Android Oyun Yükleme [RESİMLİ ANLATIM!] Güncellendi - 04.07.2014

Sponsorlu Bağlantılar

tıki zafer

Üye
tesekkurler

korsan.

Üye
Kardeş link yok :S

bademreis

Üye
Telefonu alalı 1 hafta oldu bir kaç oyun atayım dedim.Söylenildiği gibi önce apk dosyasını telefona atıp yüklüyorum ve çalıştırıp kapıyorum.Daha sonra oyunun data dosyasını PC den usb yardımıyla (telefon hafızasındaki)sdcard-android-data içine oyunun oluşmuş data dosyasının içine files dosyasını atıyorum.Olmadı files dosyasının içindeki dosyaları atıyorum.Olmadı data dosyasını direk atıyorum.Olmadı herşeyi silip önce data dosyasını ardından apk dosyasını atıyorum ama yine olmuyor.Oyuna girmeye çalıştığımda ya data dosyasını tanımıyor ya da attığım dosyalar kendiliğinden siliniyor sıfır byte görünüyor neden acaba biri yardım edebilir mi lütfen bunun yüzünden finallere çalışamıyorum kafayı yedim.Veya team viewer programıyla usb ile bilgisayara bağlanmış telefonuma bendeki küçük oyundan birini atabilir mi Allah rızası için yardım :S

By_AbDuLLaH

By_AbDuLLaH

Üye
aynı sorun bendede var 1 türlü yapamadım marketten oyun aldım motorbike gp onu wifiyle yükledim oda olmadı yokmu yardım edecek :s

fekace

Üye
hocam apk yı kurduktan sonra sd dosyalarını burdan indirip cihaza atmayıp, wifi ile indirsek bi sıkıntı olur mu ?

Teşekkürler.

(bi başka konuya daha yazdım bu sıkıntımı. umarım sorun olmaz) Tekrar teşekkürler.

fifi35

Üye
merhaba ben bu dediklerinizi deneyemedim ama yorumlardan anlaşılıyorki çalışıyor arkadaşım ben hafıza kartı yok Q-note 7000hx
tablet kullanıyorum hafıza kartı olmadıgı için ben nasıl yapablirim sölermsn

suleyman_77

Üye
hocam şu gameloft oyunlarını bi türlü yapamadım diğerleri okey ama gamelofta gelince bi türlü olmuyor denileni yapıyorum data dosyasını apk yı kurduktan sonra gameloft gamesin içine atıorum oyunu açıyorum bni ana ekrana atıyor yada obb dosyası ise obb a atıorm aynı şey başıma gelioyor yaa aydınlatıcı ie video lazmm yardım ltfn şimdiden teşekkürler

Sametgurr

Üye

* ÖNEMLİ NOT:
Arkadaşlar konunun çok sayıda kopyası var. Alıntı yapmanıza bir şey demiyorum, benimde alıntı yaptığım konular var fakat hepsinde alıntı olduğunu belirtiyorum. Sizden ricam alıntı yaparken konunun alıntı olduğunu, hatta mümkünse kaynak dahi belirtmenizi istiyorum. Konunun aslı MaxiCep'e aittir.

Arkadaşlar merhaba,

Android telefonlara oyun yüklemeyi bilmeyenler için kısa bi şekilde anlatacağım.

(Yalnız apk+sd dosyasını indirince geçerlidir bu aksi taktirde sd dosyasını telefon patch olarak download eder).

1. Apk+sd dosyasını bilgisayarınıza indirin.

2. İlk önce "Apk" dosyasını telefona atın ve usb kablosunu çıkartın.

3. Sonra telefona attığınız "Apk" dosyasını kurun 1 defa çalıştırın ve download ekranı gelene kadar bekleyin ardından oyundan çıkış yapın.

4. Usb kablonuzu telefonunuza bağlayın ve "sd" dosyasını SDCARD içindeki "Android>data" klasörünün içine atın.

ÖNEMLİ! :
(
Eğer indirdiğiniz oyun "Gameloft" ise o zaman 4. maddeyi şöyle uygulayın ) ;
"sd" dosyasını SDCARD içindeki "gameloft>games" adlı klasörün içine atıyoruz.

ve oyuna girin...

Aksi bir durum olmadığı sürece oyun sorunsuz çalışır.

SD DOSYASI RESİMLİ ANLATIMI:

Adım1

Adım2

Gameloft İçin:

Adım1

Adım2

- - - Eklendi - - -

* ÖNEMLİ NOT:
Arkadaşlar konunun çok sayıda kopyası var. Alıntı yapmanıza bir şey demiyorum, benimde alıntı yaptığım konular var fakat hepsinde alıntı olduğunu belirtiyorum. Sizden ricam alıntı yaparken konunun alıntı olduğunu, hatta mümkünse kaynak dahi belirtmenizi istiyorum. Konunun aslı MaxiCep'e aittir.

Arkadaşlar merhaba,

Android telefonlara oyun yüklemeyi bilmeyenler için kısa bi şekilde anlatacağım.

(Yalnız apk+sd dosyasını indirince geçerlidir bu aksi taktirde sd dosyasını telefon patch olarak download eder).

1. Apk+sd dosyasını bilgisayarınıza indirin.

2. İlk önce "Apk" dosyasını telefona atın ve usb kablosunu çıkartın.

3. Sonra telefona attığınız "Apk" dosyasını kurun 1 defa çalıştırın ve download ekranı gelene kadar bekleyin ardından oyundan çıkış yapın.

4. Usb kablonuzu telefonunuza bağlayın ve "sd" dosyasını SDCARD içindeki "Android>data" klasörünün içine atın.

ÖNEMLİ! :
(
Eğer indirdiğiniz oyun "Gameloft" ise o zaman 4. maddeyi şöyle uygulayın ) ;
"sd" dosyasını SDCARD içindeki "gameloft>games" adlı klasörün içine atıyoruz.

ve oyuna girin...

Aksi bir durum olmadığı sürece oyun sorunsuz çalışır.

SD DOSYASI RESİMLİ ANLATIMI:

Adım1

Adım2

Gameloft İçin:

Adım1

Adım2

çok teşekkür ederim gta vice city oyununu denedim s3 mini de oldu

hakan_123

Üye
ekran siyah gösteriyor tablette

sedat_69

sedat_69

Üye
Yararli konu ..

Gezelebe

Üye
birşey soracam
tlefona at derke sd kartamı usb depo birimine mi

fa1980_

Üye
arkadaslar ben daha yeni kayıt oldum bana yardım edecek birisi yokmu daha hic bisey yapamadım
oyunların hangileri ucretli hangileri ucretsiz niye yazmıyo

kekomastikooo

Üye
süper paylaşım ellerinize sağlık

türkotürko67

Üye
eyw

12sercan12

Üye
Bazı Oyunlarım Hata Veriyor Hata Şu Şekilde ( A network error has occurred.Would you like to try again ? ) Çözümü Nasıl Şimdiden Teşekkürler

pegasus2121

Üye
Telefonuma oyuna yüklemek istedim olmadı :)

bi kaç yerde okudum apk dosyasını ayrı yere sd dosyasını ayrı yere atıp yapılacak dıye ama :) ama işte :)

sd kartta android/data klasoru olusturdum ama bı turlu yuklenmıyor...

oyun dosyası sadece apk olunca sorun yok ama apk+sd lı bı oyunu nasıl yukleyebılırım ?

İYİ FORUMLAR...

biberius

Üye
emek verilmiş. teşekkürler.

Lancerr

Lancerr

Üye
arkadaşım çok yararlı olmuş teşekkürler. Benim bır sorum olacaktı ben most wanted oyununu indirdim oyun 3 part rar halinde bunları nasıl android/data ya atarım ? Rar halinde mı yoksa 3 unu birlikte çıkarıp 3 dosya halinde mı atayım ? Teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt