Galaxy S Advance i9070 Android 4.1.2 Jelly Bean Güncellemesi Genel Destek.

Sponsorlu Bağlantılar

loneely42

loneely42

Üye
Root Explorer ile /system/etc/ girin ve vold.fstab dosyasının üstüne basılı tutup Open in Text Editor girin ve şu satırları bulun

# internal sdcard

dev_mount sdcard /storage/sdcard0 8 /devices/sdi2/mmc_host/mmc0/mmc0 encryptable_nonremovable

ve

# external sdcard

dev_mount sdcard1 /storage/extSdCard auto /devices/sdi0/mmc_host/mmc1/mmc1

bu ikisini bulduktan sonra küçük bi değişiklik yapıcaz

# internal sdcard

dev_mount sdcard /storage/extSdCard 8 /devices/sdi2/mmc_host/mmc0/mmc0 encryptable_nonremovable

ve

# external sdcard

dev_mount sdcard1 /storage/sdcard0 auto /devices/sdi0/mmc_host/mmc1/mmc1

Bütün işlemimiz bu kadar seçeneklerden Save Exit dedikten sonra telefonu yeniden başşlatınca işlem tamamdır...

Yapamayanlar olursa buyrun Dosyası bu dosyayı telefondakiyle değiştirsenizde olur kolay gelsin...

- - - Eklendi - - -

hocam farketmiyo ya benimkide TUR değildi zaten yabancı bişeydi unuttum bende güncellemeyi yapabilrisin sorun olmaz.

hocam yapacamda bu dediklerini tel hafıza sı yada sd karttakiler silinmez değilmi_?

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
    Konu Sahibi
Root Explorer ile /system/etc/ girin ve vold.fstab dosyasının üstüne basılı tutup Open in Text Editor girin ve şu satırları bulun

# internal sdcard

dev_mount sdcard /storage/sdcard0 8 /devices/sdi2/mmc_host/mmc0/mmc0 encryptable_nonremovable

ve

# external sdcard

dev_mount sdcard1 /storage/extSdCard auto /devices/sdi0/mmc_host/mmc1/mmc1

bu ikisini bulduktan sonra küçük bi değişiklik yapıcaz

# internal sdcard

dev_mount sdcard /storage/extSdCard 8 /devices/sdi2/mmc_host/mmc0/mmc0 encryptable_nonremovable

ve

# external sdcard

dev_mount sdcard1 /storage/sdcard0 auto /devices/sdi0/mmc_host/mmc1/mmc1

Bütün işlemimiz bu kadar seçeneklerden Save Exit dedikten sonra telefonu yeniden başşlatınca işlem tamamdır...

Yapamayanlar olursa buyrun Dosyası bu dosyayı telefondakiyle değiştirsenizde olur kolay gelsin...

- - - Eklendi - - -

hocam farketmiyo ya benimkide TUR değildi zaten yabancı bişeydi unuttum bende güncellemeyi yapabilrisin sorun olmaz.
Güzel anlatımın için teşekkür ederim. Merak ettiğim şey. SD Kartı çıkartırsam telefondan. Ne gibi bir sorula karşılaşabilirim.Ya da eskiye dönmek için yedeğini almalı mıyım?

mithat_can

Üye
benimde ime adresim klonlu telefonun samsung kies üzerinden bize güncelleme geliyor mu yoksa kendimiz mi sizin anlattığınız gibi yükleme yapmalıyız jelly bean için??

sahin_811

sahin_811

Üye
hocam yapacamda bu dediklerini tel hafıza sı yada sd karttakiler silinmez değilmi_?

hayır hocam hiç bir veri kaybına uğramıyorsunuz ama en güzel şekilde çalışması için usb belleği dediğim gibi değiştirdikten sonra verilerinizin yedeklerini alın ve ikisinide biçimlendirin telefon üzerinden sonra telefon hafızasına verilerinizi geri yükleyin foto müzik vs. biçimlendirin çünki telefon kendi dosyalarını coockielerini felan usb belleğe yüklüyor biçimlendirmeseniz de olur o yine yükler ama en güzeli biçimlendirmeniz...

