Uygulama Siyah Kernel İle DualBoot Nasıl Yapılır? [Videolu Anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Siyah Kernel İle DualBoot Nasıl Yapılır? [Videolu Anlatım]
Daha Önce Konum Vardı Yazıyla Anlatmıştım. Bu Sefer Video İle Anlattım. Umarım İşinize Yarar :tebessüm:

[video=youtube;Fc-guTqpFOc]http://www.youtube.com/watch?v=Fc-guTqpFOc&feature=youtu.be[/video]

CyanogenMod'un Güncel Versiyonlarına Bu Lİnkten Ulaşabilirsiniz:

ParanoidAndroid'in Güncel Versiyonlarına Bu Linkten Ulaşabilirsiniz:

Gapps Android 4.2 =

Dokunmatik Clockworkmod Recovery [Videoda Siyah Kerneli Yüklediğim Recovery.] :

Software95

:tşk: ederim çok işime yarayacak....

Software95

O kadar güzel ve ayrıntılı anlatmışsınki harika olmuş nasıl teşşekür etsem harbi bilemedim.Symbian'dan Android'e geçtiğim için pek bir şey bilmiyorum o yüzden çok başını ağrıttım :)

- - - Eklendi - - -

Bendeki CWM ve Supersu veriyonu 4.7 mi ne eskide kalmış elinde varsa link atarmısın :)

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
O kadar güzel ve ayrıntılı anlatmışsınki harika olmuş nasıl teşşekür etsem harbi bilemedim.Symbian'dan Android'e geçtiğim için pek bir şey bilmiyorum o yüzden çok başını ağrıttım :)

Yok Kardeşim :tebessüm: Aslında Olay Basit Tabi Öğrenmek Gerek. Bende İlk Başlarda Sıkıntı Yaşamıştım. :ehe

- - - Eklendi - - -

Bendeki CWM ve Supersu veriyonu 4.7 mi ne eskide kalmış elinde varsa link atarmısın :)[/SIZE][/COLOR]

Cwm'yi Verdim Linkini SuperSu Sorun Çıkartmaz :oke: Ama CyanogenMod'u Yüklersen Kendinden Rootlu Geliyor Bu Yüzden SuperSu'nun Son Sürümü Oluyor :oke:

Software95

Clockworkmod Recovery CWM oluyor demi üstad, ayrıca odinle atıyoruz bende eski sürüm var demiştim üstüne kursam herhangi bir sorun teşkil edermi ?

- - - Eklendi - - -

:rica: Ne demek :tebessüm: Teşvikin İçin :tşk:

Ayıpsın üstad asıl ben teşşekkür ederim sende olmasan kimse zahmet edipde bilgilendirmez..

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Clockworkmod Recovery CWM oluyor demi üstad, ayrıca odinle atıyoruz bende eski sürüm var demiştim üstüne kursam herhangi bir sorun teşkil edermi ?

[C]lock [W]ork [M]od Recovery :ehe

Hayır Üstüne Kurarsan Sorun Çıkmaz :oke: Odinle Yüklüyorsun. :ehe

Software95

Yok Kardeşim :tebessüm: Aslında Olay Basit Tabi Öğrenmek Gerek. Bende İlk Başlarda Sıkıntı Yaşamıştım. :ehe

- - - Eklendi - - -

Cwm'yi Verdim Linkini SuperSu Sorun Çıkartmaz :oke: Ama CyanogenMod'u Yüklersen Kendinden Rootlu Geliyor Bu Yüzden SuperSu'nun Son Sürümü Oluyor :oke:

Ben CyanogenMod kurmak istedim hep ama işte linkini bulamadım falan sonra paranoid daha iyi falan dedikleri için onu tercih etmek zorunda kalacaktım takii sen linklerini verene kadar, çok yardımcı oldun ne desem bilemedim :)

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi

Ben CyanogenMod kurmak istedim hep ama işte linkini bulamadım falan sonra paranoid daha iyi falan dedikleri için onu tercih etmek zorunda kalacaktım takii sen linklerini verene kadar, çok yardımcı oldun ne desem bilemedim :)

İkisini Birlikte Kur Gitsin :ehe

Software95

[C]lock [W]ork [M]od Recovery :ehe

Hayır Üstüne Kurarsan Sorun Çıkmaz :oke: Odinle Yüklüyorsun. :ehe

Üstad 00.00 geçtikten sonra kafam duman oluyor kusura bakma otomasyonla uğraşıyorumdum :ehe onun için sorayım dedim...

