İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

MPoZ

MPoZ

Üye
Arkadaşlar, Lumia 920'den internetten direkt olarak müzik indiremiyor muyuz ? Bir kaç yerde okuduğuma göre öyleymiş. Unlock falan diyorlar. Ne demek pek anlamadım. Demek istediğim google'dan bir müziği aratıp indiremez miyiz ? Birde telefonla pc bağlantısında sorun yaşamış çoğu kişi. Müzikleri falan atamamışlar yada atsalar dahi müzikleri göremiyorlarmış. Böyle sorunlar var mı ? Varsa çözümleri nelerdi ?

musictube uygulamasıyla youtube da müzikleri dinleyebiliyor ve indirebiliyorsunuz.

windowsphone.com/tr-tr/store/app/musictube/9a695e48-9868-4b6b-8fab-bfbb6a5ade3a

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
musictube uygulamasıyla youtube da müzikleri dinleyebiliyor ve indirebiliyorsunuz.

windowsphone.com/tr-tr/store/app/musictube/9a695e48-9868-4b6b-8fab-bfbb6a5ade3a

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki youtube dışında mp3 indirme sitelerinden indirme yapabilir miyiz ?

bigmuntha

Üye
Teşekkür ederim dostum, yanlız bugün enteresan birşey oldu, dışardaydım baktım whatsapp'tan ileti geldi, yani internet kendi kendine açıldı bende anlamadım. Bu arada erişim noktaları hala devredışı görünüyor ama internet çalışıyor, bunu da anlamadım :)

Arkadaşım hayırlı olsun, listeye ekliyorum senide ...
Bu arada ayarlar/Şebeke/Veri Bağlantısı açık mı ?

- - - Eklendi - - -

Telefon kitapçığında özellikle 128 Kb aim kart kullanımı belirtilmiş, Sim kart 64 Kb falan olmasın?

- - - Eklendi - - -

Şüphesiz ...

- - - Eklendi - - -

Bir ufak sorum daha olacak, telefonun ana ekranında, en üstte başlayan kutucukla batarya simgelerinin arasında yarım santimlik bir siyah bosluk var, ekran aşağı kaymış gibi duruyor, elle ortalıyorum ama windows tuşuna basınca yine eski halini alıyor, bu herkeste aynı mı yoksa benim telefonda bir ayar sorunu mu var merak ettim...

Ayrıca telefonu almadan önce yaklaşık 2 ay araştırma yaptım, HTC 8x ve Lumia 920 arasındaydım, 820'yi sadece pili az gidiyor diye düşünmüyordum ama 1 gün içinde karar verip aldım. Şöyle söyleyebilirim dün gece 12de şarjdan aldım, şu an yaklaşık 18 saat oldu ve telefonun şarjı %78'de. Çok kullanmadım, bikaç telefon görüsmesi, birkaç update ve biraz internette gezindim ama bu pil ömrü bu tarz bir akıllı telefon için bence mükemmel. Dip not, telefonu dün gece ilk kez şarj ettim, birkaç gün sonra gelişme olursa pil durumuyla alakalı tekrar bilgilendiririm...

IVI-Elia

Üye
Abi neden 17. kişide "?" var?

qwerty41

qwerty41

Üye
Hattın 128 kb mi olması gerekiyor. Ben daha yeni taşıdım operatörümü Vodafoneye hat açılmadı daha kart 64 kb :off:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu bolumdeki konulari incelerseniz hepsi aciklandi.

SMS'leri taslak olarak kaydetme ve düzenleme
Toplu mesaj seçimi ve silme
Aramalara sms ile cevap verme
Yeni wifi syarları (kilit ekranında wifi koruma)
Restart problemi giderme.
Internet Explorer geliştirmeleri
Bluetooth bağlantı geliştirmeleri
Açılış suresi geliştirmeleri
Resim kalitesi geliştirmeleri
Geliştirilmiş batarya kullanımı
Bazı platform geliştirmeleri

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
bu bolumdeki konulari incelerseniz hepsi aciklandi.

Haklısınız lakin 108 sayfa yorumu okumak oldukça uzun sürer. Eğer aklınızda varsa bildiğiniz onları sormuştum ben. Ama neyse yine de teşekkür ederim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
roadrunner2635

roadrunner2635

Üye

yukaridaki mesajima ekledim yenilikleri.

Çok çok çok teşekkür ederim. Telefonu nereden almamı önerirsiniz peki ? Avea hat kullanıyorum ve Turkcell'e geçmeyi planlamıyorum. Nokia Shoplardan mı alsam acaba ? Veya Teknosaya falan gelmiş midir ? 21 ocağa kadardı sanırım Turkcell anlaşması

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Çok çok çok teşekkür ederim. Telefonu nereden almamı önerirsiniz peki ? Avea hat kullanıyorum ve Turkcell'e geçmeyi planlamıyorum. Nokia Shoplardan mı alsam acaba ? Veya Teknosaya falan gelmiş midir ? 21 ocağa kadardı sanırım Turkcell anlaşması

Nokiashop tavsiye ederim. Pazarlik şansiniz da var. 50tl de 50tldir yani:D

• Beğen
Tepkiler: dookie85
braayn

braayn

Üye
Listede 16 Arkadaşında Nokia Lumia 820 cihazları hayırlı olsun.İyi Günlerde Kullanın.Bende tabi ki :)

Lumiance

Lumiance

Üye
Arkadaşlar bu sıralar bazı sorunlarla karşılaşmaktayım.

Internet Explorerdan masaüstü facebooka girdiğimde sohbet penceresindeki yazışmaları oldu haber bandındaki hareketleri olsun sohbetteki kişi listesi olsun aşağı yukarı kaydırabilşydum önceden son birkaç haftadır olmuyor. Bir de kelimelerde otomatik düzeltme şaşırdı bu aralar özellikle içinde öü geçen kelimeleri duzeltmemeye başladı . Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir acaba ve bir çözümü var mı bildiğiniz

kartal-78

Üye
aradaşlar guncelemede fm radiyo varmı okudum kadarıyla gelen guncellemde fm radiyo gelmemiş doğrumu

ecel54

ecel54

Üye
Teşekkür ederim dostum, yanlız bugün enteresan birşey oldu, dışardaydım baktım whatsapp'tan ileti geldi, yani internet kendi kendine açıldı bende anlamadım. Bu arada erişim noktaları hala devredışı görünüyor ama internet çalışıyor, bunu da anlamadım :)

- - - Eklendi - - -

Bir ufak sorum daha olacak, telefonun ana ekranında, en üstte başlayan kutucukla batarya simgelerinin arasında yarım santimlik bir siyah bosluk var, ekran aşağı kaymış gibi duruyor, elle ortalıyorum ama windows tuşuna basınca yine eski halini alıyor, bu herkeste aynı mı yoksa benim telefonda bir ayar sorunu mu var merak ettim...

Ayrıca telefonu almadan önce yaklaşık 2 ay araştırma yaptım, HTC 8x ve Lumia 920 arasındaydım, 820'yi sadece pili az gidiyor diye düşünmüyordum ama 1 gün içinde karar verip aldım. Şöyle söyleyebilirim dün gece 12de şarjdan aldım, şu an yaklaşık 18 saat oldu ve telefonun şarjı %78'de. Çok kullanmadım, bikaç telefon görüsmesi, birkaç update ve biraz internette gezindim ama bu pil ömrü bu tarz bir akıllı telefon için bence mükemmel. Dip not, telefonu dün gece ilk kez şarj ettim, birkaç gün sonra gelişme olursa pil durumuyla alakalı tekrar bilgilendiririm...

evet herkeste o boşluk var

emirr95

Üye
benide ekle yeni aldım :D

Üst Alt