- - - Eklendi - - -

Güzel anlatımın için teşekkür ederim. Merak ettiğim şey. SD Kartı çıkartırsam telefondan. Ne gibi bir sorula karşılaşabilirim.Ya da eskiye dönmek için yedeğini almalı mıyım?

Hocam senin için bizzat denedim hiç bir sorun olmuyoz hazıza kartının çıkarsanız bile telefonun kendi 2 GB hafızası olduğu için sadece usb bellek çıkarıldı diyor sd kart hala takılı gözüküyor onu zaten istesenizde çıkaramazsınız çünki usb bellek sd kart oldu ya o yüzden hiç bi sorun olmuyor hocam

• Beğen
Tepkiler: cemyrdkn

picahasso

Üye
emeğine sağlık hocam imei klomlu tele attım hiç bir sıkıntı olmadı herkese tavsiye ederim mükemmel birşey oluyor telefon. şebeke sorunu falan da olmadı. ancak root yapmak istiyorum biraz kuşkularım var. root yapmanın faydası nedir. rootlu telefonla neler yapabilirim.

- - - Eklendi - - -

hocam birde şarjı daha fazla tüketiyor galiba jelly bean. saatte % 3 pil götürüyor. bu çok mu? pil ömrünü arttırmak için yapabileceğimiz bir şey var mı?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Arkadaşlar bu yazilim için kies üzerinden güncelleme geldi bilginize!

sahin_811

sahin_811

Üye
hocam birde şarjı daha fazla tüketiyor galiba jelly bean. saatte % 3 pil götürüyor. bu çok mu? pil ömrünü arttırmak için yapabileceğimiz bir şey var mı?

root attıktan sonra gmail gibi kullanmadığın bütün uygulamaları telefondan kaldır sarj sorunu düzeliyor benim saatte % 5 ila 10 arasında şarjım düşüyodu şimdi akşama kadar %10 bile düşmüyor

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
    Konu Sahibi
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Geldi mi Türkiye için? Samsung-updates'de hala rusya için olan yazılım mevcut.Aynı gün koyarlar normalde.:hmmm

bizim yüklediğimiz yazılımdan bu daha iyi ram ve şarj da iyileştirilmeler olmuş ben kies üzerinden yükledim tabi root gitti bu daha stabil geldi bence sizde geçmelisiniz arama kısmına i9070 yaz yazılım orada

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
    Konu Sahibi
bizim yüklediğimiz yazılımdan bu daha iyi ram ve şarj da iyileştirilmeler olmuş ben kies üzerinden yükledim tabi root gitti bu daha stabil geldi bence sizde geçmelisiniz arama kısmına i9070 yaz yazılım orada
Bu gelen güncelleme "I9070XXLPZ" olan mı?.Bendeki yazılım "I9070XXLPY" bu dediğin yazılım bendekinin yani aralık ayında çıkanın güncellemesi sanırım?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar şu an cihazı Kies ile bağladım. gonuldostu82 arkadaşımın dediği gibi güncelleme var dedi. şu an yüklüyorum. Fark edebildiğim yenilikleri tekrar burada baylaşacağım. İyi günler.:oke:

loneely42

loneely42

Üye
ben güncelledim en dikkat edici özelliği şarjı olmuş...

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
evet bende kies üzerinden yükledim bu çok iyi ayrıca root çıkmış yüklemek isteyenler buradan

root dosyasını indirsin ben yükledim anlatım yine aynı öbür konuda anlattım oradan baksın

• Beğen
loneely42

loneely42

Üye
Hemen yükleyelim ... :))
tşkler

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
    Konu Sahibi
Bende kuracaktım ki internetim sorun çıkardı.Yarıda kaldı indirme.:vur

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
arkadaşlar şahin kardeşimizin bir çalışması vardı telin dahili hafızasını hafıza kartına çevirme onu da yaptım çok güzel çalışıyor root yaptıktan sonra bunu da yapın olmazsa olmazlardan isterseniz ben direk bu yazılım için dosyasını vereyim bende clas4 16gb hafıza kartı vardı gayet iyi çalışıyor mümkünse clas10 alsanız çok daha güzel olur

[/URL][/IMG]

• Beğen
Tepkiler: sahin_811

mithat_can

Üye
Üretici yazılım bilgilerinde Cihazınız kies üzerinden yazılım güncellemesini desteklemiyor diyor bu ne anlama gelio güncelleme mi gelmemiş yoksa telefon da mı bi sıkıntı var

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
buyurun arkadaşlar bu da hafıza kartınızı dahili hafıza yapabileceğiniz dosya

şahin kardeşimizin tecrübelerinden alıntıdır yalnız bu xxlpz için şu an bizim kullandığımız yeni yazılım için diğer yazılımı için zaten kendisi paylaşmıştı

işlemi yapmak için önce cihaz rootlu olsun sonra :http://www.maxicep.com/android-sist...cel-versiyon-market-fiyati-3-95-s-645300.html

linkten programı indirin ve tele kurun

benim verdiğim vold dosyasını rardan çıkartın ve telefonun hafıza kartın atın root explorer u açın ve en üste mount R/W yazan yere basın R/0 yapın

şimdi dosyanızı bulun ve kopyalayın system/etc/dosyasının içine atın orada aynı dosya olduğunu görün kontrolünüzü yapın

sonra oraya yapıştırın size aynı dosya olduğu söyleyecek değişsin mi diyecek evet deyin ve kaydedin uygulamadan çıkın cihazı kapatıp açın ve mutlu son:)

işleme başlamadan önce her ihtimale karşı aynı dosyanın yedeğini alıp telin hafıza kartına kopyalama yapabilirsiniz (isteğe bağlı)

- - - Eklendi - - -

Üretici yazılım bilgilerinde Cihazınız kies üzerinden yazılım güncellemesini desteklemiyor diyor bu ne anlama gelio güncelleme mi gelmemiş yoksa telefon da mı bi sıkıntı var

bu yeni yazılımı yükledikten sonra mı bunu dedi bende de aynısı oldu sonra usb hata ayıklamayı kaldırdım tekrar bağladım düzeldi

• Beğen
cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
    Konu Sahibi
Az önce ben hafıza kartını dahili hafıza ile bir yaptım ama şöyle bir hata verdi.mesela whatsappda gelen resimlere bastığımda böyle bir dosya yok diyor.Galeriden ulaşabiliyorum ama.Benim merak ettiği.tüm hafızayı sildikten sonra bu işlemi uygulayıp uygulamaları kurduğum zaman sd karta mı yüklücek?(sd kar dahili oluyor)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Az önce ben hafıza kartını dahili hafıza ile bir yaptım ama şöyle bir hata verdi.mesela whatsappda gelen resimlere bastığımda böyle bir dosya yok diyor.Galeriden ulaşabiliyorum ama.Benim merak ettiği.tüm hafızayı sildikten sonra bu işlemi uygulayıp uygulamaları kurduğum zaman sd karta mı yüklücek?(sd kar dahili oluyor)

evet ben cihazdaki tüm uygulamaları verileri silerek kaldırdım fabrika ayarlarına döndüm hafıza kartını da bicimlendirdim dahili hafızayı da bicimlendirdim ondan sonra bu işlemi yaptım

aslında bu işi bir kere yapacaksın ömürlük olacak ama ne yapalım yazılımlar üst üste geldi bende şaşırdım onu sil bunu sil filan

• Beğen
Tepkiler: cemyrdkn ve sahin_811
cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
    Konu Sahibi
evet ben cihazdaki tüm uygulamaları verileri silerek kaldırdım fabrika ayarlarına döndüm hafıza kartını da bicimlendirdim dahili hafızayı da bicimlendirdim ondan sonra bu işlemi yaptım

aslında bu işi bir kere yapacaksın ömürlük olacak ama ne yapalım yazılımlar üst üste geldi bende şaşırdım onu sil bunu sil filan
Yani iki hafızayı da biçimlendirdikten sonra bu işlemi uygulayarak yer değiştircez.

Peki yer değiştirmek yerine, sd kartı da usb belleğe dahil edemez miyiz? Mesela 4 GB Usb bellek var. Hafıza kartı da 16 GB. Birleştirerek 20 GB yapmak mümkün müdür?

Biz kodları yazarken sd karta usb hedefini veriyoruz: usbye de sd kartınkini. sadece sd kartı usb göstersek diğeri ayn kalsa nasıl olur?

Üst Alt