İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar yeni gelen 820 yi şarjı bitene kadar kullandım sonrada arja koysum tel açıldı kendi kendine kapattım gene açıldı. bu telefon kapalı şarj olmuyor mu? bende uçuş moduna aldım. kaç saat şarj etmek lazım

evet kapalı şarj olmuyor. Şarj dolduktan sonra 6saat şarjda kalsın.

ekoks20

ekoks20

Üye
peki şarj olurken teli kullansam sıkıntı olur mu

n000k

n000k

Üye
arkadaşlar yeni gelen lumia 820 yi şarjı bitene kadar kullandım sonrada arja koysum tel açıldı kendi kendine kapattım gene açıldı. bu telefon kapalı şarj olmuyor mu? bende uçuş moduna aldım. kaç saat şarj etmek lazım

Kapalı şarj olmuyor.bu sistemden kaynaklı.aynı ops gibi.ali kemal abinin dediği kalibrasyonu yap.şimdi bırak şarj dolsun.üstüne bi 6 saat daha tut sarjda.birde şarj olurken fazla kullanma teli.hayırlı olsun kardeşim.. :)

ekoks20

ekoks20

Üye
teşekkürler:) ama bu telefonsa aşık oldum ben s3 le arasında kalmıştım ama ii ki almışım:))))

- - - Eklendi - - -

en büyük salaklığı renk seçerken yaptım:( telefonu siyah aldım cihazıda öyle aldım meğerse birde kablosuz sarj kapağı gerekiyormuş oda sadece siyah renkte var:(( cihszı başka renk alıp siyah kablosuz sarj kapağı alsam 2 renk kapak olacaktı. şimdi siyah kablosuz şarj kapağı alsam bir esprisi olmayacak. neyse artık farklı renk kablosuz şarj kapağının çıkmasını bekleyeceğim. mesela şu mavi renk :)) gelsede alsak

- - - Eklendi - - -

ebayda bile sadece siyah şarj kapağı var

ekoks20

ekoks20

Üye
sağolun kardeş. ama bayıldım ben buna:))) 920 almadığıma pişman olur gibi olmuştum siparişi verince ama kapak değştirme olayını düşündüğümde pişmanlığım geçiyor. 920 nin özellikle kamerası cezbedici gerçekten fark var diğer cihazlardan

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hayırlı olsun kardeş telefonu aldın artık telefonundan keyif almaya bak :)

hironakamura

hironakamura

Üye
Arkadaşlar iyi akşamlar,sizlere yine sorum olacak..

Şimdi almaya niyetliyim ya illa tüm olumsuz yorumlar gözüme batacak..

Yabancı sitelerde olsun,Türk forum sitelerinde olsun bu ekran donması,yandaki ses tuşlarının çalışmaması,arama yaparken ekran kararması...vs..problemler en sık dile getirilen şikayetler..Bunları yaşayan oldu mu aranızda?

Olmasa bile güncellemelerle çözülebilir mi? Çoğu şikayetler aralık sonunda olmuş sonraki tarihlere neredeyse rastlamadım..

Cevabınız için teşekkür ederim...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu sorunlar çoktan çözüldü bile.Windows Phone portico güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Sorunların çözüldüğü ve yeniliklerin geldiği bir güncelleme oldu.

İçin rahat olsun ;)

hironakamura

hironakamura

Üye
o zaman telefonu aldığımda ilk açılışta orada güncelleme yapılabilir mi? yoksa bunu sadece nokiashop'lar mı yapar??

bir de şubatta daha geniş çaplı güncellemelerin geleceği doğru sanırım..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şubat ayı içerisinde mart sonuna doğru tamamlanması beklenen güncelleme bu.

Sen bu sıralar alıcaksan güncellemesiz gelir.Ama hemen istersen telefonu flaşlayabilirsin.

Gerek te kalmayabilir çünkü güncellemeler dağıtılmaya başlandı.

hironakamura

hironakamura

Üye
yok aslında ne zaman alacağım belirsiz bu aralar alsam bile flashlama işine girmem muhtemelen çok da anlamam zaten öyle işlerden.vaktini beklerim güncellemelerin zaten dediğiniz gibi belli başlı sıkıntılar aşılmış..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Wp8 sistem olarak kapalı konum şarjı desteklemiyor. Modu değiştirmene gerek yok şarj dolduktan sonra altı saat daha şarjda beklet tamam, güle güle kullan inşallah.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Verilen cevapları görmedim:(

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
bu flashlama dediğiniz şey ne oluyor tam anlamadım format gibi bir şey mi ?

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar cihazımı severek kullanıyorum. ama wifi ile bağlanırken static ip veremiyor muyuz ? bu yüzden bir çok wifi ağına giremiyorum. veya ileride bir güncelleme ile bu sorun çözülür mü ?

Sorun olmaması lazım, istediğim wifi ağına bağlandım.

- - - Eklendi - - -

teşekkürler:) ama bu telefonsa aşık oldum ben s3 le arasında kalmıştım ama ii ki almışım:))))

- - - Eklendi - - -

en büyük salaklığı renk seçerken yaptım:( telefonu siyah aldım cihazıda öyle aldım meğerse birde kablosuz sarj kapağı gerekiyormuş oda sadece siyah renkte var:(( cihszı başka renk alıp siyah kablosuz sarj kapağı alsam 2 renk kapak olacaktı. şimdi siyah kablosuz şarj kapağı alsam bir esprisi olmayacak. neyse artık farklı renk kablosuz şarj kapağının çıkmasını bekleyeceğim. mesela şu mavi renk :)) gelsede alsak

- - - Eklendi - - -

ebayda bile sadece siyah şarj kapağı var

Anladığım kadarıyla telefon ile birlikte kablosuz şarj cihazını da almışsın, kablosuz şarj aleti ile birlikte kablosuz kapak verilmiyor, ve kablosuz kapağı da ayrıca almak gerekiyor değil mi? Bu durum bence çok önemli, kablosuz şarj aleti almak isteyen arkadaşlara duyurulur ...
Sonradan pişman olunmasın, kapak sanırım 49 TL.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Evet bilgisayardan telefonun içindeki yazılımı tekrardan yükleme kurma işlemi.(Kısaca) :)

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
porticoyu sadece güncelleme gibi kuramıyor muyuz ? yani telefondaki şeylerin her güncelleme de gidecek olması can sıkıcı bişi :/ nokia suit gibi bilgisayara yedekleme olayı var mı rehberi filan

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Nokia suite ile sanırım bilgisayara yedekleme yapılabiliyor.

Uygulamalarımız zaten hesabımıza atanmış olduğundan satın alınan uygulamaları istediğimiz zaman tekrar kurabiliyoruz.

Rehber,fotoğraflar,uygulamalar yedeklenebiliyor.Ama telefon ayarları TAM bir şekilde yedekleniyor mu bilemiyorum.

uMTOku

Üye
Tam yedekleme söz konusu değil resim video müzik gibi belgeler alınır yedekleme yapılır skydrive açılır rehber ve mesajlar gitmez ama oyunları baştan indireceksiniz
Sent from my Lumia 920 using Board Express

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur

Üst Alt