İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ekoks20

ekoks20

Üye
aynen öyle. 129 tl ye kablosuz şarj cihazı al. üstüne 49 da kablosuz şarj kapağına ver:((

olmadıkacarız

Üye
selamlar. en kısa zamanda almak istiyorum ama pc'imde hala xp yüklü biraz eski bir bilgisayar, acaba l 820 alırsam senkronizasyon problemi, şarkı, fotoğraf vb. atarken sorun yaşar mıyım?

serinaga

serinaga

Üye
aynen öyle. 129 tl ye kablosuz şarj cihazı al. üstüne 49 da kablosuz şarj kapağına ver:((

Yani kablosuz şarj sistemi için Lumia 820 kullanıcısı toplamda 178 TL. ödemeli ...

ekoks20

ekoks20

Üye
820
mp3leri görmüyor sizce neden olabilir:((

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
cihazın ağır olduğu söyleniyor (180g). cepte taşırken filan hiç sorun yaşayan ya da ağırlığından şikayet eden var mı ?

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
cihazın ağır olduğu söyleniyor (180g). cepte taşırken filan hiç sorun yaşayan ya da ağırlığından şikayet eden var mı ?

tespitlerime göre kullananlardan hiçbir şikayet gelmedi ama kullanmayanlardan bi kaç diyen oldu.

Bence hiç sorun olmaz.

acuxx

acuxx

Üye

turkcell de bi eline al kardeş ağır değil cihaz eline alınca anlıyacaksın :)

dj.on9

dj.on9

Üye
beni de akleyın gruba lumia 920 renk tabıkı de bayaz

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Arkadaşlar, Lumia 920'den internetten direkt olarak müzik indiremiyor muyuz ? Bir kaç yerde okuduğuma göre öyleymiş. Unlock falan diyorlar. Ne demek pek anlamadım. Demek istediğim google'dan bir müziği aratıp indiremez miyiz ? Birde telefonla pc bağlantısında sorun yaşamış çoğu kişi. Müzikleri falan atamamışlar yada atsalar dahi müzikleri göremiyorlarmış. Böyle sorunlar var mı ? Varsa çözümleri nelerdi ?

ekoks20

ekoks20

Üye
Evet onları görmüyordu sıfırladım gördü

bigmuntha

Üye
Arkadaşlar merhabalar, ben de bugün Lumia 820 ailesine katıldım, cihazı Vodafone'dan kampanyalı olarak aldım. Öncelikle telefon çok güzel, Android ve iOS kullanmis biri olarak windows deneyiminin bambaska oldugunu soyleyebilirim. Yanlız internet ayarlarıyla ilgili bir sorunum var, Vodafone internet erisim noktalarında gorunuyor fakat telefon internete baglanamiyor, bu ayarlar hakkında yardımcı olabilecek olan var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar merhabalar, ben de bugün Lumia 820 ailesine katıldım, cihazı Vodafone'dan kampanyalı olarak aldım. Öncelikle telefon çok güzel, Android ve iOS kullanmis biri olarak windows deneyiminin bambaska oldugunu soyleyebilirim. Yanlız internet ayarlarıyla ilgili bir sorunum var, Vodafone internet erisim noktalarında gorunuyor fakat telefon internete baglanamiyor, bu ayarlar hakkında yardımcı olabilecek olan var mı?

şebeke+ guncellemesini yukle internet ayarlarin otomatik olarak yapilandirilir.

bigmuntha

Üye
Tesekkur yardım için, söylediklerini yaptım fakat hala aynı, erisim noktalarında vodafone internet ve vodafone live var, ikisi de devre dısı gorunuyor ve etkinlestiremiyorum, hata veriyor...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sorun hattinizdan kaynaklaniyor olabilir mi. Başka bir simkart deneme şansiniz var mi.

bigmuntha

Üye
Eski telefonda sorun yoktu Sim kartta, yarın bir Vodafone bayisine gösterim en iyisi, sagol dostum...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Vodafone'larda hattı internet erişimine açtırmak gerekiyor.

Vodafone internet sitesinden online self servis işlemlerden yapabilir yada şubelerden bu hizmeti aktifleştirebilirsiniz

Jomolocco

Jomolocco

Üye
inceledim guzel tel

serinaga

serinaga

Üye

Arkadaşım hayırlı olsun, listeye ekliyorum senide ...
Bu arada ayarlar/Şebeke/Veri Bağlantısı açık mı ?

- - - Eklendi - - -

Tesekkur yardım için, söylediklerini yaptım fakat hala aynı, erisim noktalarında vodafone internet ve vodafone live var, ikisi de devre dısı gorunuyor ve etkinlestiremiyorum, hata veriyor...

Telefon kitapçığında özellikle 128 Kb sim kart kullanımı belirtilmiş, Sim kart 64 Kb falan olmasın?

- - - Eklendi - - -

inceledim guzel tel

Şüphesiz ...

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Benide ekleyebilirsiniz ;) Lumia 920 beyaz

Üst Alt