Galaxy S3 i9300 CM 12.1 Android 5.1.1 Lollipop [Weekly 4] [BETA] [04-26-2015]

Sponsorlu Bağlantılar

ucnumara

ucnumara

Üye
    Konu Sahibi
CM 12.1 Android 5.1.1 Lollipop [Weekly 4] [BETA] [04-26-2015]
Galaxy S3 I9300 için CM 12.1 Android 5.1.1 sürümü yayınlandı [MAXICEPTE İLK DEFA YAYINLANMAKTADIR]

Orijinal Konu :

Yükleme Talimatı:
[Yapılan işlemler sonucu oluşacak sorunlardan dolayı sorumluluk kabul edilmemektedir.]

1-Telefonunuzda gerekli gördüğünüz dosyalarınızı yedeklemenizi öneririz.

2-Telefonunuz root'lu olmalı. Nasıl root yapıldığı :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

3- Telefonunuzda en son sürüm ClockworkMod yüklü olmalıdır. CWM Yükleme:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
en son sürüm cwm indirmek için:

4-Download Linkinden dosyayı indirip telefona atınız.

5-ses açma + güç + home tuşlarına basarak recovery moduna geçin ve install zip diyerek romu telefona flashlayın.

6-Google uygulamalarını (google play, gmail, youtube vb.) kullanmak isterseniz gapps dosyasını indirin telefona atın ve rom ile aynı şekilde flashlayın

7- Root izni gerektiren uygulamalar için superSu uygulamasını da rom ve gapps ile aynı şekilde telefonunuza flashlayın.

Download Linki :

Google uygulamaları (gapps) :

Root erişimi sağlamak için superSu flash'lamanız gerekmektedir :

Ekran görüntüsü:

Antutu testi :

Son düzenleme:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Musti190738

Musti190738

Üye
teşekkürler

pro.engineer

pro.engineer

Üye
kullanan var mı ?

Bülent872

Bülent872

Üye
Hocam telefonum rootlu değil fakat CWM yüklü sıkıntı çıkarmı?

adem4470

Üye
1 saattir uğraşıyorum ama yüklenmedi hala. hata uyarıları verip duruyor. google play, outlook vs yüklenemedi hatası. bu hatalara ok demeden iş bitmiyor ve donuyor. sim kart ise tel açıldıktan 3-4 dk sonra kendini görüyor. wifi buluyor ve bağlanıyor sıkıntı yok. ama dediğim gibi tüm ayarlamaları yapamadan donuyor telefon. açamadım hala.
tabi teşekkürü borç bilirim. kolay gelsin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rhino Prime
pro.engineer

pro.engineer

Üye
hataların olması normal deneysel sürüm bu xda da bi çok kişi hata almış

killer53

killer53

Üye
herkes sorunlu yüklediğini söylemiş ama ben bir sorun yaşamadım cm12 ile cm12.1 in gapps ları uyuşmuyor diye biliyorum google play yüklenmemesi ondan sebep olabilir aslında gapps olmadan kullanmak daha iyi ve ayriyetten ram den yemiyor cihaz altrnatif market uygulamaları daha iyi olabilir cyanogenmod un google sız android mantıgından gitmek biraz iyi gibi :D

ucnumara

ucnumara

Üye
    Konu Sahibi
Ekran görüntüleri kendi cihazımdandır. Gapps kurulumu verdiğim linkten yapılabiliyor. Dahili olarak kamera uygulaması yok marketten herhangi bir kamera uygulaması indirebilirsiniz. ayarlar kısmında ,apk olarak uygulama yüklenmek istendiğinde ve saat uygulamasında hata veriyor. cm 12 temaları yüklenmiyor.

Son düzenleme:
mutti213

mutti213

Üye
Bende kurulum sihirbazi durduruldu hatasi aldim cozumu varmi kurulup acildiktan sonra

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu başlığındaki farklılıktan dolayı sonradan açılan konu kurallar gereği silinmiştir. Bu konu aktiftir.

ucnumara

ucnumara

Üye
    Konu Sahibi
Bende kurulum sihirbazi durduruldu hatasi aldim cozumu varmi kurulup acildiktan sonra
romu bir daha kurunuz. fakat bu sefer factory reset, wipe cache, dalvik cache yapın sonra install zip ve sonra tekrar wipe cache, dalvik cache yapın. Kurulum sihirbazındayken atla tuşuna basmayın wifi bağlantısı kurun ve cyanogen hesabı oluşturun.

ucnumara

ucnumara

Üye
    Konu Sahibi
Güncel sürüm yüklenmiştir.

Rhino Prime

Üye
1 saattir uğraşıyorum ama yüklenmedi hala. hata uyarıları verip duruyor. google play, outlook vs yüklenemedi hatası. bu hatalara ok demeden iş bitmiyor ve donuyor. sim kart ise tel açıldıktan 3-4 dk sonra kendini görüyor. wifi buluyor ve bağlanıyor sıkıntı yok. ama dediğim gibi tüm ayarlamaları yapamadan donuyor telefon. açamadım hala.
tabi teşekkürü borç bilirim. kolay gelsin
Hocam sonunda beta be unoffical ne bekleyebilirsinki stable degil. Ayrica cm ninde degil xda customlarindan :ad

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
şuanlık çöp ama 2-3 hafta sonra toparlamaya başlar

pro.engineer

pro.engineer

Üye
bugün denedim bu romu 50 dk lık telefon görüşmesinde %18 şarj gitti. ayrıca geçişlerde stabil olsada sık sık telefon kendiliğinden kapandı.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
weekly 2 yayınlanmış

ucnumara

ucnumara

Üye
    Konu Sahibi
Güncel sürüm yüklenmiştir.

-Oruc

-Oruc

Üye
eger konuyu güncel tutmayacaksan usta kapatıp bana devretmeni rica ediyorum

pro.engineer

pro.engineer

Üye
eger konuyu güncel tutmayacaksan usta kapatıp bana devretmeni rica ediyorum
katılıyorum
build 6 bayağı stabil olmuş şimdilik su gibi bir hata almadım dünden beri. şarj konusunda da henüz detaylı bakamadım.

Üst Alt