evet diger sürüm de vardı sorun reset falan filan ama düzeltiyorlar artık bence cok iyi bir performans hz konusunda cm12 derim6. surum sarj konusunda epey sikintiliydi ama bugun daha iyi gibi. onceki gunler hesaplar senkronizasyonu acikti belki de ondandir ama internet kapaliyken de sarj dayanmiyordu dun
ilk sorun için beoflle kernel yükle beoflle ses kısmına gir istediğin ayarı yap düzelir. ikinci sorun için bir fikrim yok.
Build 7Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben de oma geri dondüm. Daha da rom degistirmem. Heralde. 
şarjı ne kadar gidiyor o romun?Ilgin icin tesekkurler bgun cm 12 yi sildim o kdr rom gordum yukledim ama aralarinda en iyisi s3 icin italy stock 4.3 rom. Akici stabil sarzi da muazzam. Tavsiye ederim tlfna olan nefretiniz azalir bu romlaben de oma geri dondüm. Daha da rom degistirmem. Heralde.
![]()
romun linkini verir misin?Benim bataryamin omru yipranmis olmasina ragmen , mqximum kullanimda 10 saat. (Agir oyunlar haric)(mobil veri acik, ehtsp facebook, muzik, camera)... normal kullanimda 1 gun bazen birbucuk gun gidio. Bataryasi iyi olanlar daha fzla şarj suresi aliyorlar.
recovery mod a gir mega wipe yap tekrar yükleArkadaşlar Lütfen yardım Edin.!!! Telefona bu romu yüklerken ekran takıldı cwmde. Yani halen daha yükleniyor gözüküyor. 7 dakikadan fazla sürdü normalde 1 dakikayı bulmazdı. Ne yapmam lazım bataryayı çıkarıp gücünü kessem tekrardan yüklemeye çalışsam brick olmaz dimi? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden Teşekkürler...
acelesi yok beklerimRomu sammobiledan indirmistim bilgisayarda var ama upload etmem gerek. Bi iki gune musait bi zmnda upload edeblrm ama bekleyemem derseniz sammobiledan bakın. Samsung I9300 4.3 italy stock rom. Turkiyedeki romla aralarinda toros daglari kadar var fark var.
Romu sammobiledan indirmistim bilgisayarda var ama upload etmem gerek. Bi iki gune musait bi zmnda upload edeblrm ama bekleyemem derseniz sammobiledan bakın. Samsung I9300 4.3 italy stock rom. Turkiyedeki romla aralarinda toros daglari kadar var fark var.

idm de yavaş ve hata veriyor o yuzden uploadı beklemiştim.