- - - Eklendi - - -

Stock kenarda dursun belki işime yarar :ehe

- - - Eklendi - - -

Cihazında aşırtma yaptın mı ?

- - - Eklendi - - -

Cyanogenmod hergün yenisi çıkıyor yarında yenisi gelirmi acaba :hmmm

Software95

Stock'un Yedeğini Al Bilgisayarda Dursun Bi Sorun Olursa Geri Yüklersin :oke:

Aynen..Sense arayüzlü rom vardı hemen hemen hiçbir özelliği çalışmıyordu telefonun onu geliştirdiler mi haberin varmı?Çok harika duruyor S3'de :ehe

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi

Cihazında aşırtma yaptın mı ?

- - - Eklendi - - -

Cyanogenmod hergün yenisi çıkıyor yarında yenisi gelirmi acaba :hmmm

Siyah Kernel İle 1.8Ghz'e Kadar Aşırtma Yapabiliyorsun

Evet Daha Stabil Sürüm Olmağıgı İçin Hergün Yeni Sürüm Çıkartıp Hataları Düzeltiyorlar. Ben Haftada Bir Güncelliyorum Son Sürüme :oke:

Software95

Siyah Kernel İle 1.8Ghz'e Kadar Aşırtma Yapabiliyorsun

Evet Daha Stabil Sürüm Olmağıgı İçin Hergün Yeni Sürüm Çıkartıp Hataları Düzeltiyorlar. Ben Haftada Bir Güncelliyorum Son Sürüme :oke:

Cyanogenmod da çalışmayan özellikler varmı paranoid gibi?

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi

Aynen..Sense arayüzlü rom vardı hemen hemen hiçbir özelliği çalışmıyordu telefonun onu geliştirdiler mi haberin varmı?Çok harika duruyor S3'de :ehe

Şu anda hala bunlar çalışmıyormuş:

What's not working:
WiFi
Bluetooth
SD Card
Camera
Sound

Software95

Siyah Kernel ayda 1 güncelliyorsundur :ehe

- - - Eklendi - - -

Şu anda hala bunlar çalışmıyormuş:

What's not working:
WiFi
Bluetooth
SD Card
Camera
Sound

Wifi, kamera , ses önemli diğerlerini hiç kullanmadım :kop:

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi

Cyanogenmod da çalışmayan özellikler varmı paranoid gibi?

Şu Anda Bunlar Ama Çok Basit Hatalar:

- Camera: Recording effects broken
- Camera: Touch 2 focus issues with enabled flashlight
- Bluetooth: audio streaming sometimes becomes laggy or stops at a distance > 1m
- FM Radio: unsupported
- TV Out: unsupported, will never work (proprietary, undocumented)
- Lots of missing and yet unimplemented features
- and a lot more

Software95

Çokta önemli değil sonuçta kamera falan çalışıyor o yeter.Birazda şu Sense arayüzüne asılsalarda bizde kullansak :)

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Siyah Kernel ayda 1 güncelliyorsundur :ehe

Siyah Kerneli Kullanmıyorum Ben Aslında :ehe

Hız Aşırtma Da Yapmam Daha Çok Hızı Düşürürüm :ehe

- - - Eklendi - - -

Çokta önemli değil sonuçta kamera falan çalışıyor o yeter.Birazda şu Sense arayüzüne asılsalarda bizde kullansak :)

Firefox OS
Ubuntu OS Falan Bekliyoruz Onların Arayüzünü Kullanırız Baya Güzel Gözüküyor UbuntuOS.

Sense de Güzel duruyor ama hataları fazla

Software95

Siyah Kerneli Kullanmıyorum Ben Aslında :ehe

Hız Aşırtma Da Yapmam Daha Çok Hızı Düşürürüm :ehe

- - - Eklendi - - -

Firefox OS
Ubuntu OS Falan Bekliyoruz Onların Arayüzünü Kullanırız Baya Güzel Gözüküyor UbuntuOS.

Sense de Güzel duruyor ama hataları fazla

Aynen öyle ubuntu bizim çıkarsa bizim cihazlara portlayan olurmu acaba :hmmm

Normalda hangi kerneli tercih edersin.Ben siyah kernelde sanırım çekirdek sayısını azaltarak tararruf yapılabiliyormuş demi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt