Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
orjinal fw içinde mevcut mu ? önemli değil yahu![]()
Zaten OFW icindeki klavye. Henuz mod uygulamadim. FP2 icin klavye modlari mevcut. Fakat E7 icin olur mu bilemiyorum.
orjinal fw içinde mevcut mu ? önemli değil yahu![]()
cfwnin içinden bi baba yiğit çıkarsa deneyip görme şansımız olur
Zaten OFW icindeki klavye. Henuz mod uygulamadim. FP2 icin klavye modlari mevcut. Fakat E7 icin olur mu bilemiyorum.

Hocam yine bir sorunum var. Telefona oyun kurmaya başladım. Gameloft oyunlarını telefon artık çalıştırmıyor. (Dungeon Hunter 2 ve Asphalt 6 yükledim) Ama diğer yüklediğim oyunları çalıştırıyor. Bunun bir çözümü var mı? Bu arada oyunları telefonun kendi depo hafızasına kurdum.
Bende bir cok oyunu denedim fakat DH2 ve asphalt yuklemedim (oyunla pek aram yok digerlerini test amacli yuklemistim; transformers falan)
CPU-GPU modunu degistirdin mi yoksa CFW yi oldugu gibi mi kullaniyorsun?
CFW ilk yüklediğimde DH2 yüklemiştim açılmamıştı. CPU-GPU modunu değiştirdikten(max batery modu yükledim) sonra da yine DH2 ve ayrıca Asphalt 6'yı açmadı. Onun dışında bir kaç oyun yükledim onlarda sorunsuzca çalıştırıyor (PES11 - REAL FOOTBALL 2012 - Fruit Ninja).

Kardeş herşey güzel tamamda neden müzik çalar müzikleri bulmuyor ?

yenılenmedı hala
- - - Eklendi - - -
lınklerı allah rızası ıcın yenıleyecek kımse yokmu
Yeni bir siteye yukleseniz olmuyormu
çalışmanız güzel görüküyor bişeyler sormak istiyorum msj bölümü konuşma balonu şeklindemi ya da widget olarak 6lı resim galeri varmı ve de kaydırma çubuğu tek tıklama ile sonuna kadar iniyor mu vs vs![]()
Kardeş v4 version için bir kaç tavsiyem olucak yaparsan sevinirim.
1-Arkadaşın dediği gibi asphalt 6 ve DH2 açmıyor.
2-Orjinal menü düzeni isteyenlere orjinal menü.
3-Müzik çalar ve Video Oynatıcının bulma sorununu kaldırırsan süper olur.
4-Yeni mif. desteği güzel olur.

Yeni bir siteye yukleseniz olmuyormu
)