Galaxy S3 i9300 CM 12.1 Android 5.1.1 Lollipop [Weekly 4] [BETA] [04-26-2015]

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
6. surum sarj konusunda epey sikintiliydi ama bugun daha iyi gibi. onceki gunler hesaplar senkronizasyonu acikti belki de ondandir ama internet kapaliyken de sarj dayanmiyordu dun

-Oruc

-Oruc

Üye
lütfen konuyu gğüncel tutarmısın usta degilse bana ver yetkiyi güncel tutim
6. surum sarj konusunda epey sikintiliydi ama bugun daha iyi gibi. onceki gunler hesaplar senkronizasyonu acikti belki de ondandir ama internet kapaliyken de sarj dayanmiyordu dun
evet diger sürüm de vardı sorun reset falan filan ama düzeltiyorlar artık bence cok iyi bir performans hz konusunda cm12 derim

crekerrr

crekerrr

Üye
cm12 03.04.2015 ( 2015 nisan 3) unde yayımlananı xda'da yukledım kurdum yalnız ıkı sorunum var birinci sorunum çok onemli nolur yardımcı olun ıkıncı sorunuma bı yol varsa yapsak da olur yapmasak da olur.
1.sorun: telefonla konuşurken karşımdakının sesi çok az gelıyor napmalıyım (stocktayken confıg dosyası atıp cozmustum) ama bunda arastırdım bulamadım hıc bır yol. (nolur yardımcı olun eger bu sorunu halledemezsem boylesıne hos akıcı ve stabil bır rom'Dan stoğa donmek sorunda klıcam.)
2.sorunum: goruntulu arama yapamıoruz bir yolunu bılen var mı saygılar.

not:bu 5.1. 5.0.2 den daha mı ıı

pro.engineer

pro.engineer

Üye
ilk sorun için beoflle kernel yükle beoflle ses kısmına gir istediğin ayarı yap düzelir. ikinci sorun için bir fikrim yok.
Build 7

crekerrr

crekerrr

Üye
ilk sorun için beoflle kernel yükle beoflle ses kısmına gir istediğin ayarı yap düzelir. ikinci sorun için bir fikrim yok.
Build 7

Ilgin icin tesekkurler bgun cm 12 yi sildim o kdr rom gordum yukledim ama aralarinda en iyisi s3 icin italy stock 4.3 rom. Akici stabil sarzi da muazzam. Tavsiye ederim tlfna olan nefretiniz azalir bu romla :) ben de oma geri dondüm. Daha da rom degistirmem. Heralde. :)

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Ilgin icin tesekkurler bgun cm 12 yi sildim o kdr rom gordum yukledim ama aralarinda en iyisi s3 icin italy stock 4.3 rom. Akici stabil sarzi da muazzam. Tavsiye ederim tlfna olan nefretiniz azalir bu romla :) ben de oma geri dondüm. Daha da rom degistirmem. Heralde. :)
şarjı ne kadar gidiyor o romun?

crekerrr

crekerrr

Üye
Benim bataryamin omru yipranmis olmasina ragmen , mqximum kullanimda 10 saat. (Agir oyunlar haric)(mobil veri acik, ehtsp facebook, muzik, camera)... normal kullanimda 1 gun bazen birbucuk gun gidio. Bataryasi iyi olanlar daha fzla şarj suresi aliyorlar.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Benim bataryamin omru yipranmis olmasina ragmen , mqximum kullanimda 10 saat. (Agir oyunlar haric)(mobil veri acik, ehtsp facebook, muzik, camera)... normal kullanimda 1 gun bazen birbucuk gun gidio. Bataryasi iyi olanlar daha fzla şarj suresi aliyorlar.
romun linkini verir misin?

crekerrr

crekerrr

Üye
Romu sammobiledan indirmistim bilgisayarda var ama upload etmem gerek. Bi iki gune musait bi zmnda upload edeblrm ama bekleyemem derseniz sammobiledan bakın. Samsung I9300 4.3 italy stock rom. Turkiyedeki romla aralarinda toros daglari kadar var fark var.
Romu sammobiledan indirmistim bilgisayarda var ama upload etmem gerek. Bi iki gune musait bi zmnda upload edeblrm ama bekleyemem derseniz sammobiledan bakın. Samsung I9300 4.3 italy stock rom. Turkiyedeki romla aralarinda toros daglari kadar var fark var.

Batu998

Batu998

Üye
Arkadaşlar Lütfen yardım Edin.!!! Telefona bu romu yüklerken ekran takıldı cwmde. Yani halen daha yükleniyor gözüküyor. 7 dakikadan fazla sürdü normalde 1 dakikayı bulmazdı. Ne yapmam lazım bataryayı çıkarıp gücünü kessem tekrardan yüklemeye çalışsam brick olmaz dimi? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden Teşekkürler...

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Arkadaşlar Lütfen yardım Edin.!!! Telefona bu romu yüklerken ekran takıldı cwmde. Yani halen daha yükleniyor gözüküyor. 7 dakikadan fazla sürdü normalde 1 dakikayı bulmazdı. Ne yapmam lazım bataryayı çıkarıp gücünü kessem tekrardan yüklemeye çalışsam brick olmaz dimi? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden Teşekkürler...
recovery mod a gir mega wipe yap tekrar yükle
acelesi yok beklerim :oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
niye upload edesin o kadar buyuk dosyayi. sammobile'dan linki sen at bari arkadas bulamadiysa

crekerrr

crekerrr

Üye
Hocam bi arkadaş sammobiledan indirmisti o da yandex driwera kaydetmis ben ordan indirdim. Sammobiledan indirmek icin uyelik bi de ingilizce lazim. O yuzden upload ediyim dedim. Daha kolay bi yol olsa bende oyle yardim etmez miyim saygilar :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende uyelik vardi da usendim suan. yarin vakit bulunca link atarim bos yere ugrasma uzun surer zaten

crekerrr

crekerrr

Üye
Tmm mcnpl4 sen yardimci oluver o zmn arkdsa tesekurler.

mcnpl4

mcnpl4

Üye

xxugnd5 mi sendeki de bi bakar misin farkli farkli seyler vardi
eskiden baska siteden iniyordu simdi sammobile uzerinden iniyor yine uyelik isteyebilir ama dusuk bi ihtimal

dogru olan bu sanirim
build 9 cikmis

pro.engineer

pro.engineer

Üye
idm de yavaş ve hata veriyor o yuzden uploadı beklemiştim.

Batu998

Batu998

Üye
Arkadaşlar videolar açılmıyor gerek galeri gerekse snapchat açınca donuyor telefon. Sizde böyle bi durum söz konusumu ?

crekerrr

crekerrr

Üye
idm de yavaş ve hata veriyor o yuzden uploadı beklemiştim.

==> 4.3 orginal italy stock rom (bence s3'e yuklenecek en guzel rom(stockrom) odinle kurulum yapmayı blıyorsunuzdur buyuk ıhtımalle dıye dusunuyorum. umarım memnun kalırsınız

upload ettim yandex.diskten linke tıklayıp indireblrsin

pro.engineer

pro.engineer

Üye
eyvallah kardeşim :oke:

Üst Alt