasor yaratir 2.rom icin.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Ozel mesajina da cevap verdim. Burdan da vereyim bilmek isteyen arkadaslar olabilir.

Mantik su : Android Surumunun 4.1 veya 4.1 ustu olmasi gerekmektedir.

2. sorun icinde hayir etkilenmez sadece telefonun hafizasinda yeni bi klasor yaratir 2.rom icin.

İlgilendiğin için :tşk: faydalı bir konu olmuş ::alkis

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Sorum olacak kardeşim gökhanmoral'in sitesinde siyah kernelin 2 tane indirme linki var Odinden yüklemek için tar telefondan yüklemek içinse CWM indirmemiz gerekli sanırım?Bir diğeri (paranoid hariç) cyanogenmod ROM ve ya diğer ROM ' larda gapps kurmak gereklimi?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Evet odin için tar cwm ile yüklemek için zıp dosyasını indir. Her romda gerekli degil ama cyanogenmod genelde gapps icermiyor o yuzden kurmak zorundasin

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Evet odin için tar cwm ile yüklemek için zıp dosyasını indir. Her romda gerekli degil ama cyanogenmod genelde gapps icermiyor o yuzden kurmak zorundasin

Cevap için :tşk:

- - - Eklendi - - -

Kardeşim birşey daha soracaktım, bazı arkadaşlar ROM yükledikten sonra IMEI numarası silindiğinden bahsediyor, IMEI silinmesini nasıl engelleriz yada varmı böyle birşey?

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi

Cevap için :tşk:

- - - Eklendi - - -

Kardeşim birşey daha soracaktım, bazı arkadaşlar ROM yükledikten sonra IMEI numarası silindiğinden bahsediyor, IMEI silinmesini nasıl engelleriz yada varmı böyle birşey?

Yok oyle bisey kardesim. O olay sadece klonlanmis imeili cihazlarda olabiliyor. Yani cihazinda sorun olmaz :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt