androide maemo yada meego işletim sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anık

Üye
    Konu Sahibi
androide maemo yada meego işletim sistemi
Arkadaşlar bu işletim sistemlerini bizim androidlere kuramazmıyız

aleranol

aleranol

Üye
Hayır. Mantık var eğer hiç boyle bir konu yok ise demek ki yok.

Android Police

Android Police

Üye
imkansız. impossible

ancak google play store da bazı launcher lar aracılığı ile tema yükleyerek kullanabilirsin

.. BELİRTTİĞİM LİNKTEKİ İKON PAKETİ GO LAUNCHER I İNDİRİRSEN PEK ÇOK TEMAYA ULAŞABİLİRSİN

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Hem kursanda kasar acaip şekilde

Android Police

Android Police

Üye
niye kassın ?

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Android varken bu işletim sistemlerini ne yapacaksın :D

Android Police

Android Police

Üye
aynen saçma

aleranol

aleranol

Üye
Bilmeyen için saçma

Android Police

Android Police

Üye
tabi saçma elin adamı wp diye işletim sistemi çıkarıyor arayüzü iğrenç çok az kişi satın almış android varken bunları seçmek kerizlik olur

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tabi saçma elin adamı wp diye işletim sistemi çıkarıyor arayüzü iğrenç çok az kişi satın almış android varken bunları seçmek kerizlik olur

Alanlar keriz sizler akıllısınız dimi ?bırakında isteyen istedigini alsın biraz saygı gösterin ve kullanmadıgınız sistemler hakkında atıp tutmayın.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip ve erhank98
Android Police

Android Police

Üye
iyi alın da pişman olun nokia nın nezaman haddinden büyük işletim sistemleriyle rekabete girdiği görülmüş ki ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
iyi alın da pişman olun nokia nın nezaman haddinden büyük işletim sistemleriyle rekabete girdiği görülmüş ki ?

Fanlık yapmana gerek yok ben hiçbir sistemi savunmuyorum her sistem günü geldiginde bir kenara atılır merak etme şuan fanatikçe savundugun sistemi işini görmediginde yapacagın yorumu merak ediyorum o uüzden fazla fanlık yapmadan sisteminizi güle eglene kullanın.kimseyede kullandıgı sistemden dolayı keriz'likle yer'meyin.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
[ENGİN];5709273' Alıntı:
Alanlar keriz sizler akıllısınız dimi ?bırakında isteyen istedigini alsın biraz saygı gösterin ve kullanmadıgınız sistemler hakkında atıp tutmayın.

Kardeş çogul yapmazsan çok sevirim ben kimseye keriz demedim.

Software95

N9 android kuruyor WP açık kaynak olsa onuda kurarlar yakında ubuntu çıkacak gibi oda portlanabilir sanırım.Bende isterim meego kullanmayı ama olmayınca olmuyor...

erhank98

erhank98

Üye
çok değil bir kaç sene önce 5800 la ortalığı kasıp kavuran nokiayı bir çırpıda çöpe atmayın bence ücretsiz navigasyon bile vardı telefonda
belkide seneye en çok kullanışlı telefonu çıkartacak bunu bilemezsin nokia deyip geçme en sağlam telefonlardan biridir
arkadaşın 5800ı diğer arkadaşında iphone 3gs suya düştü geçen.Daha doğrusu arkadaşla 2 arkadaşı süs havuzuna ittik düşmez sandık ikiside düştü :D telefonlar pert olmuştu :D dedim telefonun pilini, hafıza kartını, sim kartını çıkart saç kurutma makinesiyle kurut ve 1 gün boyunca kurumaya bırak 1gün sonra çalıştırırsın dedim.5800 çalıştı herşeyi çalışıyordu iphone 3gsnin kamerası çalışmıyordu.
bence hala en sağlam telefonlardan biri nokiadır.symbian^3 işletim sistemide gayet iyi diğer yeni işletim sistemlerini denemedim...
nokia deyipte geçme.

avcitalip

avcitalip

Üye
[ENGİN];5709273' Alıntı:

ne kadar wp'yi sevmesemde kullananlara saygı duyuyorum eğer o kişiler için o cihazlar beklentilerini karşılıyorsa fazlasına gerek yoktur... :evet:

Android Police

Android Police

Üye
benim hakaret felan ettiğim yok sadece androidi kullanmış bir kişinin sonraki tercihinin wp8 olması mantıksız geliyor bana

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye

Başka insanlar da var eğer böyle birşey yapmadıysan sorun yok.

Konu gayet normal gidiyordu ordan bir kişi çıkmıs keriz demiş oda hemen onun altın a yazmıs eger okursan ne demek istediğimi anlarsın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Kardeş çogul yapmazsan çok sevirim ben kimseye keriz demedim.

keriz kelimesini kullanan kişiye sözüm aksı olmuş olsaydı senin mesajını alıntı yapardım o yüzden seninle bir ilgisi yok kardeşim

- - - Eklendi - - -

ne kadar wp'yi sevmesemde kullananlara saygı duyuyorum eğer o kişiler için o cihazlar beklentilerini karşılıyorsa fazlasına gerek yoktur... :evet:
Saygı bunu gerektirir zaten bu forumda symbian,ios,wp,android kullanan binlerce kişi vardır kimse kimseye kullandıgı sistemden dolayı keriz diyemez işini gören sistem oysa kendi tercihidir saygı göstermek gerekir.Sistemi eleştirmek başka,kullanıcısına keriz demek başkadır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt