Teknosa'ya güvenme adamlarda teknoloji bilgisi yok kaç kere gittim suratıma bakıyor. Bile bile soruyorum her gittiğimde işlemcisi ne diyorum mesele en basitinden, iyi kaliteli güzel diyorlar. Teknik bilgi yok. Ve ne acayipse bu Teknosa hep Samsung'u övüyor, Samsung'u ucuz satıyor. Bi anlaşmaları var gibi hep buna denk geldim yine aynı durum olmuş.
Başımdan geçeni anlatayım. İzmir Optimum Teknosa, ilk açıldığı zamanlar. Haziran Temmuz 2012 civarı. Başımdan neler geçeceğini bildiğim hâlde girdim. Galaxy SII ve Iphone 4 arasında kaldım, araştırma yapıyorum dedim. Adamın dediği tek şey hiç düşünmeden SII al gibi bir şeydi. Dahası, oradan ekipteki arkadaşını çağırdı, aldığın telefondan memnun musun diye sordu. Eleman çıkardı cebinden iphone'u, 1 hafta önce aldım hiç ama hiç memnun değilim dedi. İçimden yuh artık bu kadar da karalanmaz dedim. Bende adama uydum rol icabı hadi ya bende iphone düşünüyordum çokça dedim. Sakın sakın alma ben ettim sen etme dedi. Söylene söylene çıktım.. Bir daha da Teknosa'ya güvenim kalmadı.